Starity

Noel Gallagher: „Miley szégyenletes személy”

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 06. 16:02 #61
- törölt felhasználó -    
Habár nem tudom ki ez az ember, nagyon igaza van! biggrin.gif (Y)
2013. december 06. 16:06 #62
cucu22
cucu22
visszatérő vendég

Státuszaki szavaz rám ara én is szavazok
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 337
Csatolások: 0
Azonosító: 199430
ja igaza van mi lett belőle
2013. december 06. 16:07 #63
Esthella
Esthella
visszatérő vendég

StátuszLock me in your heart and trow away the keys!
Hozzászólás: 102
Azonosító: 210510
Én imádom Mileyit , de most jól leszólták :/
2013. december 06. 16:09 #64
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ahogyan látom egyesek tényleg annyira életképtelenek, hogy ostoba kommentelgetések netovábbját választják, ahelyett, hogy mondjuk utána néznének a fazonnak. Nálam alapvető az, hogyha valamiről nincs tudomásom, akkor utána nézek minimum a gugliban, ha már ennyire műveletlen vagyok a dolgokat illetően. Igen is nagyon gáz az, ha valaki még hallásból sem ismeri az Oasist. A Wonderwall számukat kedvelem egyedül, ám azt elismerem, hogy maradandót alkottak a zeneiparban. A negatív kommentek zöme meg szimplán csak egy tükröt mutat felénk, hogy a mai fiatalok mire is vevők - az egy dolog, hogy egyesek szerint májlusnak jó a hangja és jó a zenéje, de, hogy valaki egy olyan embert bíráljon, aki tett is le valamit az asztalra... hát durva. Noel ért el eleget az életben, hogy kénye kedvére fikázza a mai sztárokat. Én bírom a csókát, mert abszolút jó meglátásai vannak a mai tucatsztárokról. Májlika még kósza gondolatként sem merült fel Billy Rayben, amikor is ez az ember már a zenéjével szórakoztatta az embereket, szóval eléggé groteszk, hogy irigy májlikára. Ugyan mire? A feslett r*banc imidzsére, illetve a nulla színészi illetve zenei teljesítményére? Higgyétek el kedves szmájlerek, hogy nincs miért irigynek lenni erre a lányra. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: menthol, Szandiiii, MadHatter, Sally Sparrow
2013. december 06. 16:19 #65
- törölt felhasználó -    
Jól mondja az "öreg". Miley jobban tenné, ha valami maradandót alkotna. Ez lehet akár jó tanács is, persze a rajongók és az "énekesnő" ezt nem így fogja majd fel. És sajnos ismét itt egy újabb ok arra, hogy róla beszéljenek. Miért nem azokról a sztárokról nyilatkozik, akik valóban sokat érnek zeneileg, és színészileg? A botrányhősökből elég volt!

Beyla! Jól leírtad a lényeget ismét! wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandiiii, MadHatter
2013. december 06. 16:24 #66
dasom410
dasom410
visszatérő vendég

Státusz„Ismerd meg az ellenfeledet - és tudd meg, mi a kedvenc sportja!”~Nelson Mandela
Hozzászólás: 376
Csatolások: 39
Azonosító: 195022
Idézet (Beyla @ 2013.12.06. 16:09)
Ahogyan látom egyesek tényleg annyira életképtelenek, hogy ostoba kommentelgetések netovábbját választják, ahelyett, hogy mondjuk utána néznének a fazonnak. Nálam alapvető az, hogyha valamiről nincs tudomásom, akkor utána nézek minimum a gugliban, ha már ennyire műveletlen vagyok a dolgokat illetően. Igen is nagyon gáz az, ha valaki még hallásból sem ismeri az Oasist. A Wonderwall számukat kedvelem egyedül, ám azt elismerem, hogy maradandót alkottak a zeneiparban. A negatív kommentek zöme meg szimplán csak egy tükröt mutat felénk, hogy a mai fiatalok mire is vevők - az egy dolog, hogy egyesek szerint májlusnak jó a hangja és jó a zenéje, de, hogy valaki egy olyan embert bíráljon, aki tett is le valamit az asztalra... hát durva. Noel ért el eleget az életben, hogy kénye kedvére fikázza a mai sztárokat. Én bírom a csókát, mert abszolút jó meglátásai vannak a mai tucatsztárokról. Májlika még kósza gondolatként sem merült fel Billy Rayben, amikor is ez az ember már a zenéjével szórakoztatta az embereket, szóval eléggé groteszk, hogy irigy májlikára. Ugyan mire? A feslett r*banc imidzsére, illetve a nulla színészi illetve zenei teljesítményére? Higgyétek el kedves szmájlerek, hogy nincs miért irigynek lenni erre a lányra. smileeee.gif

