A chicagói zenekar ma töltötte fel a Where Did The Party Go dalhoz elkészített klipet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Fall Out Boy — Where Did The Party Go
2013. december 02. 17:41
2013. december 02. 17:47
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
FooooooB!
Fall Out Boy Forever & Ever!
Fall Out Boy Forever & Ever!
Ez a kedvenc dalom az albumról, már nagyon vártam a klipet, de őszintén: nem tetszik, sőt szerintem borzalmas..
Morbid és egyáltalán, miről szól ez az egész?
Juj, nagyon jó :3 Imádom ♥ Gondolom, a többihez is lesz klip, és már nagyon várom őket. FOB *-*
2013. december 02. 17:52
|
|
JessyMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 213028 offline
|
Elég érdekes klip lett
Lehet én vagyok fura, de nekem nagyon tetszik. Csak azt sajnálom, hogy ez is ilyen morbid lett, szóval biztosan nem fogják tévében adni...
Ó, és remélem Joe nem hal meg benne
Ó, és remélem Joe nem hal meg benne
2013. december 02. 17:58
|
|
vir66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 210903 offline
|
Én nem hiszem el a joe nem halhat meg!!!!!! Nehogy már és mér pont a patricket kellett ilyen vadállatra csinálni ö a kedvencem! Hol a következö klip ????? Megint varnom kell ra másfél honapot na nehogy már
2013. december 02. 18:03
éreztem mikor hazaértem h fel kell mennem youtube-ra.
megláttam h tett fel a fob a vevo oldalára vmit... nah nézem ez nem lehet igaz, muszáj megnéznem, azt tessék. előrukkoltak ismét egy kik*rt jó klippel, ami egyben sokkoló és merész, de közben annyira tetszik h hu xd
a végétől sokkot kaptam.... nem számítottam rá, de egyáltalán nem. és azóta azt hajtogatom h kinyírták Joe-t, kinyírták Joe-t !!
O (xd) de már nagyon várom a kövit, szerintem a Miss missing you lesz.
2013. december 02. 18:12
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
a csengőhangom.*-* Imádom ezt a számot, egyik kedvencem az albumról.
Ám nekem tetszik a klipp.
várható volt a többi klipp után, hogy ez sem egy mesefigurás kisfilm lesz.
Egyébként a Save Rock and Roll-ra már iszonyú kíváncsi vagyok.
Egyébként a Save Rock and Roll-ra már iszonyú kíváncsi vagyok.
2013. december 02. 18:12
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szuper lett!
2013. december 02. 18:32
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Nagyon imádom, és nem érdekel, hogy ilyet mondani helytelen ♥
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: