Paul Walker fiatal szerelmeseken segített
2013. december 07. 13:56
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Nem voltam egy hatalmas Paul Walker rajongó, de ettől a sztoritól összeszorult a szívem és a sírás kerülgetett. Miért, miért kell mindig az aranyszívűeknek meghalniuk? Mivel érdemlik ezt meg? Senkinek se tudnának ártani, az a lételemük, hogy másokat boldoggá tegyenek és ez a sorsuk. Borzalmas azzal szembesülni, hogy az olyan emberek, akik szívből, önzetlenül adnak, - például szegény Paul - elmennek. Minden tiszteletem az övé, borzasztóan sajnálom, hogy itt kellett hagynia minket. Természetesen, akik még a levegőt is sajnálják másoktól élnek és virulnak...annyira nem fair.
Nyugodj békében Paul, a világ egy magányosabb hely nélküled!
Nyugodj békében Paul, a világ egy magányosabb hely nélküled!
2013. december 07. 15:17
Ez csodálatos tett volt Paultól!
Kár, hogy már mennie kellett, mert egyre kevesebb az ilyen, vagy hasonló jószívű, önzetlen ember! Nagy tiszteletet érdemel!
2013. december 07. 17:35
|
|
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline
|
ritka ilyen jószívű sztárok vannak! De vége lehetne már a Paul dolog, hagyj nyugodjon békében a lelke! Sajnálom én is, meg ilyenek, de kezd már unalmas lenni
2013. december 07. 17:41
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Paul egy igazi jótét lélek volt!
Bárcsak még mindig köztünk lehetne.
2013. december 07. 18:08
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Emiatt hiányzik a legeslegjobban.
Milyen remek ember volt. Bárcsak köztünk lehetne még.
2013. december 07. 18:18
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Épp ezért ilyen szörnyű, hogy távozott az élők sorából! Miért mindig a csodás emberek mennek el? Fantasztikus személyiség volt, egy valódi jó lélek! Rengeteget jótékonykodott, segített ahol csak tudott, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint például ez a cikk! Még mindig alig hiszem el, hogy meghalt! Szörnyű!
2013. december 07. 18:21
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nagyon ritka az ilyen ember a mai világban. Én nem is tudnék példát mondani, hogy ilyesmi történt volna nemhogy velem, hanem az ismerőseim közül valakivel. Sokan nem törődnek másokkal (ez főleg a gazdagokra jellemző) és nem is érdekli őket az, hogyha egy kicsit is adnának, akkor az másnak olyan lenne, mintha aranyat kapna. Telibe találtam azzal a kijelentésemmel, amikor is azt mondtam, hogy Paul azon emberek közé tartozott, aki jobban szeretett adni, mintsem kapni. Iszonyatosan jószívű ember lehetett. Mindenki veri itt a nyálát a fórumon bíbőr, az egydé meg a többi tehetségtelen kölök jótékonykodását illetően. Szobrot vagytok képesek emelni egyeseknek amiért egyszer egy megtervezett program keretén belül ne adj Isten, de elmentek valamilyen nyomornegyedbe adakozni. Ez össze sem hasonlítható azzal, amit Paul csinált. Tiszta szívből adott mindig is a média kizárásával, hiszen ez a sztori most került nyilvánosságra. Apró könnyeket csalt az én szemeimbe is a cikk. Túlságosan jó ember volt, az a helyzet és szerintem ezt p*fátlanul sokan ki is használták.
2013. december 07. 18:49
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6971 Azonosító: 67315 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.12.07. 18:21)
Nagyon ritka az ilyen ember a mai világban. Én nem is tudnék példát mondani, hogy ilyesmi történt volna nemhogy velem, hanem az ismerőseim közül valakivel. Sokan nem törődnek másokkal (ez főleg a gazdagokra jellemző) és nem is érdekli őket az, hogyha egy kicsit is adnának, akkor az másnak olyan lenne, mintha aranyat kapna. Telibe találtam azzal a kijelentésemmel, amikor is azt mondtam, hogy Paul azon emberek közé tartozott, aki jobban szeretett adni, mintsem kapni. Iszonyatosan jószívű ember lehetett. Mindenki veri itt a nyálát a fórumon bíbőr, az egydé meg a többi tehetségtelen kölök jótékonykodását illetően. Szobrot vagytok képesek emelni egyeseknek amiért egyszer egy megtervezett program keretén belül ne adj Isten, de elmentek valamilyen nyomornegyedbe adakozni. Ez össze sem hasonlítható azzal, amit Paul csinált. Tiszta szívből adott mindig is a média kizárásával, hiszen ez a sztori most került nyilvánosságra. Apró könnyeket csalt az én szemeimbe is a cikk. Túlságosan jó ember volt, az a helyzet és szerintem ezt p*fátlanul sokan ki is használták.
Szívemből szóltál. Annyit azonban még hozzátennék, hogy míg élt senkit sem érdekelek ezek a jócselekedetek, tojtak rá. Most meg mindenki jön rinyálni.
2013. december 07. 19:02
Úristen... ezt el sem hiszem.
Nem csak jótékonykodott, de még adakozott is, semmi hátsószándékkal.
Annyira sajnálom, hogy elment.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: