Noel Gallagher: „Miley szégyenletes személy”
2013. december 06. 12:22
Idézet (amanda2000 @ 2013.12.06. 10:58)
Szerintem csak irigy Noel, mert Ő nem vitte annyira mint Miley!Egyébként meg, azt sem tudom ki ez...meg szerintem a fél világ nem tudja...Miley egy csodálatos személyiség, bármit is csaináljon!
Nem tudod ki az, de teljes meggyőződésed van róla, hogy irigy és nem vitte annyira, mint Miley. Azért, mert te 13 évesen nem tudod ki az, akkor már a fél világ nem tudja. És valaki bármit is csinál, egy csodálatos szemályiségnek mondod be.
Gratulálok!
2013. december 06. 13:05
|
|
Wonderwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 194865 offline
|
amanda2000 írta:
Szerintem csak irigy Noel, mert Ő nem vitte annyira mint Miley!Egyébként meg, azt sem tudom ki ez...meg szerintem a fél világ nem tudja...Miley egy csodálatos személyiség, bármit is csaináljon!
Maise93 írta :Nem tudod ki az, de teljes meggyőződésed van róla, hogy irigy és nem vitte annyira, mint Miley. Azért, mert te 13 évesen nem tudod ki az, akkor már a fél világ nem tudja. És valaki bármit is csinál, egy csodálatos szemályiségnek mondod be.
Gratulálok!
amanda2000 !!!! elhiszem hogy nem tudok ki Noel, azt is hogy nem vagy kiváncsi rá, de ha nem tudod, akkor legalább ne szóld le . És mi az hogy a fél világ nem ismeri? az egész világ ismerti csak a mostani fiatalok nem , csak a dupstap-et és a sok elektrot, ez nem is zene,.. a zene az amiben hangszerek is vannak.... Maise93-mal értek egyet, és nézd meg amanda2000 , 13 éves létemre kívüülről fuujom az Oasis összes dalát,
a cikkhez ez az Noel mond meg neki !!!
Maise93 írta :Nem tudod ki az, de teljes meggyőződésed van róla, hogy irigy és nem vitte annyira, mint Miley. Azért, mert te 13 évesen nem tudod ki az, akkor már a fél világ nem tudja. És valaki bármit is csinál, egy csodálatos szemályiségnek mondod be.
Gratulálok!
amanda2000 !!!! elhiszem hogy nem tudok ki Noel, azt is hogy nem vagy kiváncsi rá, de ha nem tudod, akkor legalább ne szóld le . És mi az hogy a fél világ nem ismeri? az egész világ ismerti csak a mostani fiatalok nem , csak a dupstap-et és a sok elektrot, ez nem is zene,.. a zene az amiben hangszerek is vannak.... Maise93-mal értek egyet, és nézd meg amanda2000 , 13 éves létemre kívüülről fuujom az Oasis összes dalát,
a cikkhez ez az Noel mond meg neki !!!
2013. december 06. 13:14
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hát egyetértek vele
2013. december 06. 13:15
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Hihetetlen, hogy néhányan nem ismerik Noelt és az Oasist!
Ezzel egyáltalán nem kéne büszkélkedni
Egyébként teljes mértékben egyet értek Noellel!
Egyébként teljes mértékben egyet értek Noellel!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 06. 13:17
|
reniszosziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 210109 offline
|
Noncsi1: magasról teszek a jelzéseidre. Az, hogy neked májli az istened és lövésed nincs Gallagherről az a te szegénységi és minőségi bizonyítványod.
2013. december 06. 13:32
Így van ahogy mondta! Mileyyel már nagyon elszaladt a ló.
2013. december 06. 13:38
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
kinek mi tetszik.. most,komolyan nehogy o dontse mar el kiert rajonguk.. ez a pasas mindenkit kostolgat es ugy kerul cimlapra.. talan irigy,hogy mindenki mas sikeresebb nala pedig o mar regota benne van a szakmaban.
2013. december 06. 13:39
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Noelnek igaza van! Csak egyet tudok érteni vele! Igaz, Mileynek csodás hangja van, de elpazarolja.
Amúgy meg nem tudjátok ki az a Noel?
Hát édeseim, Noel sokkal többet ért el, mint Miley, csak sajnálni tudlak titeket, hogy nem ismeritek...
Amúgy meg nem tudjátok ki az a Noel?
Hát édeseim, Noel sokkal többet ért el, mint Miley, csak sajnálni tudlak titeket, hogy nem ismeritek...
2013. december 06. 13:57
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Teljesen igaza van Noel-nek! Miley-jal elszaladt a ló eléggé.
2013. december 06. 14:13
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Amúgy én utálom Mileyt, még is azt hiszem hogy ha normális maradt volna sokkal többen szeretnék és úgyis híres tudott volna maradni.
Így saját maga alatt vágja a fát, mert oké hogy mindenki róla beszél, de nem pozitív dolgokat. Úgyhogy jól elcseszte a karrierjét, mert egy idő után már unalmas lesz a feltűnősködése. Már most az. És nem a dalaira fognak emlékezni hanem a nyelvnyújtogatásaira. Habár engem nem érdekel mert már a Hannah Montana időszakban is utáltam szóval valahol én ennek csak örülök hogy így lejáratja saját magát
Így saját maga alatt vágja a fát, mert oké hogy mindenki róla beszél, de nem pozitív dolgokat. Úgyhogy jól elcseszte a karrierjét, mert egy idő után már unalmas lesz a feltűnősködése. Már most az. És nem a dalaira fognak emlékezni hanem a nyelvnyújtogatásaira. Habár engem nem érdekel mert már a Hannah Montana időszakban is utáltam szóval valahol én ennek csak örülök hogy így lejáratja saját magát
2013. december 06. 14:14
|
|
StephanieBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 214283 offline
|
Miley jo ember, nem ertem mit pofazik ez it. azt se tudom ki o.. szanamas
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.