Starity

Kiderült, miben halt meg Paul Walker

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 04. 21:26 #41
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Tetszik ez a birka üzemmód, komolyan. biggrin.gif És az is fáj már, hogy egyesek milyen buták.XD Az elhunyt hozzátartozói általában megkapják a boncolási jegyzőkönyvet, ergo, akkor is tudnák, hogy feltehetőleg mi történt Paullal, ha ezt nem hozzák nyílvánosságra. F*cklogic!XD Gondolkoztok is néha, vagy csak a hülyeség ömlik ki a szátokból? Amúgy a cikket elolvasva szinte semmit sem tudtunk meg halálának okáról, csak a körülményeiről. Mivel azt írták, hogy egy ideig életben maradt, így vélhetőleg, ha nem lett volna robbanás, akkor életben maradt volna. Szerintem az ilyen baleseteknél csak találgatni tudnak, hogy az illető miben halhatott meg. Nekem ne mondja senki sem, hogy egy elégett holttestből meg lehet állapítani mindezeket.
2013. december 04. 21:27 #42
- törölt felhasználó -    
Nem ismertem szegényt, de Úristen....remélem nemm szenvedett nagyonn sokat! :'( nem tudom leirni azt amit érzek, úgy higy most ismertem meg.....és a rajongói mit érezhettek! sad.gif Akkor ismertem meg amikor meghalt! Csodàs! Nyugodjon Békében! :"(
2013. december 04. 21:27 #43
- törölt felhasználó -    
Még mindig szörnyü érzés sad.gif De én nem értem, hogy miért születtek öszeesküvés elmèletek
2013. december 04. 21:29 #44
- törölt felhasználó -    
Nagyon nehéz elhinni.:/ Örökké a szívünkben marad, most egy új angyal ment a mennybe!
2013. december 04. 21:33 #45
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3098
Csatolások: 0
Azonosító: 123383
Napok óta hatása alatt vagyok ennek a borzalmas szerencsétlenségnek, hiába alig ismertem Paul Walker filmográfiáját. Sajnálom a kislányát és a kedvesét. Egy erős, egészséges férfiként szállt be abba a Porschéba, hogy lehet ezt felfogni? Bíztam benne, hogy nem szenvedett, valami szörnyű tézis, hogy mégis. sad.gif
2013. december 04. 21:35 #46
Bijja0405
Bijja0405
TWD♥

StátuszThe Walking Dead ♥
Hozzászólás: 4107
Csatolások: 1549
Azonosító: 85950
Bárcsik vissza lehetne őt hozni valahogy! sad.gif
Miért kellett elmondani,h az égési sérülésekbe halt bele...szerintem sokkal jobb lett volna abba a tudatba élni,h rögtön meghalt.Így most tudjunk,h szegény még szenvedett is. :'(
RIP PAUL heart.gif sad.gif
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2013. december 04. 21:36 #47
bucii
bucii

Státusz~ Élvezd az élet minden egyes percét - hisz egyszer élünk ;))
Hozzászólás: 1038
Csatolások: 9
Azonosító: 171514
Ez durva.. meglepő. sajnálom. sad.gif
2013. december 04. 21:37 #48
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1796
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Még mindig borzalmas ez az egész! sad.gif
2013. december 04. 21:38 #49
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (GeesungChoi @ 2013.12.04. 20:50)
Naponta több száz gyerek hal meg éhezésben, velük ki törődik ?

Hat peldaul Paul is torodott. Tobbek kozt(!) ezert undoritoak az ilyen megnyilvanulasok.

Beyla: Nem kotozkodeskepp, de osszesen harom ember emlitette a csaladjat, ezt meg nem neveznem birka uzemmodnak.
3 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, Jolie_77, Kiim
2013. december 04. 21:39 #50
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Idézet (Beyla @ 2013.12.04. 21:26)
Szerintem az ilyen baleseteknél csak találgatni tudnak, hogy az illető miben halhatott meg. Nekem ne mondja senki sem, hogy egy elégett holttestből meg lehet állapítani mindezeket.

Hidd el meglehet.
Tüdejében feltehetőleg füstöt találtak (valószínűleg a vérében is) ami jelenti ,hogy még élt mivel belélegezte a füstöt.Forró levegőtől amit belélegezhetett a légcsöve felhólyagosodhatott.

Ezt ne vedd kötekedésnek, köszönöm.
2013. december 04. 21:42 #51
Sarah Martin
Sarah Martin
♥ BATB ♥

StátuszSoha ne adj fel semmit, mert az álmaid eléréséhez kitartás kell!
Hozzászólás: 36995
Csatolások: 16184
Azonosító: 204352
Még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy ő már nincsen ez az egész olyan furcsa..Napok óta csak arra tudok gondolni, hogy miért egy ilyen jó embernek kellett elmennie és még mindig nem hiszem el, hogy ő már nincsen köztünk és még ráadásul ki is derül hogy szenvedett a halálakor ez a legrosszabb, bárcsak ne szenvedett volna és bárcsak még mindig köztünk lenne..Nekem nagy kedvencem volt imádtam a filmjeit és szeretni is fogom mindig, de ő magát még jobban mert egy remek,fantasztikus ember volt..Akik szerettek azok sose fognak elfelejteni Paul és örökké a szívünkben élsz..
2013. december 04. 21:44 #52
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18948
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Idézet (kurrek @ 2013.12.04. 21:11)
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a filmmel a továbbiakban. smileeee.gif

Hogy tudsz ilyen helyzetben a szros filmmel foglalkozni?? grrr.gif Ember, ez a férfi egy apa és egy szerető pár volt! A szülőkről s egyéb rokonokról ne is beszéljünk! Kit érdekel ilyenkor a film? ohmy.gif
Csak remélni tudom, hogy a rövid ideig nagyon-nagyon rövid időt jelent és nem szenvedett sokáig! cray.gif Az senki nem érdemli meg, főleg nem egy olyan ember, mint amilyen Ő volt!
2013. december 04. 21:54 #53
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Empress @ 2013.12.04. 21:39)
Hidd el meglehet.
Tüdejében feltehetőleg füstöt találtak (valószínűleg a vérében is) ami jelenti ,hogy még élt mivel belélegezte a füstöt.Forró levegőtől amit belélegezhetett a légcsöve felhólyagosodhatott.

Ezt ne vedd kötekedésnek, köszönöm.

Nem vettem kötekedésnek, de lehetett a halál oka akár a koponyát ért trauma, ami ugyebár koponyaűri vérzést vált ki. Pluszban lehet, hogy a nyúltagy ütődött meg, akkor pedig automatikusan leáll a légzés. Ha valami elég, akkor ilyeneket nem igazán tudnak megállapítani, bár azt nem tudjuk, hogy a holttest milyen szinten roncsolódott. Ha csak épphogy megégett, akkor igaz, találhatnak felhólyagosodott légutakat, illetve kormot a tüdőben. Vérgáz meg maximum élő embernél jöhet szóba. Halott embernek nincs oxigén a vérében, így mindenképpen alacsony oxigént és magas széndioxid arányt tudnának megállapítani. Valamint honnan tudják, hogy nem e hypovolémiás sokkot kapott, ami a vérvesztéshez és a keringésizavarhoz köthető? Szerintem megannyi a lehetőség ezt illetően, és egy összeégett holttesten nem tudnak olyan pontos boncolást végezni amivel mindent meg lehet mondani 100%-osan. A toxikológia meg maximum azt mutatja ki, hogy volt e benne alkohol vagy valamilyen gyógyszer, illetve drogszármazék.
2013. december 04. 22:01 #54
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Még mindig nem tudom felfogni...annyira sajnálom...azt hittem, hogy legalább nem szenvedett, de mégis...
2013. december 04. 22:03 #55
puppymore.L
puppymore.L
visszatérő vendég

StátuszYou are beautiful. Remember that ♥
Hozzászólás: 350
Azonosító: 132435
Személy szerint annyira megrázott az eset,hogy olvasni is rettenetes róla.Természetesen érdekel minden Vele kapcsolatos hír, de remegő kezekkel és ezerrel dobogó szívvel, könnyes szemmel olvasom a híreket.
Számomra felfoghatatlan ez az egész. Egyébként teljesen felháborít,hogy ekkora média robbanás történt,mindent ennyire nyilvánosságra hoztak.
Elfogadhatatlan,ahogy sok ember a halála által próbál "likeokat" gyűjteni.
Egy csodálatos ember és barátja vesztették életüket egy tragikus balesetben.
A világon milliók gyászolják Őt,Őket.Emberek akik ismerték.Szerették Őt.Egyszerűen mindenkinek vissza kellene fogni magát,és magába mélyedni. Elsősorban a médiának.Mit képzelnek?
Adjanak teret az embereknek, adjanak időt a gyászolóknak.Nem fair,hogy minden egyes áldott nap egy újabb szörnyű hírt közölnek az interneten és az újságokban,amik azért ismerjük be, nem mindig igazak..

Részvétem az egész családnak, barátoknak,és mindenki másnak,aki szerette,ismerte és becsülte őket.
A világ tényleg igazságtalan.Valóban.
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2013. december 04. 22:08 #56
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Hát ezzel nem lettünk okosabbak. Egyébként meg nem tök mindegy már? Ezen sajna nem lehet változtatni...
2013. december 04. 22:09 #57
enci o.oO
enci o.oO
visszatérő vendég

Státuszhttp://starity.hu/profil/245016-encsiiiiiiii/ AZ ÉN PROFILOM EZ IS!!
Hozzászólás: 153
Azonosító: 205999
Beyla: ahogy írtad általában kapnak boncolási eredményeket a hozzátartozók de spec.nálunk is hasonló haláleset volt és nekünk se mondták meg hogy a családtagunk szenvedett e vagy sem .. de ha még ha nekik meg is mondták volna a családtagjainak azért közszemlére azért az eredményeket nem kellett volna tenni legalább Paul emlékéhez való tiszteletből sem!! de hát miért is vette volna figyelembe ezt a sajtó..:@
Nem kötözködni akartam remélem ezért nem haragszol meg csak gonsoltam ezt elmondom...viszont azzal egyetértek hogy a boncolásból 100%-osan semmit sem tudnak megállapítani!
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. december 04. 22:13 #58
ByellaTrIx
ByellaTrIx
visszatérő vendég

Státusz"Cseppben a tenger, tengerben a csepp"
Hozzászólás: 379
Azonosító: 172608
Már az első hírnél is teljesen ledöbbentem, pedig munkásságát nem igazán ismertem, de mégis sokkolt az egész. Istenem, de legalább az megadatott volna neki, hogy ne kelljen annyit szenvednie,most pedig kiderül, hogy égési sérülések is közrejátszottak.. minél többet tudunk meg, annál borzalmasabb az egész.. Nyugodjon békében!
2013. december 04. 22:17 #59
Beyla
Beyla
carter

Idézet (enci o.oO @ 2013.12.04. 22:09)
Beyla: ahogy írtad általában kapnak boncolási eredményeket a hozzátartozók de spec.nálunk is hasonló haláleset volt és nekünk se mondták meg hogy a családtagunk szenvedett e vagy sem .. de ha még ha nekik meg is mondták volna a családtagjainak azért közszemlére azért az eredményeket nem kellett volna tenni legalább Paul emlékéhez való tiszteletből sem!! de hát miért is vette volna figyelembe ezt a sajtó..:@
Nem kötözködni akartam remélem ezért nem haragszol meg csak gonsoltam ezt elmondom...viszont azzal egyetértek hogy a boncolásból 100%-osan semmit sem tudnak megállapítani!

Valamilyen zárójelentést biztos, hogy kaptatok, de általában, ha történik boncolás, akkor mindenképpen kaptok belőle egy példányt. Jogodban áll, és kész. Tanultam, csak azért mondom. Mondjuk sok mindent tanítanak, de sokszor a dolgok egyáltalán nem úgy vannak. Nekem hála a jó Istennek nem halt meg senkim sem úgy 15-20 éve, így nem tudom, hogy igazából mégis hogyan mennek ezek a dolgok. Egyébként lehet, hogy nem mondták meg, de, aki ért egy picit az orvosi blablából, akkor fel tudja mérni, hogy az illető szenvedett vagy sem, ha elolvassa a kórboncnok pontos jelentését. Igaz, nyilvánosságra hozni tényleg megalázó és tiszteletlenség, hiszen ezzel Pault mocskolják valamilyen szinten, és ez még nem fogja visszahozni. Persze, az ember kíváncsi, hisz én is az vagyok, hogy mégis mi volt a halál oka, ám ennek a bolygatása csak fájdalommal jár a hozzátartozók részéről. A sajtót valóban ki kellett volna zárni teljes mértékben, habár a cikkben Paulról semmi szó nem esik, csak a barátjáról, akinek a boncolási anyagát valószínűleg valaki jó pénzért elsózta. Undorító mondjuk. Nem haragszom, dehogyis, ugyanmár! smileeee.gif
2013. december 04. 22:25 #60
Delena
Delena
visszatérő vendég

StátuszWalking Dead *q*
Hozzászólás: 366
Azonosító: 175326
Úristen! Most így belegondoltam,hogy aki vezette az autót rögtön meghalt de Paul még életben volt egy ideig.o.o Nem akarom megtudni mi játszódott le szegénynek a fejében. Vagy fel sem fogta?! Olyan rossz ebbe belegonodlni...sad.gif R.I.P Paul
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok