Grammy 2014: íme a jelöltek!
2013. december 07. 18:09
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Bruno Mars-nak nagyon örülök igazán megérdemli élőben is nagyon szépen énekel bírom!!
Justin is illik a jelöltek közé.
Justin is illik a jelöltek közé.
2013. december 07. 18:13
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Bartók Béla!!!
Ennek kifejezetten örülök.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. december 07. 18:16
Én is sajnálom, hogy az applause-t nem jelölték. Nem csak 1nyári slágereket kellene nézniük, hanem, hogy hogyan készült az a dal, volt-e 80 dalszövegíró, producer, vagy csak szimplán az előadó fejéből pattant ki, azt kéne díjazni.
Gaga megcsinálja magának a dolgait szépen. Az Applause valóban nem volt akkora durranás, de egyedi dal, és a sajátja, van mögötte tartalom, megmutatta vele Gaga, hogy nem véletlen kezdte 5 évesen a zenélést és tart ott ahol most.(mert elszánt és igazából őrült... ezért ilyen jó előadó)
Na ez az, amihez Katy Pepsinek újra kéne születnie.
Gaga megcsinálja magának a dolgait szépen. Az Applause valóban nem volt akkora durranás, de egyedi dal, és a sajátja, van mögötte tartalom, megmutatta vele Gaga, hogy nem véletlen kezdte 5 évesen a zenélést és tart ott ahol most.(mert elszánt és igazából őrült... ezért ilyen jó előadó)
Na ez az, amihez Katy Pepsinek újra kéne születnie.
2013. december 07. 18:16
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Mindenkinek hajrá!
2013. december 07. 18:26
Remélem a kedvenceim nyernek.
Azért hajrá mindenkinek!
2013. december 07. 18:32
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Csak a rock és a metál érdekelt igazán, a rocklistában remélem a Led Zeppelin nyer, és a Radiactive-nek nagyon nem örülök, hogy ottvan (az poprock. inkább pop), a metálnál meg Anthraaaaax
vagy a Black Sabbath is nyerthet felőlem, de inkább Scott Ianék. Megérdemenék
amúgy meg Bartóknak is örülök
MadHatter
2013. december 07. 18:35
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ez de ratyi lista lett. Csak a Radioactive-nek és Macklemore-éknak szurkolok...
2013. december 07. 18:42
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
hajrá pink lana del rey és katy perry!
2013. december 07. 18:57
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Kíváncsi vagyok!
2013. december 07. 19:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ennek a Lorde p*csának kib*szott jó ismerősei lehetnek, hisz a csajt nyomatják orrvérzésig. Régebben azért le is kellett valamit tenni az asztalra, hogy az előadók egyáltalán egy jelölést is magukénak tudjanak. Erre elkezdenek nyomatni valami tizenéves libát és kapásból vagy négy kategóriában jelölik az amúgy is hallgathatatlan dalát az abszolút hallgathatatlan hangjával? És akkor Lana Del Rey kapott egy-két jelölést, ha jól láttam?
Mióta lehet az ilyen kis csipsz*rokat egy lapon emlegetni olyan előadókkal, mint Daft Punk, Led Zeppelin, Black Sabbath vagy Justin Timberlake? Azon is fent vagyok akadva, hogy Katy Perry a Roarért kapott jelölést.
Szeretem a nőcit, de nincs akkora tehetsége, hogy Grammyt is kapjon érte. Ez a Macklemore gyerek is kiakasztott Taylor Swittel az élen. Egyedül talán Bartók Béla jelölése az aminek örülök. Gyerekek, ez a lista egyenlő a f*ssal.
Mondjuk az elmúlt években sem volt valami egetrengető színvonala a Grammynek, ám ez valami brutális. Kezd az egész valami Teen Choice-ra hajazni. Szánalmas és nevetséges.
MadHatter
2013. december 07. 19:21
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Lana, Pink, és Justin jelölésének örülök. Na meg persze Bartók Béla jelölésének is. Akit nem ismerek arról nem nyilatkozok. Az szintén nagy öröm, h se 1D, se Májli se Bíbőr!
2013. december 07. 19:25
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Így látatlanba azt mondtam volna, hogy Timberlake simán viszi majd a legfontosabb kategóriákat, erre azokban még csak jelölve sincs. A listán egyébként semmi extra vagy váratlan nincs, de korrektnek tűnik. Úgy értem, olyanok, mint a Call Me Maybe vagy az LMFAO, most nincsenek. A Queens of the Stone Age, a Vampire Weekend és David Bowie albuma is nagy kedvencem volt idén, örülök, hogy a saját kategóriájukban begyűjtötték a jelölésüket. A Daft Punk tarolására tippelnék, de nem lennék meglepve, ha Swift kisasszony elvinné másodszorra is a díjat az év lemezéért. Lorde jelöléseivel nem értem mit problémáztok, tehetséges lány, és valószínűleg úgysem kapja meg a díjakat. Egyébként attól függetlenül, hogy a helyén kell kezelni a Grammyt is, van itt azért pár elismerésre érdemes dal és előadó.
2013. december 07. 19:26
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
Örülök,hogy Bartók Béla neve itt is felbukkan,mert remek zeneszerző volt!
2013. december 07. 20:06
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Nem értem itt a nagy hőzöngést, korántsem olyan vacak lista, mint amilyen a tavalyi volt mondjuk. Persze vannak furcsaságok, pl. Ed Sheeran mit keres a Best New Artist kategóriában? Egyszerűen nem bírok rájönni.
A Vampire Weekend-nek kimondhatatlanul örülök, éreztem, hogy jelölve lesznek, és nagyon meg is érdemlik, kib.szott jó albumot raktak össze. Az is feldobott, hogy a Mumford & Sons Road to Red Rocks koncertfilmjét is jelölték, kíváncsi vagyok, gyűjtenek-e a tavalyi mellé még egy vagy két díjat.
Lorde jelölése várható volt, ha már No. 1 lett számos országban a Royals, illik betenni a listára, de nyerni szerintem nem fog. A "remekül" megindokolt utálkozó hozzászólásokra vele kapcsolatban inkább nem is reagálok.
Tetszik, hogy páran írtátok, hogy olyan, mintha egy MTV Awards show lenne. Ti végigolvastátok a listát? Mikor jelöltek bármilyen Choice-os vagy MTV-s díjátadón mondjuk gospel vagy jazz műfajban alkotó zenészeket? Én egyre sem emlékszem.
A Vampire Weekend-nek kimondhatatlanul örülök, éreztem, hogy jelölve lesznek, és nagyon meg is érdemlik, kib.szott jó albumot raktak össze. Az is feldobott, hogy a Mumford & Sons Road to Red Rocks koncertfilmjét is jelölték, kíváncsi vagyok, gyűjtenek-e a tavalyi mellé még egy vagy két díjat.
Lorde jelölése várható volt, ha már No. 1 lett számos országban a Royals, illik betenni a listára, de nyerni szerintem nem fog. A "remekül" megindokolt utálkozó hozzászólásokra vele kapcsolatban inkább nem is reagálok.
Tetszik, hogy páran írtátok, hogy olyan, mintha egy MTV Awards show lenne. Ti végigolvastátok a listát? Mikor jelöltek bármilyen Choice-os vagy MTV-s díjátadón mondjuk gospel vagy jazz műfajban alkotó zenészeket? Én egyre sem emlékszem.
2013. december 07. 20:22
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
Rihannaa
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.