Rendkívüli döntő lesz az X-Faktorban
2013. december 09. 14:41
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
Most már az egész tehetséget kiejtették...szégyen az egész
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 09. 14:46
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Szerintem Tündének kellett volna kiesnie! Szánalom, hogy ennyire feltűnően rendezik meg az egész versenyt. De azért még hajrá BTW! Bár nem hiszem sokat változtatna ez a már megrendezett álláson!
2013. december 09. 14:48
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Rohadt nagy igazságtalanságnak tartom hogy Ákos esett ki mikor a kis K***a Danics Dóra úgy énekel mint egy idiótán nyávogó macska! neki kellett volna kiesnie nem pedig Ákosnak!!! bár viszont az igaz hogy Krasznai Tünde jobb volt Ákosnál. de annak meg borzasztóan örülök hogy a By The Way bent van
hajrááááá!!!!!!!
2013. december 09. 14:48
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Ideje volt már, hogy kiessen Ákos. Én sosem szerettem őt, egyszerűen unalmas. Szinte (!!!) mindig lassú számokat énekelt, ami egyébként jól áll neki, de azért nem árt a változatosság. Egyébként meg bármiben fogadnék, hogy az emberek 99,9%-a azért nem szereti Tündét, mert elég rossz múltja volt. Mert a hangja megvan a versenyhez! Remélem, hogy Danics Dóra fog nyerni. De most már nekem tök mindegy lenne, hogy ki nyer, mert mindenki elég erős.
2013. december 09. 14:51
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
Fogadok hogy a bytheway fog nyerni a som bevizesedett tini rajongo miatt akik az 1d magyar masat latjak bennuk nemmondom hogy szarul enekelnek de egyedul semmire se mennenek es jobban csak a dagi srac tud enekelni (bocs nemtudom a nevet )
sajnalom hogy akos esett ki jo hangja volt de a vegere mar kicsit fura szamokat kapott
amiket en lattam... Tunde. Meg hat.. Jo enekel de mintha sajnalatbol tolnak ennyire...
2013. december 09. 14:53
|
|
Bulovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 214700 offline
|
Én nem tudnám el dönteni ki nyerje meg eközül a három számomra tehetségtelen versenyző közül. Szerintem idén nagyon tehetségtelen a mezőny, senki sem tetszett. De legalább végre nem tudom és nem is érdelel ki fog nyerni. Az idei x-faktor úgy sz@r ahogy van, kezdve a mentoroktól a versenyzőkig, mindent elrontottak benne!
2013. december 09. 14:57
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Tündének kellett volna menni... :/
2013. december 09. 14:58
Egyébként a ByTheWay a legjobb :33 És NEM azért, mert helyesek!
2013. december 09. 14:59
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Nem Tündénk kellett volna mennie.Szerintem megérdemelte hogy továbbjutott.Végre nem férfi fogja megnyerni
Remélem ByTheWay fog nyrni!!Hajrááá
2013. december 09. 14:59
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Hajrá BTW a másik kettőt utálom! ^^ BTW for life!
2013. december 09. 15:00
Tündének és Dórának semmi keresnivalója a döntőben! És mondhatjátok, hogy "Jajj Tündét csak a múltja miatt nem szeretik". Hát nem. azért nem szeretik, mert nincs hangja! Egyszerűen irritál, Ákosnak kellett volna maradnia! Dóráról meg annyit, hogy aranyos, de olyan hangja van mint egy macskának, sőt a legtöbb dalban csak nyerít. Elnézést kérek mindenkitől, aki szereti őket, de nekem ez a véleményem. P.S.:A ByTheWay nem a magyar 1D. A ByTheWay az a ByTheWay és kész! Hajrá fiúk! <3
2013. december 09. 15:05
Hajrá ByTheWay! Ti vagytok a legjobbak! Akárki akármit mond! I love Sziki úr,Oli úr,Beni úr,Ya Ou úr!!!! <3
2013. december 09. 15:07
Ja! és Tündikének kellett volna kiesnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.