Kiderült, miben halt meg Paul Walker
2013. december 04. 22:29
A hideg futkos a hátamon, és könnybe lábad a szemem, amikor róla olvasok. Igazán még most sem tudtam felfogni...
2013. december 04. 22:32
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Beyla biztos igazad van van csak hat a mi hozzatartozonk meg kb 10 eve jobban megegett es csak a foga alapjan tudtak azonositani es igy nem nagyon tudtak semmit se megalapitani ...de latom nalad is kiverte a biztositekot az hogy a sajto ezt meg kozhirre is teszi..mondjuk toluk nem vartunk mast..:// Nyugodjanak Békében :/
2013. december 04. 22:36
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Még mindig olyan hihetetlen, hogy meghalt.
Annyira sajnálom. Természetesen a társát is.
2013. december 04. 23:02
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
2013. december 04. 23:02
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Nem akartam kommentelni ehhez a cikkhez, sőt innentől kezdve nem is fogok a későbbiekben megjelenőkhöz, mert csak felhúzom magam, de egy amolyan záró hozzászólás:
Őszintén, már nem tudom hogy mi igaz és mi nem..annyi hír jött már, olyanok is, amiket megerősítettek és aztán mégsem igaz. Az első hírekben az jött le, hogy Paul és Roger teste is szinte teljesen odalett a tűzben, ezért csak a fogak alapján tudták azonosítani. Aztán jött a kis videó, amiben az autósbolt alkalmazott sráca elmondja, próbáltak segíteni, de Paul nem volt már eszméleténél. Most pedig az, hogy valószínűleg Paul még élt a robbanás előtt és még boncolni is tudták a testét..egyszerűen elég! Ezenkívül rengeteg rosszindulatú, beteg ember van. Szerencsétlen Meadow nevében profilokat készítenek, olyannal is találkoztam aki saját számlájára adományt gyűjtögetett twitteren magának mint Paul lánya, összeesküvés elméletek, és a rajongók akik még mindig állítják hogy Paul bujkál valahol, a sok 'azért mert híres..' idióta. Legyen vége az egésznek már..
Őszintén, már nem tudom hogy mi igaz és mi nem..annyi hír jött már, olyanok is, amiket megerősítettek és aztán mégsem igaz. Az első hírekben az jött le, hogy Paul és Roger teste is szinte teljesen odalett a tűzben, ezért csak a fogak alapján tudták azonosítani. Aztán jött a kis videó, amiben az autósbolt alkalmazott sráca elmondja, próbáltak segíteni, de Paul nem volt már eszméleténél. Most pedig az, hogy valószínűleg Paul még élt a robbanás előtt és még boncolni is tudták a testét..egyszerűen elég! Ezenkívül rengeteg rosszindulatú, beteg ember van. Szerencsétlen Meadow nevében profilokat készítenek, olyannal is találkoztam aki saját számlájára adományt gyűjtögetett twitteren magának mint Paul lánya, összeesküvés elméletek, és a rajongók akik még mindig állítják hogy Paul bujkál valahol, a sok 'azért mert híres..' idióta. Legyen vége az egésznek már..
2013. december 05. 00:17
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
anyu kb fel oraja olvasta egyik masik helyrol, es ottis ugyan ezeket irtak
folyton arra gondolok, hogy ha nem gyullad ki a kocsi, lehet Paul tulelte volna
Nagyon faj meg mindig es habar a fajdalom majd halvanyul, az emleke orokke megmarad. Egy nagyszeru, jolelku ember emlekeit nem lehet elfelejteni.
folyton arra gondolok, hogy ha nem gyullad ki a kocsi, lehet Paul tulelte volna
Nagyon faj meg mindig es habar a fajdalom majd halvanyul, az emleke orokke megmarad. Egy nagyszeru, jolelku ember emlekeit nem lehet elfelejteni.
2013. december 05. 00:34
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Szörnyű baleset... Bár azt nem értem, hogy hogy lehet a toxigológiára 6-7 hetet várni, hiszen ezek 5 perces műveletek. És mégis egy majdnem felismerhetetlenségig égett holtestet (vagyis már nincs rajta hús) nem lehet boncolni, csak vizsgálni. Találjanak már ki valami mást, és lehetőleg több tiszteletet mutassanak az újságírók meg a sajtó...
2013. december 05. 06:46
|
|
DamonNellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.19. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 147599 offline
|
Őszintén szólva én ezt nem akartam hallani !! Inkább jobb lett volna nem is tudni hogy még élt egy kicsit,mert így még jobban fel kavart a hír, hisz akár meg is menekülhetett volna :'(
2013. december 05. 07:07
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Túl élhette volna
de ennek sajnos így kellett lenni valamiért így adta a sors ..nem értem miért mindig a jó emberek mennem el
2013. december 05. 08:29
Ki tudja hogy igaz-e, ...de ha igaz ha nem, ki akarja ezt hallani?
Szörnyű az egész.
2013. december 05. 09:53
Elég volt, remélem ez az utolsó cikk, ami a haláláról szólt. Nem kell csámcsogni rajta. Inkább hagyják békén!
2013. december 05. 09:55
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Szerintem is abba kéne ezt hagyni.
2013. december 05. 09:55
De szemét az aki ilyet tesz...Beteg állat...Szegény Paul
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: