Hány évesek vagytok?
2010. július 09. 13:16
30+x szóval nagyon öreg.
Erről Thalía mondása jutott eszembe: "Testileg 23 évesnek érzem magam, lelkileg 100-nak". Én meg kb. fordítva.
Erről Thalía mondása jutott eszembe: "Testileg 23 évesnek érzem magam, lelkileg 100-nak". Én meg kb. fordítva.
2010. július 09. 13:29
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
14
1hónapja és 3napja....
1. Én mindenkinek Sziát köszönök...
2. de fiatal vagyok.... én is szeretnék már 20 lenni!! utálom a sulit, utálok tanulni, utálom az oszt. társaimat, nem tudom mi leszek... elegem van az életemből...
2. de fiatal vagyok.... én is szeretnék már 20 lenni!! utálom a sulit, utálok tanulni, utálom az oszt. társaimat, nem tudom mi leszek... elegem van az életemből...
2010. július 09. 14:07
|
|
LaGitanillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 130758 offline
|
Idézet (gertii @ 2010.07.09. 14:06)
16 (: 17 leszek januárban 
dettóóóó
1 felhasználónak tetszik:
Bella08
2010. július 09. 14:10
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Októberben 15 :$
2010. július 09. 14:13
Idézet (gossip girl vivian @ 2010.07.09. 13:29)
14
1hónapja és 3napja....

Ne akard siettetni. Én mindent megadnék, ha újra 14-16 lehetnék. Mikor felnősz, a nyakadba szakad minden. Egyetemre kell menned, ha nem akarsz kukás lenni, ezt csak még nehezebbé teszi, ha nem tudod, mi szeretnél lenni. Hiába segítenek/támogatnak otthon, önállósodnod kell majd és rájössz, hogy egyedül vagy a világon, egyedül kell érvényesülnöd. Neked kell beosztanod a pénzt, amit otthon kapsz, illetve dolgoznod kell suli mellett, hogy kifizethesd az albérletet/koleszt, hogy vegyél magadnak kaját.
Hidd el, az, hogy 18 felett nem kell 2-kor vagy 3-kor hazaérned, elmehetsz akármikor bulizni nem fogja megkönnyíteni az életedet. Természetes lesz, viszont millió probléma szakad a nyakadba, ami addig nincs amíg otthon laksz és semmi mást nem kell csinálnod mint bemenni a suliba és dolgozatokat írni.
Ne várjátok a felnőttkort és ne siettessétek az idő múlását! Az élet így is elég rövid.
2010. július 09. 14:19
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
14 leszek augusztus 1-én : ) schweinsteiger-el.csak Ő nem 14 XD
2010. július 09. 14:26
|
|
Mycy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 880 Csatolások: 15 Azonosító: 127362 offline
|
Idézet (Regina @ 2010.07.09. 14:13)
Ne akard siettetni. Én mindent megadnék, ha újra 14-16 lehetnék. Mikor felnősz, a nyakadba szakad minden. Egyetemre kell menned, ha nem akarsz kukás lenni, ezt csak még nehezebbé teszi, ha nem tudod, mi szeretnél lenni. Hiába segítenek/támogatnak otthon, önállósodnod kell majd és rájössz, hogy egyedül vagy a világon, egyedül kell érvényesülnöd. Neked kell beosztanod a pénzt, amit otthon kapsz, illetve dolgoznod kell suli mellett, hogy kifizethesd az albérletet/koleszt, hogy vegyél magadnak kaját.
Hidd el, az, hogy 18 felett nem kell 2-kor vagy 3-kor hazaérned, elmehetsz akármikor bulizni nem fogja megkönnyíteni az életedet. Természetes lesz, viszont millió probléma szakad a nyakadba, ami addig nincs amíg otthon laksz és semmi mást nem kell csinálnod mint bemenni a suliba és dolgozatokat írni.
Ne várjátok a felnőttkort és ne siettessétek az idő múlását! Az élet így is elég rövid.
egyet értek veled nekem is elegem van az életemből!!!!!!!
2010. július 09. 14:41
Idézet (Mycy @ 2010.07.09. 14:26)
egyet értek veled nekem is elegem van az életemből!!!!!!!
Én nem ezt mondtam, de nem baj.
2010. július 09. 23:56
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Idézet (Regina @ 2010.07.09. 14:13)
Mélységesen egyetértek veled. Azt kivánom bárcsak 14 lehetnék. Ezzel az ésszel. Ha betölti az ember 20-at. utána úgy repül az idő, hogy nem is hinnénk. 21, 22, 23, aztán egy nap felébredsz és 42 vagy. És el kezdesz számolgatni és rájössz.. Atya ég! A fele már meg volt. Vajon hátra van-e még ennyi?
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.