Bár szingli, Selena Gomeznek mégsem tetszik, ha csinos lányok ölelgetik Justin Biebert, még ha egy videoklipben teszik is. A sztár az Instagramon szólt be a klip női szereplőjének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez leszavazta Bieber új klipjét
2013. december 06. 22:50
2013. december 06. 22:54
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Jól tette!
2013. december 06. 22:57
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hát én szerintem se jóóó
2013. december 06. 23:07
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Istenem! -.-""" -.-"""
2013. december 06. 23:15
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Ez azért gáz...ez csak egy szerep, Selena ugye nem gondolja komolyan, hogy ez igazi? Amúgy meg Selenának mi köze hozzá mi van Justin klippjében? A csaj csak a munkáját végezte, hagyják dolgozni! Ennyit erről! -.- Ez azért most gáz volt Selena...megértem, hogy szereti (ha ez a gond) Én is szeretem az ex-barátomat, mégsem ugrok neki a lánynak, aki drámaszakon az egyik történetben a barátnőjét alakítja...
2013. december 06. 23:16
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Na erre mondom ,hogy féltékeny pi.... csa
2013. december 06. 23:27
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Hűű, ezt a hatalmas problémát!
Komolyan ne legyen ennél nagyobb baja se Selenának, se a drága Belibereknek. Nem szólok le senkit, de azért el lehetne gondolkodni, hogy mi értelme van egy nyamvadt klipen problémázni, ami ráadásul nem is sikerült valami hűdejól...
2013. december 06. 23:36
Kicsit se nagyképűen fogalmazott.. Szerintem is csak annyiról van szó, hogy Selena még mindig táplál "ál"érzelmeket Bieber iránt, és ez a csaj pedig kiváltó ok volt arra, hogy elkezdjen "ál"féltékenykedni - természetesen Selana - és arra is jó volt ez az egész "incidens", hogy felnyissa a média szemét.. Mivel mostanság nem szerepelt annyit, igy fel kellett hivni magára a figyelmet. Gondolom ennek folytatását is várhatjuk..
2013. december 06. 23:49
Számomra érthetetlen, mit eszik még mindig ezen a kis suttyón, hogy ilyen drámákat rendez ilyenek miatt időnként, hogy még cikket is kelljen belőle írni...
2013. december 07. 00:58
|
zottyovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.26. Hozzászólás: 198 Csatolások: 1 Azonosító: 167935 offline
|
Ez meg nem azt jelenti hogy feltekeny lenne Selena Justin klipjeben szereplo csajra Russzo ra aki szerintem fel kelett hivja magara a media figyelmet hogy necsak a sztarok legyenek reflektorfenyben hanem o is.
2013. december 07. 06:56
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Na már megint ez a két szerencsétlen. Annyira szánalmasok.
2013. december 07. 07:56
Szánalmas ez a csaj, nem mellesleg eléggé önelégült megjegyzés volt a részéről, de a fanok szerint persze igaza van és észre sem veszik, hogy ebben a megjegyzésében is csak a nagyképűségét villogtatta meg. Most éppen nem szólt róla semmi, a kutyát sem érdekelte, hogy mi van vele, ezért tett valamit, amivel újra középpontba kerül. Nagyon ügyes, az tény. Csak kár, hogy most sem a tehetsége vagy a zenei karrierje miatt kerül címlapokra. Ja, hogy azokkal nem is lehet? Bocs, mindig elfeljtem. Egyébként meg az ő klipjei sem jobbak, ahogy a tenyérbemászó babapofijával próbál bennük szexi nő lenni, az már a röhejesség határát súrolja.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.