biztos azért lép ki a BK-ből is,mert a címlapokra akar kerülni.persze.
abba senki nem gondol bele,hogy a hétköznapi emberek között is van olyan,aki otthagyja a munkahelyét,mert más tervei vannak,csak róluk nem cikkeznek,mert nem ismertek.
szerintem mindenki bízza Márkra,hogy mit csinál az életével,elvégre ti sem szeretitek,ha beleszólnak abba,hogy mit csináltok - főleg olyanok,akiknek közük sincs hozzá.
még egy ilyen cikknél is előjön a tipikus magyar mentalitás....
Bozsek Márk a Barátok Köztöt is elhagyja
2013. december 12. 19:05
|
|
imbranataxversaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 198560 offline
|
2013. december 12. 19:49
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Sajnálom, hogy így döntött, a barátok köztben és az x faktorban is egyik kedvencem (volt), viszont úgy látszik a sztárok is rájönnek, hogy nem éri meg magyarországon maradni....
2013. december 12. 23:42
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Itt rég nem Bozsek irányítja a szálakat, hanem a fölötte álló főnökök. Ha azt mondják neki, hogy nem hosszabbítjuk meg a szerződést, akkor bizony azt kell mondania, ami a cikkben is olvasható. Sajnálom szegény párát, a retekklub teljesen ignorálni akarja őt, a befolyásolható nép meg egyből bekajálja amit mond a média.
2013. december 13. 09:37
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Én drukoltam hogy megnyerje az x-faktort de amikor kilépett nagyon sajnáltam. Egy darabig néztem a Barátok Közt nyáron sajnálom hogy onnan is kilép. Szerintem jó színész, énekes és zenész.
2013. december 13. 17:59
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: