Miley és Demi beszélte rá a fűre Joe Jonast!
2013. december 02. 19:25
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Mert olyan bölcs dolog,mikor két nálad 3 évvel fiatalabb lány "kényszerít" arra,hogy próbáld ki a drogot,te pedig megteszed. Joe hibája volt,mivel kipróbálta,és lehet,hogy keveset szív,de azóta sem állt le. ,,hazugságok közt éltem" Már megbocsásson ez a drágaság,de mit szóljon az,aki eddig szentül hitte,hogy Joe tényleg szereti Demit?
Amúgy miért csodálkoztok el annyira,hogy Demi is még ezer éve drogozott? Ha valaki tényleg ismerné a történetét tudná,hogy valaha drogozott,de abbahagyta. Nem úgy mint egyesek (célzok itt Mr. Hazugság volt az egész életemre).
Amúgy miért csodálkoztok el annyira,hogy Demi is még ezer éve drogozott? Ha valaki tényleg ismerné a történetét tudná,hogy valaha drogozott,de abbahagyta. Nem úgy mint egyesek (célzok itt Mr. Hazugság volt az egész életemre).
2013. december 02. 19:30
Könnyű a dolgokat másokra kenni, de az is igaz, hogy Mileyék sem ma született bárányok!
2013. december 02. 19:33
Érdekes, hogy Joe csak most tálal ki erről. És szerintem ássa el magát, de jó mélyre ez után az interjú után.
Akik felháborodnak azon, hogy Demi drogozott: igen, a 2010-es esztendőről beszélünk, Demi legsötétebb időszakáról, amikor jóformán olyan mélyre zuhant, mint Miley mostanság. Ivott és drogozott, sajnos. Viszont - ellentétben Mileyval - ő időben kapcsolt és bevonult a rehabra.
Akik szerint Miley biztosan nem drogozhatott, hiszen akkor forgatta a Hannah Montana utolsó évadát: de bizony hogy drogozhatott. 2010-ről beszélünk, Miley ekkor kezdett lázadni és fékezhetetlenül elvadulni.
A Disney egyik legsötétebb időszaka volt a 2010-es esztendő, nem véletlen, hogy a botrányoktól mentes Selena kivételével szinte a teljes szereplőgárdájukat lecserélték akkortájt.
Akik felháborodnak azon, hogy Demi drogozott: igen, a 2010-es esztendőről beszélünk, Demi legsötétebb időszakáról, amikor jóformán olyan mélyre zuhant, mint Miley mostanság. Ivott és drogozott, sajnos. Viszont - ellentétben Mileyval - ő időben kapcsolt és bevonult a rehabra.
Akik szerint Miley biztosan nem drogozhatott, hiszen akkor forgatta a Hannah Montana utolsó évadát: de bizony hogy drogozhatott. 2010-ről beszélünk, Miley ekkor kezdett lázadni és fékezhetetlenül elvadulni.
A Disney egyik legsötétebb időszaka volt a 2010-es esztendő, nem véletlen, hogy a botrányoktól mentes Selena kivételével szinte a teljes szereplőgárdájukat lecserélték akkortájt.
2013. december 02. 19:37
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (Arpadeus Mester @ 2013.12.02. 19:33)
Érdekes, hogy Joe csak most tálal ki erről. És szerintem ássa el magát, de jó mélyre ez után az interjú után.
teljesen egyetértek veled
2013. december 02. 19:38
Demitől többet vártam, Miley-en sajnos nem lepődtem meg.
2013. december 02. 19:40
Idézet
Itt.
Elolvastam, de most emiatt én nem fogok elpártolni Joe-tól. Én szeretem Joe-t is, Miley-t is, Demi-t is és örülök, hogy megtudtam 1-2 dologról az igazságot... Remélem Joe leszokik, de én mindig mellette leszek. Szerintem az igazi rajongók ezt csinálják...
és amúgy is a disney csatornában mindenki meg van csinálva, de tudom, hogy ez nem mentség erre!
2013. december 02. 19:41
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Hááát...no comment!
De szerintem minden sztár szívott már füves cigit, és most Joe is azt nyilatkozta hogy: De már nem füvezek OLYAN GYAKRAN!!!!! Itt az OLYAN GYAKRANon van a hangsúly. És egyébként a Disney csatorna majdnem minden sztárja drogozik/drogozott
2013. december 02. 19:42
Idézet (selena arwa @ 2013.12.02. 19:14)
Elolvastam, de most emiatt én nem fogok elpártolni Joe-tól. Én szeretem Joe-t is, Miley-t is, Demi-t is és örülök, hogy megtudtam 1-2 dologról az igazságot... Remélem Joe leszokik, de én mindig mellette leszek. Szerintem az igazi rajongók ezt csinálják...
és amúgy is a disney csatornában mindenki meg van csinálva, de tudom, hogy ez nem mentség erre!
2013. december 02. 21:01
|
|
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline
|
Demi most nagyon jo ember es megvaltozott Miley viszont rosszabb lett:/
2013. december 02. 21:43
|
|
FallOutGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 216243 offline
|
Demiből egyáltalán nem néztem volna ki, meg hogy még Joe-t is arra buzdítja ez egy kicsi elégé meglepő!!
2013. december 02. 21:51
Idézet (Szandiii_1992 @ 2013.12.02. 19:16)
El kell keserítselek, nem kitaláció. Demi jó barátja (és gitárosa) tweetelt a dologról. Amiből egyébként nekem az jön le, hogy Joe pár dolgot átkölthetett.

Nővére, Dallas.
2013. december 02. 22:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ezt az embörkét sosem kedveltem még egy kicsit sem, és, hogy őszinte legyek sosem értettem, hogy mit zabáltak rajtuk. Évekkel ezelőtt a Jonas tesókák úgy folytak a csapból, mint manapság az egydé. Igen csak szánalomra méltó az, amikor valaki nem képes beismerni azt, hogy szimplán azért kezdett el drogozni, mert akarta. Párom tizennégy volt, amikor a haverjai füves cigivel kínálták, de ő már annyi idősen képes volt nemet mondani. Érdekes egy kifogás, hogy kényszerítették, szóval szerintem ezt még ő maga sem hiszi el, pláne, hogy a drogosok általában egymást viszik bele a hülyeségbe. Az meg rég lejárt lemez, hogy demi és májli drogozik. Én anno is tudtam, hogy a csaj nem az állítólagos bipolja és bulimiája miatt került be a rehabra, hanem azért, mert ivott, mint a gödény és elkezdte szétszívni az agyát.
2013. december 02. 22:27
|
|
Britney1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 141041 offline
|
Most ebben mi az újdonság? Mindenki tudja, hogy Miley füvezik, még most is, és Demi is bevallotta, hogy drogozott és keményen ivott... Ezzel Joe csak saját magát járatja le... mert egy régi témán van fennakadva...
És akkor mi van, ha ők kínálták? Gondolom nem nyomták bele a szájába és tartották ott... jézusom. Ha meg rá is szokott az meg plána a saját hibája... Demi helyében pedig kerülnek Joe-t, amennyire csak lehet, elvileg minden rendben van köztük, akkor miért alázza meg most? Amúgy meg, ha olyan fontos volt neki, akkor ahelyett, hogy nem dobta, inkább a rehabra vette volna rá már akkor, Demi rokonai segítségével.
És akkor mi van, ha ők kínálták? Gondolom nem nyomták bele a szájába és tartották ott... jézusom. Ha meg rá is szokott az meg plána a saját hibája... Demi helyében pedig kerülnek Joe-t, amennyire csak lehet, elvileg minden rendben van köztük, akkor miért alázza meg most? Amúgy meg, ha olyan fontos volt neki, akkor ahelyett, hogy nem dobta, inkább a rehabra vette volna rá már akkor, Demi rokonai segítségével.
2013. december 02. 23:11
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ha 17-18 volt Joe, akkor Miley meg Demi 14-15 éves korukban füveztek?
Na ezt nem hiszem el, hogy ilyen fiatalon!!
2013. december 02. 23:14
|
|
Abogyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 131283 offline
|
Elolvastam a teljes cikket.Igazából sok minden kiderül a fénykorukról,a dizniről,mi hogyan volt és miért.Igazából ez egy vallomás.És szerintem azért lépte meg ezt az opciót,hogy mindent elmond,mert nincs mit veszítenie. Nincs szerződésük a diznivel,nem kell példamutatóan viselkedniük.
Beszélt a tisztasággyűrűről,ami akkora hülyeség,hogy csak na.A Jonas sorozatukról,a kidolgozott stratégiájukról az interjúkon- ezen nagyon meglepődtem. Rocktáboron nőttem fel,elvakult rajongójuk sose voltam,de szeretem őket még most is.De totál átverés volt a kezdettől fogva,minden csak médiafogás,és csakis azért mert eladhatóak.
Hmm..nem írnám le mi volt a cikkben,de olvassátok el...eléggé őszintén beszél ezekről.
Beszélt a tisztasággyűrűről,ami akkora hülyeség,hogy csak na.A Jonas sorozatukról,a kidolgozott stratégiájukról az interjúkon- ezen nagyon meglepődtem. Rocktáboron nőttem fel,elvakult rajongójuk sose voltam,de szeretem őket még most is.De totál átverés volt a kezdettől fogva,minden csak médiafogás,és csakis azért mert eladhatóak.
Hmm..nem írnám le mi volt a cikkben,de olvassátok el...eléggé őszintén beszél ezekről.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: