Miley és Demi beszélte rá a fűre Joe Jonast!
2013. december 02. 18:49
aki nem akar füvezni az nem is fog, gondolom nem álltak a háta mögött puskával o.O csak könnyebb másra fogni, ugyanmár
2013. december 02. 18:51
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Nem igazán...nem nézem ki belöle, legalábbis Demiből, Mileyből kinézek bármit (Sajnos
)
Na meg, ki tudja? Lehet csak a drága Joe beszél, Demiéket hibaztatja....jobban hiszek Deminek, és Mileynak... < <
Na meg, ki tudja? Lehet csak a drága Joe beszél, Demiéket hibaztatja....jobban hiszek Deminek, és Mileynak... < <
2013. december 02. 18:52
Most komolyan?? Mikor és hol nyilatkozta ezt Joe? Valaki küldjön már egy linket legyen szíves! Szerintem ez az egész csak egy kitaláció -.-"
2013. december 02. 18:53
Olyan szomorú, hogy egyre több emberben kell csalódnunk. A Disney sztárok, akikért anno úgy odavoltam, mind rossz útra tértek. Májlikán mondjuk nem is lepődtem meg, de Joe-ban és Demiben csalódtam.
2013. december 02. 18:54
Az előző kommentemből kimaradt, hogy gyönyörűen kihasznälta ezt a lányt, amit úgy hangoztat mintha olyan nagy büszkeség lenne. A helyébe elásnám magam. És ilyen "férfiakkal" van tele a világ.
2013. december 02. 18:55
Most komolyan egy ilyen hír miatt, ami valószínűleg nem igaz fogja megutálni itt mindenki Joe-t??
2013. december 02. 19:04
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Lassan minden sztárban, akiket tiniként szerettem, csalódnom kell.
Most derül ki az igazság, amit a Disney eltitkolt és nem mutathatták meg milyenek valójában. Jobb lett volna ha akkor tudom, nem rajongtam volna értük. Ámítás és csalás az egész sztárvilág! Minden sztárnak drogozni kell úgy látszik. E nélkül nem lehetnek a középpontban. Milyen jó lenne ha a tehetségükkel kerülnének címlapra, nem a botrányaikkal!
2013. december 02. 19:11
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Komolyan ez egy kicsit szánalmas. Nem védem se Miley-t se Demit, de Joe se szent, évekkel később kell erről kitálalni? Ugyan már, ez már nekem úgy tűnik, hogy valamivel be akar kerülni a sztárhírekbe, miután a Jonas Brothers feloszlott valamivel fent kell tartani a figyelmet körülötte, és mi jobb annál, hogy egy régi "ügyet" felemlegessünk. Komolyan tapsot neki. Ha a szánalomról szobrot kellene alkotni akkor róla mintáznák az tuti.
2013. december 02. 19:14
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Idézet (Britney Maslow @ 2013.12.02. 18:52)
Most komolyan?? Mikor és hol nyilatkozta ezt Joe? Valaki küldjön már egy linket legyen szíves! Szerintem ez az egész csak egy kitaláció -.-"
Itt.
2013. december 02. 19:16
Idézet (Britney Maslow @ 2013.12.02. 18:52)
El kell keserítselek, nem kitaláció. Demi jó barátja (és gitárosa) tweetelt a dologról. Amiből egyébként nekem az jön le, hogy Joe pár dolgot átkölthetett.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.