Klippremier: Lorde — Team
2013. december 04. 18:50
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2013.12.04. 18:35)
Amúgy én vagyok az egyetlen, aki nem Lanát látja benne? Mindketten ugyanazt a zenei stílust képviselik legalább ezer másik előadóval együtt. Ennyi az egész.
Teljesen egyetértek veled. Én sem értek a zenei műfajokhoz, de még p@raszti logikával is tudom, hogy SOKKAL kevesebb van belőlük, mint zenészekből, így evidens, hogy többen is egyazon halmazon belül alkotnak. Lana nem teremtett stílust, maximum újraél, újraéleszt egy régit, ami a mai mainstream zenei világban újnak számít. Azért utálni Lorde-ot mert hasonlít a hangázvilága, kicsinyes, felületes dolog. Témában pl. tök különböznek, de gondolom luxus rálesni a dalszövegre.
2013. december 04. 19:02
Nagyon bírom ezt a számot, szerintem sokkal jobb mint a Royals, de a klip egyáltalán nem tetszik.
2013. december 04. 19:16
Nagyon tetszik, bár mondjuk a többi nem annyira de ez eszméletlen jó! C=
2013. december 04. 19:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Még mindig nem tudok hasra esni tőle, mondjuk meghallgattam végig a Pure heroine-t, és egyik daltól sem estem extázisba. Valaki itt azt mondja, hogy tehetséges a kislány és egyedi hangja van. Hát én azt mondom, hogy tehetségből nem sok jutott neki, és igaz, a hangja egyedien sz*r. Most így éltem meg a klip megtekintését, és a hangszíntől a falat tudom kaparni. Zavaró, irritáló és kib*szott idegesítő. Persze, lehet, hogy azért, mert napok óta megint nem alszom és nagyon fáradt vagyok. Általában, aki tehetséges és akinek kellemes a hangja, azt még ilyen állapotban is képes vagyok hallgatni. Ez a kislány nem tartozik az ilyen énekesnők közé számomra. Itt nem is Hayley-ről van szó - mert valamelyik hozzászólásban ezt is olvastam -, hanem arról, hogy ez az egész irritáló és pocsék. Pedig kedvelem azt a stílust, amit Lana Del Rey képvisel, ám azt be kell valljam, hogy vele sem mindig voltam jóban. Lana előadásában a nehezen emészthető dalok azzal az alvilági stílusban fantasztikusak. De ez a lány valahogy csak próbálkozik, erőlködik, ami nekem egyszerűen túl művinek tűnik. Talán, ha más műfajban próbálná ki magát, akkor tetszene az, amit csinál, de ez sz*r. A klip meg... hagyjuk, mert akkor biztos lennének nagy egyet nem értések. Vágnám nyakon a lányomat, ha felmázolná azt a hányadék fekete rúzst a szájára. Komolyan, olyan szép lány lenne, miért kell ilyen sminkkel elcsúfítani?
2013. december 04. 19:33
Nekem se egy nagy "was ist das" a csaj, a hangja, és a dalai. Az albumáról 3 dal tetszik összesen. Nekem túl elvontak a dalai, és a stilusa se megnyerő. [Lehet velem van a baj] Ez a dal is olyan középszerű.. Az pedig, hogy kinek szólogat be pedig kérdéses. A média szereti az újoncokat bemocskolni, tehát nem kell mindennek hinni, amit hallunk. Átformálják saját gondolkodásukra, mert néha félreértenek dolgokat.. De a lényeg, hogy nem lesz szivem csücske a dal, se a lány, de nincs gondom vele azért.
2013. december 04. 19:42
Ez a dala Lordenek nem olyan rossz, bár azt a lécet, amit a Royalssal elért nem sikerült átugornia. Maga a szám amúgy jó, kellemes az egész, az énekesnő hangja jó, nem hamis -mármint szerintem-, úgyhogy tök oké.
2013. december 04. 19:42
nem tudom ki ez a csaj, de nem olyan rossz ez a szám.
2013. december 04. 19:54
imádom! nagyon tetszik a klip plusz a dalt is szeretem! nagyon tud a csaj!
2013. december 04. 20:31
Lorde elsőre nem volt szimpatikus,mint személy,és ez kicsit megmarad(nem a beszólás miatt).De egyébként a Royals nagyon jó szám,és Lorde-nak szép hangja van.Ez nem olyan jó szerintem,de azért rendben van.
2013. december 04. 20:36
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
biztos meg fogom szeretni
2013. december 04. 21:44
|
|
Nórii_xd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 509 Csatolások: 6 Azonosító: 195601 offline
|
Na jó azért álljunk meg! Ő szólja le a többi énekeset h milyen sz*rok?! hát..mit is mondjak...valami ritka gyenge ez a "zene" semmi különlegesség nincs benne...nagyon gyenge talán ez a szó jellemezné a legjobban
1 felhasználónak tetszik:
menthol
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.