Klippremier: Lorde — Team
2013. december 04. 23:10
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Szerintem egyáltalán nincs különleges hangja... Ez a szám nagyon gyenge és kb fél percnél meguntam...
2013. december 04. 23:58
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Jézus, micsoda bűn idősebbnek kinézni... Egyébként szerintem nem szép, viszont rohadt jól áll neki a sötét rúzs. Mondjuk én alapból imádom, szinte mindenkin jobban tetszik az, mint a világosabbak. Na, most hogy a fontosabb témákat kitárgyaltuk
térjünk rá arra, hogy én eleve nem is hallok túl nagy hasonlóságot Lana zenéjével, úgyhogy gyanítom itt is inkább arról van szó, hogy valaki elkezdte mondogatni, hogy őt koppintja, aztán a többi dacból úgy is utálja, úgyhogy jól van az, még ha nem is igaz. Elég nagy zenei tájékozatlanságra vall úgy tenni, mintha Lana teremtette volna meg azt a stílust, amiben tevékenykedik, és ha valaki hasonlót csinál (hasonlóság azt is jelentheti, hogy szintén nem a mostanság minden rádióban hallott hangzást követik, mert ugye csak két műfaj van, a rádiós, meg a másik
), akkor biztos őt koppintja, mer' csak. Kb. olyan, mint kijelenteni, hogy Lady Gaga találta fel az extrém stílust.
Mindkettőjüket lehetne másokhoz hasonlítani, csak ez így ugye egyszerűbb.
És írtam mindezt úgy, hogy szerintem Lorde kezd kicsit túlbecsült lenni (ami nem rajta múlik), és a zenéje is inkább csak hallgatható számomra.
És írtam mindezt úgy, hogy szerintem Lorde kezd kicsit túlbecsült lenni (ami nem rajta múlik), és a zenéje is inkább csak hallgatható számomra.
2013. december 05. 09:04
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Még mindig imádom! Xx
2013. december 05. 15:06
|
|
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline
|
nem bírom ezt a csajt..a Royals-t ugy utálom ahogy van..és ez mégrosszabb
2013. december 05. 15:20
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Szerintem nagyon jó lett.. :)Haters Gonna Hate
2013. december 05. 18:05
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nem tetszik nekem.
2013. december 05. 19:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (menthol @ 2013.12.05. 18:07)
Amúgy én egyáltalán nem tartom bajnak, hogy idősebbnek néz ki a koránál. Miért is kéne annak tartani? Csak mondtam, hogy többnek hittem. 
Akkor ezek szerint én vagyok oly annyira konzervatív és maradi, ha ezt nem kultiválom?
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. december 05. 19:59
|
|
Troublemakeroffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 210757 offline
|
Úristen, nagyon brutális, hogy csak 17 éves és kinéz legalább 30-nak:O Egyáltalán nem áll neki jól, mert ha 17, akkor miért nem tud úgy kinézni?? Ijesztő ez a csaj...
A zene meg borzalmas! Lehetetlen végig hallgatni - legalábbis számomra. Nagyon rossz.
És szerintem van egy kis Lana Del Rey beütése a számnak is meg maga a csajnak is (na nem mintha Lana kisasszonyt bírnám). Annyira elvont a szám, hogy az valami hihetetlen. Komolyan, hogy tud 17 évesen ilyet kiadni?? Habár ízlések és pofonok...és ez nekem nagy pofon volt.
És emellett még mindig nem bírom a csajt....beszól másnak, miközben mindenki akinek megjegyzést tett sokkal jobbak nála. Nevetséges ez a kislány. Szerintem 1-2 év és megy a süllyesztőbe!
A zene meg borzalmas! Lehetetlen végig hallgatni - legalábbis számomra. Nagyon rossz.
És szerintem van egy kis Lana Del Rey beütése a számnak is meg maga a csajnak is (na nem mintha Lana kisasszonyt bírnám). Annyira elvont a szám, hogy az valami hihetetlen. Komolyan, hogy tud 17 évesen ilyet kiadni?? Habár ízlések és pofonok...és ez nekem nagy pofon volt.
És emellett még mindig nem bírom a csajt....beszól másnak, miközben mindenki akinek megjegyzést tett sokkal jobbak nála. Nevetséges ez a kislány. Szerintem 1-2 év és megy a süllyesztőbe!
2013. december 06. 02:13
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
A dalra rá lehet fogni, hogy dallamos, fülbemászó, tetszetős nóta, engem csak a hangja kicsit idegesít még mindig. Egyébként szerintem 17-nek néz ki, ha nincs rajta az az asszonyos, sötét rúzs, mert az téveszt meg.
2013. december 06. 18:15
Különösebben nem fogott meg , nem az én stílusom ez , számomra semleges. Viszont úgy látom , hogyha az elvakultsággal társuló beszűkültség fájna ,akkor sokan üvöltenének a fájdalomtól. Már nem írható le egyjegyű számmal azoknak a kommenteknek a száma amik közlik , hogy az a bizonyos cikk egy utálótábor által kitalált hülyeség. A fanatikusok meg persze egyből "ugranak" , fröcsögnek. A legszomorúbb pedig az , hogy olyan cikkeket mint amilyen az volt engednek megjelenni , mert ez kell az oldalnak. Az értelmes cikkekhez és topikokhoz meg alig érkezik pár hozzászólás...
2013. december 06. 19:41
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
rohadtul utálom a csajt, rohadtul imádom a számait -.-
:D
2013. december 06. 19:44
A csaj hangja még nagyon fiatal,és nem-nagyon nem szimpatikus csaj...
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.