Meg lehet érteni, hogy eddigi hatalmas pályafutásuk után egy kis pihenőre van szüksége a Green Day tagjainak, amit most be is fognak pótolni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szabadságra megy a Green Day
2013. december 07. 21:09
|
|
StephanieBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 214283 offline
|
Halistenek ugy is benak, semi tehetsegük
2013. december 07. 21:10
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Nem már. Miért? Menne inkább Justin Bieber szabadságra.
1 felhasználónak tetszik:
Mizorechan
2013. december 07. 21:11
Elsőre kicsit furcsa hallani,de érthető.Sok stílust próbáltak már ki,és rengeteg jó lemezük van,és pont most hallgatom végig a kedvenc albumaimat tőlük,és elleszek velük.Ez a mai média kicsit hátráltatta őket kisebb-nagyobb dolgokkal,de szerintem ha visszajönnek,fel lesznek töltődve egy kicsit és újra olyanok lesznek mint régebben.Bár a mostani 3 lemezük is jó szerintem,egy kicsit változtak,és negatív irányba,de összeszedik magukat.
2013. december 07. 21:11
Idézet (StephanieBieber @ 2013.12.07. 21:09)
Büszke lehetsz magadra, szánalmas vagy, és pont Te mondod, hogy nekik nincs tehetségük? Nézd már meg, hogy ki a kedvenced...
On:Jó pihenést Nekik, megérdemlik
2013. december 07. 21:13
Idézet
Mondja ezt olyan,aki egy túlértékelt vinnyogó hangú p*rasztot szeret.Kíváncsi leszek,hol lesz 20 év múlva.(Mert hogy a Green Day több,mint 25 éve a pályán van.)
2013. december 07. 21:14
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (Ms.Princess @ 2013.12.07. 21:11)
Büszke lehetsz magadra, szánalmas vagy, és pont Te mondod, hogy nekik nincs tehetségük? Nézd már meg, hogy ki a kedvenced...

Hagyd, 13 éves, azt sem tudja, mit beszél.
Beyla
2013. december 07. 21:15
|
|
khverdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 210648 offline
|
StephanieBiber...inkább menni a te justinod szabadságra, mert hogy neki nincs tehetsége az biztos. egy plébekelő páwa..ennyit tudok mondani. remélem kipihenik magukat és aztán teljes erőből gyártják a jó kis zenéket:)
2013. december 07. 21:22
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Idézet (StephanieBieber @ 2013.12.07. 21:09)
Pont te mondod, aki a tehetségtelen Bíborkát imádja? A felhasználóneved is sokat elárul. Inkább Bibi menjen szabadságra.
A témához pedig: Érthető, hogy kell nekik egy kis pihenő, biztos jót fog tenni, megérdemlik.
dana246
2013. december 07. 21:27
Van a mondás , hogy "kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek" , így nekik is. Egyébként megtudom érteni , nekik családjuk van , velük is kell foglalkozniuk ez pedig a szinte állandó turnézás miatt nem igazán adatott meg nekik.
OFF: Legyen eszetek , ne válaszoljatok már ennek a kislánykának , csíp neki a pisi , ennyi az egész
OFF: Legyen eszetek , ne válaszoljatok már ennek a kislánykának , csíp neki a pisi , ennyi az egész
2013. december 07. 21:41
StephanieBiber.. ez jó semmi egy m-mel és még hülyeségeket is beszélsz. tehetségtelen? aha és a kis biberke akkor mi?
2013. december 07. 21:48
Idézet
Nimrod
Van a mondás , hogy "kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek" , így nekik is. Egyébként megtudom érteni , nekik családjuk van , velük is kell foglalkozniuk ez pedig a szinte állandó turnézás miatt nem igazán adatott meg nekik.
Jaj,kösz hogy emlékeztetsz.
2013. december 07. 22:09
Idézet (hungergamesFan16 @ 2013.12.07. 21:14)
Hagyd, 13 éves, azt sem tudja, mit beszél. 
Csak az a gáz, hogy én 14 vagyok, mégis értékelni tudom Őket, és lehet, hogy nem hallgatom a számaikat, mégis tudom, hogy nekik valóban van tehetségük
2013. december 07. 22:09
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
megérdemlik,sokat dolgoznak
2013. december 07. 22:11
|
|
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline
|
Először nagy szemekkel néztem hogy most mi van?!
Aztán elolvastam a cikket és megnyugodtam.
Meg kell érteni őket is, ott a családjuk, és azért lássuk be, elég sok évet lehúztak pihenő nélkül.
Remélem hamar visszatérnek.
Aztán elolvastam a cikket és megnyugodtam.
Meg kell érteni őket is, ott a családjuk, és azért lássuk be, elég sok évet lehúztak pihenő nélkül.
Remélem hamar visszatérnek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.