Noel Gallagher: „Miley szégyenletes személy”
2013. december 06. 16:02
Habár nem tudom ki ez az ember, nagyon igaza van!
(Y)
2013. december 06. 16:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ahogyan látom egyesek tényleg annyira életképtelenek, hogy ostoba kommentelgetések netovábbját választják, ahelyett, hogy mondjuk utána néznének a fazonnak. Nálam alapvető az, hogyha valamiről nincs tudomásom, akkor utána nézek minimum a gugliban, ha már ennyire műveletlen vagyok a dolgokat illetően. Igen is nagyon gáz az, ha valaki még hallásból sem ismeri az Oasist. A Wonderwall számukat kedvelem egyedül, ám azt elismerem, hogy maradandót alkottak a zeneiparban. A negatív kommentek zöme meg szimplán csak egy tükröt mutat felénk, hogy a mai fiatalok mire is vevők - az egy dolog, hogy egyesek szerint májlusnak jó a hangja és jó a zenéje, de, hogy valaki egy olyan embert bíráljon, aki tett is le valamit az asztalra... hát durva. Noel ért el eleget az életben, hogy kénye kedvére fikázza a mai sztárokat. Én bírom a csókát, mert abszolút jó meglátásai vannak a mai tucatsztárokról. Májlika még kósza gondolatként sem merült fel Billy Rayben, amikor is ez az ember már a zenéjével szórakoztatta az embereket, szóval eléggé groteszk, hogy irigy májlikára. Ugyan mire? A feslett r*banc imidzsére, illetve a nulla színészi illetve zenei teljesítményére? Higgyétek el kedves szmájlerek, hogy nincs miért irigynek lenni erre a lányra.
2013. december 06. 16:19
Jól mondja az "öreg". Miley jobban tenné, ha valami maradandót alkotna. Ez lehet akár jó tanács is, persze a rajongók és az "énekesnő" ezt nem így fogja majd fel. És sajnos ismét itt egy újabb ok arra, hogy róla beszéljenek. Miért nem azokról a sztárokról nyilatkozik, akik valóban sokat érnek zeneileg, és színészileg? A botrányhősökből elég volt!
Beyla! Jól leírtad a lényeget ismét!
Beyla! Jól leírtad a lényeget ismét!
2013. december 06. 16:24
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.12.06. 16:09)
Ahogyan látom egyesek tényleg annyira életképtelenek, hogy ostoba kommentelgetések netovábbját választják, ahelyett, hogy mondjuk utána néznének a fazonnak. Nálam alapvető az, hogyha valamiről nincs tudomásom, akkor utána nézek minimum a gugliban, ha már ennyire műveletlen vagyok a dolgokat illetően. Igen is nagyon gáz az, ha valaki még hallásból sem ismeri az Oasist. A Wonderwall számukat kedvelem egyedül, ám azt elismerem, hogy maradandót alkottak a zeneiparban. A negatív kommentek zöme meg szimplán csak egy tükröt mutat felénk, hogy a mai fiatalok mire is vevők - az egy dolog, hogy egyesek szerint májlusnak jó a hangja és jó a zenéje, de, hogy valaki egy olyan embert bíráljon, aki tett is le valamit az asztalra... hát durva. Noel ért el eleget az életben, hogy kénye kedvére fikázza a mai sztárokat. Én bírom a csókát, mert abszolút jó meglátásai vannak a mai tucatsztárokról. Májlika még kósza gondolatként sem merült fel Billy Rayben, amikor is ez az ember már a zenéjével szórakoztatta az embereket, szóval eléggé groteszk, hogy irigy májlikára. Ugyan mire? A feslett r*banc imidzsére, illetve a nulla színészi illetve zenei teljesítményére? Higgyétek el kedves szmájlerek, hogy nincs miért irigynek lenni erre a lányra. 
teljesen egyetértek:)
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 06. 16:37
Idézet (MadHatter @ 2013.12.06. 11:50)
Jesszus, komolyan vannak olyan emberek, akik nem ismerik Noelt, vagy az Oasist, esetleg ne hallották már a Wonderwallt? Ezen a bolygón éltek egyáltalán?
Hihetetlen és szomorú is egyben. "fél világ nem ismeri" Hát 10-13 éves kislányok biztos, hogy nem ismerik, viszont a többi generáció igen. Noel nem irigy, mindig ilyen stílusban beszélt, ami nekem kimondottan tetszik, mert az ember képébe mondja a kemény igazságot, minden kitérő, vagy elterelés nélkül. Soha nem nyalizott senkinek, főleg nem ilyen útszéli imázsú leányoknak, akiknek a tojáshéj még ott a fenekükön. Egyébként nagyon adom Noel szavait, megfogalmazni sem lehetett volna lényegretörbben. Minden ilyen véleménynyilvánításával egyre jobban imádom ezt az embert.
neked valahogy mindig igazad van
2013. december 06. 16:39
Nehogy már egy kiégett rock stár akarja megmondani, hogy mia jó a mai világba!! Lehet hogy az ő fénykorában el szégyenletes volt, de most nem.... -.-"
2013. december 06. 16:42
Idézet (Petrafranczia @ 2013.12.06. 16:39)
Nehogy már egy kiégett rock stár akarja megmondani, hogy mia jó a mai világba!! Lehet hogy az ő fénykorában el szégyenletes volt, de most nem.. -.-"
Mi most nem szégyenletes, hogy egyfolytában kéreti magát mint egy rossz k*rva? És mi az, hogy "kiégett rocksztár"? Nem egy mai gyerek, de ő tényleg letett valamit arra a bizonyos asztalra. Kár, hogy a mai világba csak a seggrázást értékelik, ami pedig tényleg értékes, azt pedig mindenki leszólja. Fejlődünk.
2013. december 06. 16:44
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ennyi. Pont. Nem tudok mit hozzáfűzni, összefoglalta az egészet.
2013. december 06. 16:58
|
|
Ab.kiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 183924 offline
|
Teljesen egyet értek vele, Miley-nak tényleg le kéne már tennie valamit az asztalra, merthogy eddig csak annyit láthattunk belőle hogy ígéretes tehetségként feltűnt a disneynél, aztán pedig úgy próbált kinőni a Hannah Montana szerepből hogy botrányhős lett. Erre ráment mindene, a kapcsolata, a személyisége...már csak a hírneve maradt neki, amit a botrányaival próbál fenntartani. Én elhiszem hogy nagyon nehéz lehet tinisztárként felnőni és aztán kinőni belőle, de azt nem így kell. PL ott van Selena Gomez is, ő is a disney sztár volt mégis kinőtt belőle anélkül hogy botrányt botrányra halmozott volna. Noel már bizonyított, szóval nagyon is joga van fikázni Mileyt
2013. december 06. 17:00
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Petrafranczia írta:
Nehogy már egy kiégett rock stár akarja megmondani, hogy mia jó a mai világba!! Lehet hogy az ő fénykorában el szégyenletes volt, de most nem.. -.-"
Miért egy rock sztárnak nem lehetnek jogai.. igaza van 100%. S meghogy kiégett, miért több joga van és több tapasztalata, mint a te kedvenc sztárodnak, aki egy nagy bunkó, nemnormális, bekébzelt liba.
Miért egy rock sztárnak nem lehetnek jogai.. igaza van 100%. S meghogy kiégett, miért több joga van és több tapasztalata, mint a te kedvenc sztárodnak, aki egy nagy bunkó, nemnormális, bekébzelt liba.
2013. december 06. 17:01
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (amanda2000 @ 2013.12.06. 10:58)
Szerintem csak irigy Noel, mert Ő nem vitte annyira mint Miley!Egyébként meg, azt sem tudom ki ez...meg szerintem a fél világ nem tudja...Miley egy csodálatos személyiség, bármit is csaináljon!
Embeerr normális vagy??
Smiler-klánnak üzennék egy kérdést: Nektek ez egy berögzült szöveg, hogy mindenki irigy, aki leszólja Mileyt? Már sztárok rajongói is szoktak ilyet mondani, de ti mondjátok ezt a legtöbbet. Valaki írja már le nekem, hogy mégis MIRE lehetünk féltékenyek? Mire? Nem értem emberek.
2013. december 06. 17:05
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
hungergamesFan16 mondjuk h sokkal többet keres és híresebb mint te?!
2013. december 06. 17:13
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
StephanieBieber írta.
Miley jo ember, nem ertem mit pofazik ez it. azt se tudom ki o.. szanamas
1."itt" 2 t
2. Nem tudod ki ő, akkor egy nagy bunkó vagy.
3. Ő egy nagy legenda, nagyobb mint Miley, ha Miley nevezhetjük legendának...NEM, NEM NEVEZHETJÜK!!!!!!!!
Miley jo ember, nem ertem mit pofazik ez it. azt se tudom ki o.. szanamas
1."itt" 2 t
2. Nem tudod ki ő, akkor egy nagy bunkó vagy.
3. Ő egy nagy legenda, nagyobb mint Miley, ha Miley nevezhetjük legendának...NEM, NEM NEVEZHETJÜK!!!!!!!!
2013. december 06. 17:21
|
|
|
Igen Selena Gomez Fan.2 többete keres Miley, mint Noel, de az a kérdés, hogy Miley szeretie amit csinál, mert Nole biztos szereti, hisz évek ota zenél!
2013. december 06. 17:34
|
|
StephanieBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 214283 offline
|
majomka03 miley sokal tobet keres. vagy te job vagy mint o? nem hinem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.