Videóval emlékeznek kollégái Paul Walkerre
2013. december 08. 09:08
IStenem.......az annyira kedves tőlük...én csak azt tudom mondani hpgy nagyoon sajnálom....
2013. december 11. 21:05
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Elsírtam magam rajta. Nyugodjék békében.
2013. december 12. 13:31
Gyönyörű videó,nyugodj békében,mindenkinek hiányozni fogsz
2013. december 12. 14:53
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
Akárhányszor meglátok egy cikket vagy videót Paulról elkap a sírás, annyira borzasztó még mindig és felfoghatatlan ami történt. Nagyon kedves volt tőlük, hogy Paul tiszteletére csináltak videót, tényleg nagyon gyönyörű videó lett! Nyugodj Békében Drága Paul!
2013. december 12. 17:08
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Nagyon megható lett a videó! Nyugodjon Békében Paul!
2013. december 12. 17:14
|
|
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline
|
Nagyon szép videó. Elsírtam magam rajta :'(
Annyire sajnálom, hogy elment. Egy igazi példakép volt, mindenki számára, és fantasztikus színész is. Miért kellett ilyen korán meghalnia?
Aranyból volt a szíve, Nyugodjon Békében....
Annyire sajnálom, hogy elment. Egy igazi példakép volt, mindenki számára, és fantasztikus színész is. Miért kellett ilyen korán meghalnia?
Aranyból volt a szíve, Nyugodjon Békében....
2013. december 12. 18:31
ebből látszik mennyire jó ember volt! mert ha nem szerették volna a kollégái akkor nem csináltak volna neki ilyet. <3 annyi embernek fáj az elvesztése. akik imádták a halálos irambant akik imádták Pault
a családjának. <33
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: