Mollyka001..nos igen, cserélhetnének Tarjaval, csak a kutya nem lenne kíváncsi a FEZENEN egy ilyen szarra. Tarja mikor véletlen elesik és ráesik a zongorára tegyük fel, megír egy 1D slágert..szóval szerintem megint rossz helyre írogatod ezeket a fajta megnyilvánulásokat :DDD
Ismét Magyarországra látogat Tarja Turunen
2013. december 05. 08:07
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
Nos, igen..2014 életem éve lesz..Márciusban ott lehetek aWithin Temptation koncerten, utána Amaranthe áprilisban és most Tarja júliusban...Végre Magyarországon is lesznek értékelhető előadók..
Mollyka001..nos igen, cserélhetnének Tarjaval, csak a kutya nem lenne kíváncsi a FEZENEN egy ilyen szarra. Tarja mikor véletlen elesik és ráesik a zongorára tegyük fel, megír egy 1D slágert..szóval szerintem megint rossz helyre írogatod ezeket a fajta megnyilvánulásokat :DDD
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2013. december 06. 21:20
|
|
nyafatkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 189889 offline
|
először Wt most meg Tarja?*-* nem is tudom mennyit nyafogtam, hogy nem jön ide senki. Erre most itt vannak
irónikus, hogy pénzem meg nincs :S na mindegy. egyszer akkor is kijutok <3
2013. december 15. 21:43
|
|
veraxy1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 190101 offline
|
@Petrafranczia: már ne is haragudj, de ha nem tudod ki ő akkor nézz utána, az meg hogy ronda... nem tudom hogy te hogy nézel ki, de mit szólnál ha vki lerondázna? az értelmes hozzászólásaidat meg tartogasd máshova
2013. december 15. 21:50
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2013.12.04. 20:07)
jajajajaj de jó.. ja mégse, ki ez?!?! és miért ilyen ronda??!
Ronda? Hát fiam.. Menj haza, és ásd el magad.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2013. december 27. 19:51
És én csak ma szereztem erről tudomást
Mondjuk még időben
Nagyon szeretném Tarját végre élőben is látni, úgyhogy azon leszek hogy eljussak a Fezen-re.
2014. április 22. 14:25
|
|
withintemptationfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 224484 offline
|
OMGOMGOMGOGMOMGOMGGG.............. BERAGADTAM! TUDTAM HOGY FOG JÖNNI CSAK AZT NEM MIKOR DE MUSZÁLY OTT LENNEM! BÁRMI ÁRON EL KELL JUTNOM!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3
u.i. ... egy kicsit nagy fan vagyok... áh dehogy... kicsit se...
)) <3 Hátha még el is engednek...
u.i. ... egy kicsit nagy fan vagyok... áh dehogy... kicsit se...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.