Apa lesz VV Cristofel
2013. december 03. 22:04
A csaj hülye, hogy visszafogadta. Cristofel skizofrén szerintem. Előre sajnálom a picit. Kis Cristofel te szűz anya köntöse.. Ez a nagyarcú lehet, hogy érettnek hiszi vagy érzi magát, de olyan primitív és buta, mint egy kő. Kicsivel fejlettebb egy virslizabáló ősembernél (tudom, az ősemberek nem tudtak virslit enni blablabla). Gratula ennek a két okoskának.
2013. december 03. 22:24
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Fél év és mintha kicserélték volna?!?! ööööö, NEM!
Az ilyen embereket miért hagyják szaporodni?!
Az ilyen embereket miért hagyják szaporodni?!
2013. december 03. 22:31
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
hát kíváncsi leszek, milyen apa lesz
2013. december 03. 22:35
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jesszus, nemrég egy cikknél írtam, hogy igazából hidegen hagy ez a gyökér, csak szaporodásra ne adja a fejét, mert akkor jön aztán az Armageddon.
Persze, őszintén gratulálok neki, hisz a gyermekáldás mindig csodálatos dolog, pluszban a baba nem tehet arról, hogy a kedves apja milyen egy degenerált nőverő nyomoronc. Hát nem tudom... én biztos otthagynám a páromat, ha egyszer is kezet emelne rám. Férfi nem attól lesz valaki, hogy fizikai fölényben van egy nővel szemben. Bár az a csaj sem lehet százas amiért nem csak együtt van vele, de még gyereket is szül neki.
Veszélyeztetett terhessége meg biztos, hogy nem krisztofelke simogatásától lett. Abba meg már bele sem merek gondolni, hogy milyen nevelésben fogják a gyermeket részesíteni...
Lóf*szt akar ez kiköltözni Németországba! Talán, ha elmenne dolgozni, akkor össze tudna kaparni annyi lóvét egy év alatt, hogy ténylegesen ki tudjanak költözni, ugyanis nagyon sok magyar munkavállalás céljából a németeket célozza meg. Na, de, hogy krisztofel dolgozzon? Még a feltételezés is enyhe túlzás.
Kint nem lenne akkora cölöb, mint hazánkban és a megélhetésért tenni is kellene valamit. Nincs ahhoz neki akaratereje, hisz a szteroid szedésén és protein shake vedelésén kívül az ég adta világon semmihez sem ért. Nekem az a sanda gyanúm, hogy még az érettségit sem tette le. Miről beszélünk?XD
Idézet (Cynthia @ 2013.12.03. 19:16)
És szerinted 0 indulótőkéből majd elél pár hónapig, amíg talál munkát, és lakást is bérel Európa egyik legdrágább országában? Ugyanmár 
Lóf*szt akar ez kiköltözni Németországba! Talán, ha elmenne dolgozni, akkor össze tudna kaparni annyi lóvét egy év alatt, hogy ténylegesen ki tudjanak költözni, ugyanis nagyon sok magyar munkavállalás céljából a németeket célozza meg. Na, de, hogy krisztofel dolgozzon? Még a feltételezés is enyhe túlzás.
2013. december 03. 22:39
ez annyira érdekes ????nem értem annak a lánynak elment-e az esze vagy amikor krisztofel megverte az agyát beütötte ???? what ? ebböl nem hiszem majd hogy jó apa lesz majd terrorban fogja tartani a gyerekét!!!...
2013. december 04. 11:12
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Szegény gyerek. Beleszületni egy ilyen környezetbe...
2013. december 04. 12:23
|
|
Bo Simpsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 70 Csatolások: 2 Azonosító: 210785 offline
|
apa? ő? szerintem nem elég érett ahhoz hogy apa legyen! már most sajnálom szegény gyereket
2013. december 04. 13:48
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
xd nem jó apa lesz tuti de Grat.
2013. december 04. 15:39
Agyhalottak.
Kíváncsi leszek arra a szerencsétlen gyerekre...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: