Apa lesz VV Cristofel
2013. december 03. 19:09
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Nem akarom falra festeni az ördögöt, de nem hiszem hogy ez a baba majd jó útra tereli őt. Plusz munkája sincs és egy gyerek felneveléséhez azért rendes anyagi háttér kéne. Az is érdekes hogy nemrég még megverte a barátnőjét és most hirtelen terhes,csak nehogy a drága Cristofel feldühödjön és újra megüsse őt vagy esetleg csúnyán bánjon a babával. Plusz ha kicsit nagyobb lesz a gyerek milyen példát mutat majd neki? Szerintem ha meglátja hogy az apja hányszor járatta le magát ország-világ előtt, akkor nem nagyon akar majd hasonlítani rá.
2013. december 03. 19:11
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Egy ilyen szarnak szül gyereket, Jézusom! Milyen csaj lehet az ilyen aki ezzel összejön!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 03. 19:11
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Takarodjanak is el ebből az országból, addig sem rontja a levegőt itt!
2013. december 03. 19:12
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2013.12.03. 19:07)
A magar gyámügy sz_rt nem ér, úgyse veszik el. Nem tudom nézed-e a híreket, de egy család agyonverte a pár hónapos gyereket, miután visszakerült az intézetből hozzájuk (minek adták vissza??!!), egy másik meg rabszolgaként tartott hármat. Ezek durvák, de sajnos a saját példámból is tudom, hogy a gyámügy fogalma egy csapat bárgyún mosolygó idióta, akiknek a kávéjuk a legfontosabb, nem a munka, a gyerekek.
Németországba költöznek
2013. december 03. 19:14
szegény gyereke, akinek ez a gyökér lesz az apja...
2013. december 03. 19:14
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Előre sajnálom a gyerekét. Viccet félretéve, szerintem ebből a csávóból sosem lesz jó apuka, sem jó barát/férj. Aki képes megütni egy nőt, ahogy azt Cristofel is tette, az a szememben nem férfi, sőt, nem is ember. Bár, remélem, hogy megváltozik. De erre nagyon kicsi az esély, szerintem
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. december 03. 19:20
Számomra unszimpatikus.Azt a nőt sem értem,hogy megverte és utána visszamegy hozzá.Milyen ember az olyan(egyáltalán ember?) aki megver egy nőt súlyosan?!(és ha jól hallotam mást is így megvert)És utána nyilatkozza,h ő milyen értett az apaságra.Munkanélküli de kimegy németországba és vendéglőtnyít.Hát kétségeim támadtak afelől,hogy ez sikerülni fog.Ja és akkor a gyereket is eltudják majd tartani,rendesen neveleni.gyerekét is megfogja verni?Sajnálom a gyereket,hogy egy ilyen családba születik bele
2013. december 03. 19:23
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
"Öljétek meg mielőtt tojásokat rak" Nem jött össze.
Amúgy persze, gratulálok, mert végül is egy új élet, és ennek mindenképpen örülni kell, de ilyen szülőkkel.. Remélem normálisan fog viselkedni, ha már ilyen komoly dolgot vállalnak!
2013. december 03. 19:24
Sínen van az élete??? Mondja ezt egy munkanélküli elmebeteg, akinek a csaja épp bekapta a legyet két pofon közt. -.-" Előre sajnálom szegény gyereket, hogy ilyen felelőtlen és ostoba apja van. A nőről pedig már ne is beszéljünk. Ha van esze még most lelép, hogy a gyereknek ne kelljen később szenvednie egy ilyen elmebeteg, agresszív apával.
2013. december 03. 19:28
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hát nem lesz jó apa én szerintem.
2013. december 03. 19:31
Ez egész jól hangzik, de viseljék is gondját majd a picinek
Nem kételkedem bennük amíg nincs miért, és tudom, hogy a Cris-nek volt múltja..
2013. december 03. 19:32
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Két kérdés: Hogyan? És Miért?
Sajnálom a gyereket. Minden tiszteletem neki, ha normális, értelmes ember válik belőle felnőttkorára.
Sajnálom a gyereket. Minden tiszteletem neki, ha normális, értelmes ember válik belőle felnőttkorára.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.