Meg lehet érteni, hogy eddigi hatalmas pályafutásuk után egy kis pihenőre van szüksége a Green Day tagjainak, amit most be is fognak pótolni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szabadságra megy a Green Day
2013. december 07. 21:09
|
|
StephanieBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 214283 offline
|
Halistenek ugy is benak, semi tehetsegük
2013. december 07. 21:10
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Nem már. Miért? Menne inkább Justin Bieber szabadságra.
1 felhasználónak tetszik:
Mizorechan
2013. december 07. 21:11
Elsőre kicsit furcsa hallani,de érthető.Sok stílust próbáltak már ki,és rengeteg jó lemezük van,és pont most hallgatom végig a kedvenc albumaimat tőlük,és elleszek velük.Ez a mai média kicsit hátráltatta őket kisebb-nagyobb dolgokkal,de szerintem ha visszajönnek,fel lesznek töltődve egy kicsit és újra olyanok lesznek mint régebben.Bár a mostani 3 lemezük is jó szerintem,egy kicsit változtak,és negatív irányba,de összeszedik magukat.
2013. december 07. 21:11
Idézet (StephanieBieber @ 2013.12.07. 21:09)
Büszke lehetsz magadra, szánalmas vagy, és pont Te mondod, hogy nekik nincs tehetségük? Nézd már meg, hogy ki a kedvenced...
On:Jó pihenést Nekik, megérdemlik
2013. december 07. 21:13
Idézet
Mondja ezt olyan,aki egy túlértékelt vinnyogó hangú p*rasztot szeret.Kíváncsi leszek,hol lesz 20 év múlva.(Mert hogy a Green Day több,mint 25 éve a pályán van.)
2013. december 07. 21:14
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (Ms.Princess @ 2013.12.07. 21:11)
Büszke lehetsz magadra, szánalmas vagy, és pont Te mondod, hogy nekik nincs tehetségük? Nézd már meg, hogy ki a kedvenced...

Hagyd, 13 éves, azt sem tudja, mit beszél.
Beyla
2013. december 07. 21:15
|
|
khverdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 210648 offline
|
StephanieBiber...inkább menni a te justinod szabadságra, mert hogy neki nincs tehetsége az biztos. egy plébekelő páwa..ennyit tudok mondani. remélem kipihenik magukat és aztán teljes erőből gyártják a jó kis zenéket:)
2013. december 07. 21:22
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Idézet (StephanieBieber @ 2013.12.07. 21:09)
Pont te mondod, aki a tehetségtelen Bíborkát imádja? A felhasználóneved is sokat elárul. Inkább Bibi menjen szabadságra.
A témához pedig: Érthető, hogy kell nekik egy kis pihenő, biztos jót fog tenni, megérdemlik.
dana246
2013. december 07. 21:27
Van a mondás , hogy "kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek" , így nekik is. Egyébként megtudom érteni , nekik családjuk van , velük is kell foglalkozniuk ez pedig a szinte állandó turnézás miatt nem igazán adatott meg nekik.
OFF: Legyen eszetek , ne válaszoljatok már ennek a kislánykának , csíp neki a pisi , ennyi az egész
OFF: Legyen eszetek , ne válaszoljatok már ennek a kislánykának , csíp neki a pisi , ennyi az egész
2013. december 07. 21:41
StephanieBiber.. ez jó semmi egy m-mel és még hülyeségeket is beszélsz. tehetségtelen? aha és a kis biberke akkor mi?
2013. december 07. 21:48
Idézet
Nimrod
Van a mondás , hogy "kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek" , így nekik is. Egyébként megtudom érteni , nekik családjuk van , velük is kell foglalkozniuk ez pedig a szinte állandó turnézás miatt nem igazán adatott meg nekik.
Jaj,kösz hogy emlékeztetsz.
2013. december 07. 22:09
Idézet (hungergamesFan16 @ 2013.12.07. 21:14)
Hagyd, 13 éves, azt sem tudja, mit beszél. 
Csak az a gáz, hogy én 14 vagyok, mégis értékelni tudom Őket, és lehet, hogy nem hallgatom a számaikat, mégis tudom, hogy nekik valóban van tehetségük
2013. december 07. 22:09
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
megérdemlik,sokat dolgoznak
2013. december 07. 22:11
|
|
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline
|
Először nagy szemekkel néztem hogy most mi van?!
Aztán elolvastam a cikket és megnyugodtam.
Meg kell érteni őket is, ott a családjuk, és azért lássuk be, elég sok évet lehúztak pihenő nélkül.
Remélem hamar visszatérnek.
Aztán elolvastam a cikket és megnyugodtam.
Meg kell érteni őket is, ott a családjuk, és azért lássuk be, elég sok évet lehúztak pihenő nélkül.
Remélem hamar visszatérnek.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.