Starity

Szabadságra megy a Green Day

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 10. 13:03 #61
beyo
beyo
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 729
Csatolások: 11
Azonosító: 154837
Idézet (StephanieBieber @ 2013.12.07. 21:09)
Halistenek ugy is benak, semi tehetsegük

Csak egy kérdés: Normális vagy? blink.gif wtf.gif wtf.gif
1 felhasználónak tetszik: menthol
2013. december 10. 15:21 #62
Dj 2843
Dj 2843
új tag
Hozzászólás: 84
Csatolások: 0
Azonosító: 208881
király smileeee.gifők a legjobbak
2013. december 10. 16:45 #63
StephanieBieber
StephanieBieber
új tag
Hozzászólás: 81
Azonosító: 214283
encsak a vellemenyeme ett montam al boccsi.
2013. december 10. 17:08 #64
- törölt felhasználó -    
Nekem mindegy,nem szoktam őket hallgatni!
2013. december 10. 20:25 #65
Bulove
Bulove
visszatérő vendég

StátuszRihanna4ever <3
Hozzászólás: 174
Azonosító: 214700
Imádom a Green Day-t, remélem a pihenés után újra klassz számokat hallgathatok tőlük.
2013. december 10. 20:35 #66
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
2006-ban az RHCP is szünetre ment Stadium Arcadium albumuk és turné után. 2011-ben tértek csak vissza az I'm With You-val, és nagyon klassz dalokkal tértek vissza. Anthony Kiedis, a frontember elmondása szerint azért döntöttek a szünet mellett, mert nem akartak egy gyenge RHCP albumot kiadni, inkább pihennek. Persze a hosszú szünet miatt felröppent a pletyka, hogy feloszlanak, de szerencsére nem volt igaz. No azt akarom ezzel csak mondani, hogy az RHCP-hez hasonlóan a Green Day-nek is kijár a pihenő, és biztosan egy ütős anyaggal térnek vissza. Inkább pihenjenek, minthogy fáradtan kiadjanak valami illúzióromboló lemezt.
1 felhasználónak tetszik: Jody
2013. december 11. 16:57 #67
- törölt felhasználó -    
hiányozni fognak arra a kis időre is :,(
2013. december 11. 23:47 #68
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

StátuszWhat are you doing? Going oldschool!
Hozzászólás: 365
Csatolások: 11
Azonosító: 189327
StephanieBieber, deakbrigitta HAHAHAHHAA hány évesek vagytok 12? biggrin.gif Üdv az interneten ha valami nem tetszik akkor érvelünk ellene és nem egy ilyen "mind1 úgy se bírom őket" valamit hányunk oda biggrin.gif 2-3 éves szünet esélytelen, jövőre lesz 10 az American Idiot a Dookie pedig 20 éves. Oké a Dookie-t már az idén elnyomták full-ba. Ha 2014-be nem is de 15-be biztos visszatérnek, ezt a gyenge trilógiát pedig elnézzük nekik.

Littlebird: Dinamikusság, energikusság. Azt vágod hogy 2 és fél, 3 órás bulikat nyomnak alapból? De volt már 4 óra is? biggrin.gif
2013. december 28. 21:21 #69
- törölt felhasználó -    
Én ki fogom bírni nélkülük.Mielőtt bárki is félreértene,bátran mondom bárkinek,hogy a Green Day a kedvenc bandám,tinilány létemre.Egyébként a régi albumaik szerintem egyszerűen tökéletesek,minden,ami a jó zenéhez kell,megvan bennük.Kedvencem közülük a Dookie,Insomniac,aztán van egy nagyon jól sikerült válogatásalbumuk a legjobb(bár én egyetértek az összessel,de még jópár számot beleraktam volna biggrin.gif ) "régi" zenékből,az International Superhits.Aztán ez a korszak lassacskán lezárult,bár úgy tudom,van egy 2002-es albumuk,ami még a régebbi stílusuk felé hajlik,de 2004-ben jött a kisebb váltás,az American Idiot-tal.Szerintem ez egy kicsit már különbözik a régebben képviselt stílusról,de hát nem is kell mindig ugyanazt a zenét játszani.Szerintem nagyon jó lett az az album.Aztán 5 éves szünet - de jó munkához idő kell.A 2009-es 21st century breakdown szerintem fergeteges lett.Ez az album már tényleg más stílusú volt,de nekem mégis nagyon tetszett,az American Idiot-nál kicsit még jobban is.(BJ öltözködése meg a haja nagyon bejött,a zenével együtt.)Aztán 3 év szünet,de ez nem akkora szünet,mert triológiával jöttek vissza.Ez megint más stílusú,de szerintem nem a legjobb.Igazából zeneileg még ezek is magas színvonalú és kifogástalan albumok,de már nem azzal azt az életérzést láttam a klipjeikben,meg úgy az egészben,mint régebben.Vannak kedvenc számaim főleg az !UNO!-ról (6) a !TRÉ!-ről meg 2 de azokat tényleg szeretem,viszont ez aránylag kevés.Szerintem ez már nagyon a vége volt az erejüknek,mert nagyon fáradtak voltak,meg volt néhány "nehezítő körülmény" is,például dzsásztína műbőrrel,de még így is mesteriek voltak.Viszont többre már nem futja,tölteni kell egy kis időt a családjukkal,magukkal,meg egymással is,ki kell pihenni a fáradalmakat,mert már nincsenek akkora erejükben mint régen.Már számítottam arra,hogy így döntenek,mert pont úgy gondoltam a dolgot,mint ők,de szerintem nem lesz hatalmas pihenés,pár év,és újra visszajönnek.Igazából tippem sincs,mivel rukkolnak majd elő,de biztos,hogy a tőlük megszokott szintű lesz majd minden,és jól is fogják érezni magukat.Én annak örülnék legjobban,ha visszatérnének a "kezdetek kezdetéhez",ahhoz a stílushoz,amit az elején képviseltek,és olyan albumot adnának még ki.De másnak is örülnék,mert tényleg nagyon jók a srácok. smileeee.gif Szóval,lesz mit hallgatnom,mikor pihennek,és jó lesz végighallgatni az összes albumukat,mert egy kis ideig nem jön új.Nem pánikolok be,voltak már szüneten,és visszatérve nem okoztak csalódást.Jó pihenést,Green Day!
2013. december 29. 18:06 #70
Nksii
Nksii
új tag
Hozzászólás: 21
Azonosító: 217834
StephanieBieber,nem szoktam senkit fikázni,de szerintem Bieberke elbújhatna ilyen nagy banda mellett,mint a Green Day... biggrin.gif
2013. december 29. 18:08 #71
Nksii
Nksii
új tag
Hozzászólás: 21
Azonosító: 217834
Kár,de,ha visszajönnek újult erővel tudnak dolgozni azon,hogy minél jobb számokat csináljanak! Green Day forever! smileeee.gif
2014. január 05. 18:03 #72
saciésennyi
saciésennyi
új tag

StátuszI realy dont care now ;)
Hozzászólás: 80
Azonosító: 208144
sad.gif minél hamarabb
2014. február 12. 19:47 #73
Miss Greeny12