teljesen egyetértek:)
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. december 06. 16:37 #67
Korinaa
Korinaa

Státusz"Here I am, next to you, the sky's so blue in Malibu." - Miley Cyrus
Hozzászólás: 920
Azonosító: 211504
Mégis a csúcson van Miley biggrin.gif
2013. december 06. 16:37 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (MadHatter @ 2013.12.06. 11:50)
Jesszus, komolyan vannak olyan emberek, akik nem ismerik Noelt, vagy az Oasist, esetleg ne hallották már a Wonderwallt? Ezen a bolygón éltek egyáltalán? ohmy.gif Hihetetlen és szomorú is egyben. "fél világ nem ismeri" Hát 10-13 éves kislányok biztos, hogy nem ismerik, viszont a többi generáció igen. Noel nem irigy, mindig ilyen stílusban beszélt, ami nekem kimondottan tetszik, mert az ember képébe mondja a kemény igazságot, minden kitérő, vagy elterelés nélkül. Soha nem nyalizott senkinek, főleg nem ilyen útszéli imázsú leányoknak, akiknek a tojáshéj még ott a fenekükön. Egyébként nagyon adom Noel szavait, megfogalmazni sem lehetett volna lényegretörbben. Minden ilyen véleménynyilvánításával egyre jobban imádom ezt az embert.

neked valahogy mindig igazad van meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: menthol, Szandiiii, Beyla, MadHatter
2013. december 06. 16:39 #69
- törölt felhasználó -    
Nehogy már egy kiégett rock stár akarja megmondani, hogy mia jó a mai világba!! Lehet hogy az ő fénykorában el szégyenletes volt, de most nem.... -.-"
2013. december 06. 16:42 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (Petrafranczia @ 2013.12.06. 16:39)
Nehogy már egy kiégett rock stár akarja megmondani, hogy mia jó a mai világba!! Lehet hogy az ő fénykorában el szégyenletes volt, de most nem.. -.-"

Mi most nem szégyenletes, hogy egyfolytában kéreti magát mint egy rossz k*rva? És mi az, hogy "kiégett rocksztár"? Nem egy mai gyerek, de ő tényleg letett valamit arra a bizonyos asztalra. Kár, hogy a mai világba csak a seggrázást értékelik, ami pedig tényleg értékes, azt pedig mindenki leszólja. Fejlődünk.
6 felhasználónak tetszik: Diala, menthol, Beyla, Szandiiii, MadHatter, Sally Sparrow
2013. december 06. 16:44 #71
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Ennyi. Pont. Nem tudok mit hozzáfűzni, összefoglalta az egészet.
2013. december 06. 16:50 #72
- törölt felhasználó -    
Ez tényleg igaz.smileeee.gif
2013. december 06. 16:58 #73
Ab.kira
Ab.kira
visszatérő vendég
Hozzászólás: 201
Azonosító: 183924
Teljesen egyet értek vele, Miley-nak tényleg le kéne már tennie valamit az asztalra, merthogy eddig csak annyit láthattunk belőle hogy ígéretes tehetségként feltűnt a disneynél, aztán pedig úgy próbált kinőni a Hannah Montana szerepből hogy botrányhős lett. Erre ráment mindene, a kapcsolata, a személyisége...már csak a hírneve maradt neki, amit a botrányaival próbál fenntartani. Én elhiszem hogy nagyon nehéz lehet tinisztárként felnőni és aztán kinőni belőle, de azt nem így kell. PL ott van Selena Gomez is, ő is a disney sztár volt mégis kinőtt belőle anélkül hogy botrányt botrányra halmozott volna. Noel már bizonyított, szóval nagyon is joga van fikázni Mileyt
2013. december 06. 17:00 #74
Majomka03
Majomka03
pull the trigger

