Selena Gomez - 106.1 KISS FM’s Jingle Ball 2013 at American Airlines Center (Dallas, December 2, 2013)
2013. december 08. 15:39
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
óóóó, ha már a csudi képek fel kerültek, akkor miért nem olvashatok még Selena kisasszony playback bakijáról (óriási playback bakijáról) és a nyilváson, botrányos és sértő hisztiéről?? szánalmas ez a nő!
2013. december 08. 23:41
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (gyurmii @ 2013.12.08. 15:39)
óóóó, ha már a csudi képek fel kerültek, akkor miért nem olvashatok még Selena kisasszony playback bakijáról (óriási playback bakijáról) és a nyilváson, botrányos és sértő hisztiéről?? szánalmas ez a nő! 
Nem szeretem Selenát, de Májlikád még mindig szánalmasabb nála...
2013. december 22. 16:57
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Idézet (Jenny Lawliet @ 2013.12.08. 23:41)
Nem szeretem Selenát, de Májlikád még mindig szánalmasabb nála...
hm. véleményem szerint nem egyenlő a kettő! Ha már kommentelsz, kérlek normálisan tedd,hol van szó itt Mileyról? attól függetlenül, hogy Mileynak kihívóbb a viselkedése, szeretnél te olyan szánalmasan tehetséges lenni, mint ő. Ha Miley a betegségével együtt playbackelt volna az xfactorban múltkor, akkor igen én is csalódtam volna benne, de attól függetlenül, hogy szórakozik, éli/élvezi az életét, és teszi amit kell, nem lesz szánalmas. Persze kinek mi, én azt tartom szánalmasnak, ha egy elméletileg globális világsztár akiért milliók rajonganak, azzal az esetleges indokkal, hogy nagyon tehetséges énekesnő, akkor legalább havonta egyszer énekelne már élőben. Bár persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy tehetsége legyen az illetőnek, de én így látom korrektnek. Miley legyen bármilyen szókimondó és botrányos is az őszintesége, egyedisége és a tehetsége meg kérdőjelezhetetlen, és tiszteletre méltó.. köszöntem
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

4 felhasználónak tetszik: