janet7
Teljesen egyetértek, veled!
Térfigyelő rögzítette Paul Walker balesetét - videó
2013. december 04. 15:48
Nem bírtam végig nézni a videót.^^ Még most sem tudom elhinni, hogy csak így hirtelen elment. Mindenesetre nyugodjon békében!♥
2013. december 04. 16:48
|
|
Smiley13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 206108 offline
|
Miután most mindenki csak azzal foglalkozik,h Paul meghalt,nem kéne elfelejteni,h nem egyedül ült az autóban. Aki vezette az autót,ő is 2gyermek édesapja. Csak őt mindenki kihagyja,mert nem volt olyan híres... Nyugodjanak békében mindketten <3
2013. december 04. 19:18
Nekem nem tölti be a videót... De nem is akarnám inkább mégnézni mert rögtön elbőgném magam.
2013. december 04. 20:16
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
uramiisten.!! ez..BORZALMAS.!! R.I.p
2013. december 05. 17:09
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
De rossz volt végig nézni!
2013. december 06. 16:42
Hát,nem tudom,néztem az időt,elég hamar odaértek,de itt a másodpercek is számítanak...
2013. december 07. 11:56
|
nillus0301új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 211841 offline
|
lehet meg sem halt de azért hatalmas respect
2013. december 07. 15:43
|
|
Laura Melody Sheenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 212790 offline
|
imádtam őt.Nem ilyen halált érdemelt.
Isten nyugosztalja őt .nyugodjon békében :'(
Isten nyugosztalja őt .nyugodjon békében :'(
2013. december 07. 19:52
Nyugodjon békében Paul is és a sofőr is!
Hihetetlen hogy elhunyt!
Természetesen, mint már azt megszokhattuk néhány embert csak a haszon a pénz érdekel , de az elhunytak családjára nincsenek tekintettel, hogy ilyen képeket-felvételeket tesznek nyilvánossá. Nyilvánvaló, hogy a családtagokat, barátokat nagyon megrázta a hír, gusztustalan az amit egyesek művelnek.
Hihetetlen hogy elhunyt!
Természetesen, mint már azt megszokhattuk néhány embert csak a haszon a pénz érdekel , de az elhunytak családjára nincsenek tekintettel, hogy ilyen képeket-felvételeket tesznek nyilvánossá. Nyilvánvaló, hogy a családtagokat, barátokat nagyon megrázta a hír, gusztustalan az amit egyesek művelnek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: