Noel Gallagher: „Miley szégyenletes személy”
2013. december 06. 17:40
Öcsém jó hogy csúcson van miley! Azért mert mindenki róla beszél! De nem azért mert jó a hangja meg jól néz ki! A sok botrány miatt! Szóvall ehet pattogni! Nem értem hogy lehet egy olyan valakire mint Miley felnézni? o.O
2013. december 06. 17:42
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2013.12.06. 17:05)
hungergamesFan16 mondjuk h sokkal többet keres és híresebb mint te?!
Ez gyenge. Ha bárkire is irigy lennék a pénze miatt, hidd el, az nem Miley lenne. Hírnév meg kell a halálnak. End of story.
Egyéb?
2013. december 06. 17:47
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Volt egy idő, amikor nagyon sok Oasis-t hallgattam, akár mondhatnám azt is hogy rajtuk nőttem fel idézőjelesen. Szép időszak volt, és felejthetetlen az, amit ők képviseltek. Bárcsak a mai tiniknek is ilyen bandák lennének a 'példaképük'... Azt hiszem le sem kell írnom, hogy mélyen egyetértek vele, és amit itt pár "smiler" (vagy hogy az istenbe hívjátok magatokat)leművel, az már kész röhej. Attól csak ti vagytok szegényebbek, ha nem ismeritek Noel nevét, őszintén mondom. Ezért is kellene talán befogni a pici szátokat, vagy mondjuk utánanézni a dolgoknak, és csak utána kellene sz*rt dobálni rá. Egy lapon nem említhető Noel Mileyval..
2013. december 06. 18:05
Néhány kedves Starity fehasználó, inkább tanuljon meg helyesen írni aztán, alkothat véleményt! Most komolyan. Ti oltogattok mindenkit, hogy milyen szánalmas, de a helyesírásotok a béka valaga alatti szintet ütötte meg. (akinek nem inge nem veszi magára.)
2013. december 06. 18:16
Teljesen egyetértek.
Még hová akar lecsúszni Miley? Lassan már nincs lejjebb!
Még hová akar lecsúszni Miley? Lassan már nincs lejjebb!
2013. december 06. 18:41
heyitszendaya egyetértek!
Imádom Miley-t,Noel-t pedig nem ismerem,eddig nem hallottam róla,de tiszteletben tartóm a véleményét...és valahol igaza is van.
A szócsaták meg szerintem nem ide valóak!
Imádom Miley-t,Noel-t pedig nem ismerem,eddig nem hallottam róla,de tiszteletben tartóm a véleményét...és valahol igaza is van.
A szócsaták meg szerintem nem ide valóak!
2013. december 06. 18:51
teljesen egyetértek! miley cyrus egy hatalmas k*rv*
2013. december 06. 19:21
Szeretem Miley zenéit, de egyetértek Noellel, hogy szégyen amit művel .__.
2013. december 06. 20:38
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Van ilyen.Neki nem tetszik,ez van.
2013. december 06. 20:44
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (cicaorr @ 2013.12.06. 20:04)
Noelnek 40 rajongója van ezen csodás oldal szerint,Mileynak pedig 10143?! Nincs több kérdésem.
Ezen az oldalon Selena Gomez és Miley Cyrus a legnagyobb sztár, miközben a valódi tehetségek mögöttük kullognak a listán. Nincs több mondanivalóm.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: