Demi Lovato nem haragszik Joe Jonasra
2013. december 08. 11:40
|
|
AGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.14. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 215279 offline
|
Eddig nem utáltam Demit,de most már nagyon,nem egy nagy szépség nem tudom miért vannak úgy oda érte,másrészt pedig nem haragszik Joera ooh Miss.Lovató nem haragszik,mintha pont neki kellene haragudnia na mindegy,ő is egy drogos céda,semmi más,aki csak,megjátssza magát,minden előtt csak a rajongók ezt nem veszik észre..
2013. december 08. 12:07
|
|
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline
|
Demi kész érett felnőtt nő lett, a haja bár elrontja a "felnőtt" kinézetét. De a lényeg hogy külsöleg-belsőleg felnőtt lett. Veszekedés helyett megbeszélték a dolgot! Nagyon jól sikerültek a fotói
2013. december 08. 12:13
|
|
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline
|
Idézet (AGirl3 @ 2013.12.08. 11:40)
Eddig nem utáltam Demit,de most már nagyon,nem egy nagy szépség nem tudom miért vannak úgy oda érte,másrészt pedig nem haragszik Joera ooh Miss.Lovató nem haragszik,mintha pont neki kellene haragudnia na mindegy,ő is egy drogos céda,semmi más,aki csak,megjátssza magát,minden előtt csak a rajongók ezt nem veszik észre.. 
Hűűű, ez a hozzászólás után igazi f*sza csaj lettél.
2013. december 08. 15:50
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
@AGirl3: drogos céda... ez vicces volt egy olyantól, aki szemmel láthatólag nem tudja értelmezni az olvasott szöveget. remélem azért tudod is, mit jelent a céda.
@Fanni_91: Teljesen egyet értek
@Fanni_91: Teljesen egyet értek
2013. december 08. 21:50
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
ketelyeim vannak ezek utan demirol.
DE rola a velemenyem nem valtozik . orokre szeretni fogom<3<3
DE rola a velemenyem nem valtozik . orokre szeretni fogom<3<3
2013. december 09. 10:46
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Uhh, de jo kepek Demirol
Egyebkent nem is kene haragudnia ilyenek miatt valakire
Demi ebben is jol cselekszik:) Bar tuti nem esett jol neki, de hat a multrol volt szo. Arra meg mar nem kell sokat gondolni.
Amugy igaza van az x-factorosrol. Marmint nem kell megnyerni, h sikeres legyel a jovoben.
Egyebkent nem is kene haragudnia ilyenek miatt valakire
Amugy igaza van az x-factorosrol. Marmint nem kell megnyerni, h sikeres legyel a jovoben.
2013. december 22. 22:10
Jók ezek a képek Demiről
Az interjúhoz hozzászólva, örülök, hogy Demi mindig ilyen éretten tud nyilatkozni és gondolkodni. Amúgy nem vagyok nagyon nagy Demi rajongó, viszont jó látni, milyen normális csaj, tetszik, hog ilyen botránymentes (ami valljuk be, egyre ritkább a sztárok körében, de szerencsére kivétel mindig van [itt nem csak Demire gondolok]) és a hangját is szeretem, szoktam néha hallgatni a számait
Az interjúhoz hozzászólva, örülök, hogy Demi mindig ilyen éretten tud nyilatkozni és gondolkodni. Amúgy nem vagyok nagyon nagy Demi rajongó, viszont jó látni, milyen normális csaj, tetszik, hog ilyen botránymentes (ami valljuk be, egyre ritkább a sztárok körében, de szerencsére kivétel mindig van [itt nem csak Demire gondolok]) és a hangját is szeretem, szoktam néha hallgatni a számait
2014. január 01. 01:37
|
|
barnakislany2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 213438 offline
|
Jók ezek a képek Demiről!
2014. január 24. 17:23
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
marah jól áll neki a kék haj,hogy csinálja?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: