Kiderült, miben halt meg Paul Walker
2013. december 04. 20:59
Hát igen ez az amitől tartottam, hogy szegény még szenvedett is...egyszerűen nem bírok belegondolni...Ő nem ezt érdemelte!Ezerszer jobbat érdemelt :'( :'(
2013. december 04. 21:00
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Életben maradt egy rövid ideig... Mennyi az rövid idő 1 perc ? Lehet ,hogy nekünk az az 1 perc rövid, de neki ...
Valószínűleg túlélte volna túlélte volna túlélte volna, ha nem gyullad ki az autó.Istenem el sem tudom hinni a szenvedett tudtam (miért ?? mivel érdemelte ki? aki segített másokon önzetlenül),hogy hiba elolvasni ezt a cikket.
Nyugodj békében !
Valószínűleg túlélte volna túlélte volna túlélte volna, ha nem gyullad ki az autó.Istenem el sem tudom hinni a szenvedett tudtam (miért ?? mivel érdemelte ki? aki segített másokon önzetlenül),hogy hiba elolvasni ezt a cikket.
Nyugodj békében !
2013. december 04. 21:01
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Úgy sajnálom!
2013. december 04. 21:01
|
|
Unicorn And Rainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 216237 offline
|
Ehhez most mit szóljak...amit érzek leírhatatlan és nagyon szerettem...szeretem őt! <3
R.I.P
R.I.P
2013. december 04. 21:12
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ne már... Miért? Nem szeretném tudni, hogy mennyi volt az a rövid idő.
2013. december 04. 21:15
Borzalmas tragédia :'( vasárnap olyan mértékben súlytott le a halála,amire nem is számítottam. Persze egy haláleset mindig fájdalmas,de engem annyira nem tört még le egy színész elvesztése,hogy legalább fél napig csak ő járjon a fejemben. De most ez történt :-( pláne amikor megtudtam,mennyit segített önzetlenül,és hogy annak ellenére,hogy sikeres,jóképű volt,mennyire visszafogott,szerény ember maradt végig.... A sok nagyképű parasztnak egy ellenpélda,hogy annak ellenére,hogy valaki jól néz ki (férfiak leginkább) nem kell egyből elszállni maguktól.... Egyetlen dolgot remélek:ha már egyszer ilyen borzasztóan szemét volt az élet,hogy egy ilyen jó embernek kellett elmennie,legalább az életvitelére való tekintettel,nem szenvedett ő sem sokáig,ha már a barátjának nem kellett :'(
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. december 04. 21:15
|
|
Caravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 122 Csatolások: 121 Azonosító: 200171 offline
|
Miert kellett szenvednie is??
Edes Istenem miert a legjobbak mennek el?
O olyan halalt erdemelt volna h 88 evesen az agyban halt volna meg oregsegben es nem betegsegben...de ehelyett?! hol van az h a jo emberekre mindig jo var?!!! baromsag! soha tobbet nem akarok ilyet hallani! egy bunozo,gyilkos,rablo erdemelt volna ilyen halalt! Egy eleten at fog nekem hianyozni!
Nyugodj Bekeben!
Edes Istenem miert a legjobbak mennek el?
O olyan halalt erdemelt volna h 88 evesen az agyban halt volna meg oregsegben es nem betegsegben...de ehelyett?! hol van az h a jo emberekre mindig jo var?!!! baromsag! soha tobbet nem akarok ilyet hallani! egy bunozo,gyilkos,rablo erdemelt volna ilyen halalt! Egy eleten at fog nekem hianyozni!
Nyugodj Bekeben!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. december 04. 21:21
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Eddig a rajongói és családtagjai abban a hitben éltek hogy nem szenvedett Paul de köszönjük a sajtónak a megcáfolást...most még rosszabul érzi magát mindenki mint eddig nem lehetne abba hagyni ezt a folyamatis kiszivárogtatást legalább a családjára tekintettel ..????
Így is elég felfoghatatlan ez az egész :'( Nyugodjon békében Paul és a barátja ia !! :'( <3
Így is elég felfoghatatlan ez az egész :'( Nyugodjon békében Paul és a barátja ia !! :'( <3
2013. december 04. 21:25
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Olyan szörnyű belegondolni, hogy talán még szenvedett is (hisz nem halt meg azonnal). Nem voltam rajongója, de sajnálom, ami vele történt
és sajnálom a családját, és persze a rajongóit is (az ismerőseim közül is sokan szerették...)
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.