Paul Walker fiatal szerelmeseken segített
2013. december 07. 19:06
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát könnyeket csalt a szemembe (bár mióta meghalt mi nem csalt könnyeket a szemembe...), amikor először olvastam a cikket. Ez a férfi egy igazi Angyal volt. Néha úgy érzem, hogy túl jó volt erre a földre. Ő volt az igazi jó ember, nem azok, akik azért adakoznak, hogy címlapra kerüljenek. Ő mindig csendben intézte ezeket, de teljes szívvel. Amíg élek emlékezni fogok rá, és szívböl örülök, hogy egy ilyen csodálatos embert tudhattam a kedvenceim között. Nem tudok mást mondani, mint eddig. Nyugodj Békében Drága Paul.
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
goldman,
Genevieve,
Jolie_77,
Beyla,
Fan-ily6889,
Jody,
janet7
2013. december 07. 19:16
Ebből is csak az látszik, hogy milyen jó ember volt. Ez nagyon szép volt tőle, nem sokan tették volna ezt meg. Sok ember példát vehetne róla!
2013. december 07. 19:40
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
Mikor az ember azt hinné nála rendesebb és jószívűbb ember nem is lehetne... Paul rátesz még egy lapáttal. Rest in peace Paul Walker
Egy valódi kinccsel lett szegényebb a világ
2013. december 07. 20:30
Idézet (goldman @ 2013.12.07. 18:49)
Szívemből szóltál. Annyit azonban még hozzátennék, hogy míg élt senkit sem érdekelek ezek a jócselekedetek, tojtak rá. Most meg mindenki jön rinyálni.
Szánalmas. 
Na igen ez a másik.. Ez annyira tipikus, hogy mindenki akkor kezd el valaki iránt kicsit érdeklődni, ha az illető elhunyt. Whitney Houstonnál és Michael Jacksonnál is eljátszották ezt, de még sorolhatnám.. Cseppet se érdekes az se, hogy a napokban jóval több "rajongója" lett itt is és a facebookon is.. Amint lemegy ez a "hype", máris érdektelenné válik sok embernek Paul.. Én különösen nem vagyok nagy Paul rajongó, csak pár filmjét láttam/ismerem, de tényleg szomorú, hogy az olyan emberek mennek el gyakran a sztárvilágból, akiknek van szivük és tehetségük.. Bezzeg az olyanok mint Bieber pedig fognak élni vagy 80 évet is, és abból vagy 40 évet botrányokkal tölt majd el..
2013. december 07. 20:39
Istenem. Mindenkinek segített mindenben, és ő nem azért csinálta, hogy az emberek szeresék mert eljátsza, hogy segít, majd csinál pár képet azt pá. Még névtelenül is szivesen segített és soha nem várt érte semmit. És miért pont az ilyen jó embereknek kell elveszniük ebből a világból. Egyszerűn felfoghatatlan hogy múlthéten elhunyt.
2013. december 07. 21:31
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
Igen ez csak is rá vall.
Egy hihetetlenűl csupaszív ember volt.<3 Más lesz a világ nélküle. :'( Bár találkozhattam volna vele legalább egyszer élőben. Bár King helyében lettem volna.
2013. december 07. 22:14
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Ritka JÓÓÓÓ ember
2013. december 08. 10:00
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Istenem,egy igazi angyal volt,és fent azzá is lett! Xx
2013. december 08. 10:36
|
|
Unicorn And Rainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 216237 offline
|
Miért mindig a jó emberekkel történik szörnyű dolog? MIÉRT?
2013. december 08. 10:55
|
|
Lilikee01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 212512 offline
|
Hihetetlen!
Bevallom, sose voltam Paul Walker rajongó, sőt, míg élt azt se tudtam ki az, filmet se láttam még amiben szerepelt. Ez annyira megható történet! Nagyon aranyos tett volt tőle. Sajnálom, hogy elment, főleg ilyen szörnyű balesetben. Kommentekből ítélve gondolom még sok hasonló ilyen tette volt, amiért fel kéne nézni rá. Nem mindennap találkozunk ilyen különleges és jószívű emberrel, mint amilyen ő volt. Nyugodjon békében!
Bevallom, sose voltam Paul Walker rajongó, sőt, míg élt azt se tudtam ki az, filmet se láttam még amiben szerepelt. Ez annyira megható történet! Nagyon aranyos tett volt tőle. Sajnálom, hogy elment, főleg ilyen szörnyű balesetben. Kommentekből ítélve gondolom még sok hasonló ilyen tette volt, amiért fel kéne nézni rá. Nem mindennap találkozunk ilyen különleges és jószívű emberrel, mint amilyen ő volt. Nyugodjon békében!
2013. december 09. 10:20
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Ez nagyon kedves volt tőle
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. december 09. 22:11
|
|
DamonNellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.19. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 147599 offline
|
https://www.youtube.com/watch?v=RB7UyHOztXY
Tudom hogy nehéz ezen túl tenni magunkat, de szerintem ő is azt akarná hogy így emlékezzünk rá !! <3
Tudom hogy nehéz ezen túl tenni magunkat, de szerintem ő is azt akarná hogy így emlékezzünk rá !! <3
2013. december 15. 23:09
Nagyon jó ember volt, nem hiszem hogy ezt bárki más is megcsinálta volna :-(. Nagyon fog hiányozni, nyugodjon békében! :'(
2014. január 23. 19:17
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Ilyen emberekből sajnos kevés van
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.