Státuszüres
Hozzászólás: 1397
Azonosító: 202119
Petrafranczia írta:
Nehogy már egy kiégett rock stár akarja megmondani, hogy mia jó a mai világba!! Lehet hogy az ő fénykorában el szégyenletes volt, de most nem.. -.-"

Miért egy rock sztárnak nem lehetnek jogai.. igaza van 100%. S meghogy kiégett, miért több joga van és több tapasztalata, mint a te kedvenc sztárodnak, aki egy nagy bunkó, nemnormális, bekébzelt liba.
4 felhasználónak tetszik: menthol, Szandiiii, Beyla, MadHatter
2013. december 06. 17:01 #75
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Idézet (amanda2000 @ 2013.12.06. 10:58)
Szerintem csak irigy Noel, mert Ő nem vitte annyira mint Miley!Egyébként meg, azt sem tudom ki ez...meg szerintem a fél világ nem tudja...Miley egy csodálatos személyiség, bármit is csaináljon!

Embeerr normális vagy?? biggrin.gif Noel már akkor király volt, amikor Miley még tervben sem volt. Ha fogalmad sincs ki ő, akkor mégis honnan kalkuláltad ki azt, hogy irigy? Írnám azt, hogy gondolkozz már... De 13 vagy _nevet.gif Úgyhogy inkább hanyagoljuk a témát.

Smiler-klánnak üzennék egy kérdést: Nektek ez egy berögzült szöveg, hogy mindenki irigy, aki leszólja Mileyt? Már sztárok rajongói is szoktak ilyet mondani, de ti mondjátok ezt a legtöbbet. Valaki írja már le nekem, hogy mégis MIRE lehetünk féltékenyek? Mire? Nem értem emberek.
5 felhasználónak tetszik: Diala, menthol, Beyla, Szandiiii, MadHatter
2013. december 06. 17:05 #76
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
hungergamesFan16 mondjuk h sokkal többet keres és híresebb mint te?!
2013. december 06. 17:13 #77
Majomka03
Majomka03
pull the trigger

Státuszüres
StephanieBieber írta.
Miley jo ember, nem ertem mit pofazik ez it. azt se tudom ki o.. szanamas
1."itt" 2 t
2. Nem tudod ki ő, akkor egy nagy bunkó vagy.
3. Ő egy nagy legenda, nagyobb mint Miley, ha Miley nevezhetjük legendának...NEM, NEM NEVEZHETJÜK!!!!!!!!
2 felhasználónak tetszik: menthol, Szandiiii
2013. december 06. 17:21 #78
Majomka03
Majomka03
pull the trigger

Státuszüres
Igen Selena Gomez Fan.2 többete keres Miley, mint Noel, de az a kérdés, hogy Miley szeretie amit csinál, mert Nole biztos szereti, hisz évek ota zenél!
2013. december 06. 17:24 #79
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Imádom ezt a fickót !biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, menthol
2013. december 06. 17:34 #80
StephanieBieber
StephanieBieber
új tag
Hozzászólás: 81
Azonosító: 214283
majomka03 miley sokal tobet keres. vagy te job vagy mint o? nem hinem.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok