Elkezdődött a Szürke ötven árnyalata forgatása
2013. december 03. 16:18
Vancuver? Az jó hely... Jó hideg! Remélem halálra fagynak és megszabadul a Világ ettől a gusztustalanságtól!
2013. december 03. 20:42
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
A Szörke ötven árnyalatát lehet szeretni vagy éppen utálni. Én személy szerint imádom, többször is elolvastam a könyvet, nem szégyellem a függőjévé váltam ennek a történetnek.
A filmre rettenetesen kíváncsi vagyok, remélem nem szúrják el. A szereplőkkel először nehéz volt megbarátkoznom, a női karakter megformálására még véletlenül sem Dakotát választottam volna, de ahogy telik az idő egyre jobban belenyugszom a történtekbe. Szóval száz szónak is egy a vége; MIKOR LESZ MÁR 2015?
A filmre rettenetesen kíváncsi vagyok, remélem nem szúrják el. A szereplőkkel először nehéz volt megbarátkoznom, a női karakter megformálására még véletlenül sem Dakotát választottam volna, de ahogy telik az idő egyre jobban belenyugszom a történtekbe. Szóval száz szónak is egy a vége; MIKOR LESZ MÁR 2015?
2013. december 03. 23:27
|
|
rencssúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 216188 offline
|
ah, azért Matt Bomert még mindig szívesebben látnám Greyként, bár rájöttem ,hogy ha már egy tényleges "szadistáról" van szó, lehet ha nem az ő álom, mosolygós pofiját kéne iderakni.
szóval not bad, Jamie!
(csak csupaszon kicsit fura xd) A megjelent képeken talán egy kicsit még sikerült is elképzelnem Dakotát Ana ként, de ezeken...nem azt mondom ,hogy nem szép, mert tényleg, csak egy kicsit öreg/öregnek tűnik ehhez a szerephez.
2013. december 04. 08:06
|
|
Lolita01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 178687 offline
|
én is elolvastam már többször is a könyvet és rettentően tetszik! nekem mondjuk Matt Bomer és Alexis Bledel jobban tetszett,de végülis nem bánom hogy nem ők lesznek.Már alig várom hogy 2015 legyen
2014. június 19. 14:03
|
|
Vámpírnaplókúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 48 Csatolások: 3 Azonosító: 200630 offline
|
Én most olvasom az első részt és nagyon jó de némelyik rész nagyon durva!!! Amúgy nagyon jó és alig várom a filmet!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: