Rebecca Black mégis énekel a szombatról
2013. december 08. 17:54
|
|
kvanda26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 206805 offline
|
Rekus1D :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 08. 21:10
Hihetetlen hogy ezt komolyan gondolta.
Azt hittem ez csak egy tréfa. De látszik mennyire "nőtt" fel.. A dal(?), nem is tudom ezt minek is lehetne nevezni.. semmivel se különb mint a mai zenék többlete. Szegény még mindig nagyon beakar törni a palettára, de ilyen egyszintű dalokkal nem fog sokra menni. Maximum több utálót kerit maga köré..
2013. december 09. 08:13
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
csak nekem hiányzik az a néger rapper bácsi pulykának vagy pandának öltözve ?
2013. december 09. 19:18
|
|
Didattoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 197971 offline
|
Valahogy éreztem ezeket a gyűlölköző kommenteket:)
Nos én speciál tisztelem Rebecca-t, hogy a Friday-es gyűlölködések után nem adta fel, hanem folytatta...Hozzátenném hogy szerintem sokkal jobb dal lett mint a magyar "tehetségek" dalainál...A másik dolog, a fél bandát ismerem a klipből (youtuberek) és ezt a klippet és számot EGYEDÜL(!) ők csinálták. Nem tudom, de azért 17 évesen elég nagy teljesítmény egy tűrhető klippet és számot összehozni (mégegyszer) TELJESEN EGYEDÜL. De komolyan, hasonlítsátok már össze a magyar X-faktorosokkal, esküszöm belőlük 10 másodpercet bírok hallgatni, de fridayt jópárszor végig bírtam hallgatni
Nos én speciál tisztelem Rebecca-t, hogy a Friday-es gyűlölködések után nem adta fel, hanem folytatta...Hozzátenném hogy szerintem sokkal jobb dal lett mint a magyar "tehetségek" dalainál...A másik dolog, a fél bandát ismerem a klipből (youtuberek) és ezt a klippet és számot EGYEDÜL(!) ők csinálták. Nem tudom, de azért 17 évesen elég nagy teljesítmény egy tűrhető klippet és számot összehozni (mégegyszer) TELJESEN EGYEDÜL. De komolyan, hasonlítsátok már össze a magyar X-faktorosokkal, esküszöm belőlük 10 másodpercet bírok hallgatni, de fridayt jópárszor végig bírtam hallgatni
2013. december 09. 20:38
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
hülyét csinál magából. már megint
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.