Starity

Miley és Demi beszélte rá a fűre Joe Jonast!

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 02. 18:06 #61
- törölt felhasználó -    
Aki azt mondja , hogy kinézi Miley-ból az hülyeség szerintem. Persze jogosnak tartom , hogy el tudják róla képzelni azok alapján amiket most csinál és amilyen lett. De ha igaz amit mond Joe akkor Miley még csak 14-15 éves volt és mindenki egy aranyos kislánynak ismerte , Hannah Montanaként. És szerintem eszébe se jutott volna senkinek , hogy füvezik ilyen fiatalon és akkor még sokan is szerették. Lehet , hogy naív vagyok de ezen meglepődtem.. biggrin.gif
Eléggé szánalmas Joe , hogy rájuk fogja. Ugyanis ez a dolog csak benned dől el , hogy elég erős vagy , vagy nem. Biztos vagyok benne , hogy nem kényszerítették és fenyegették. Tegyük fel , hogy rászoktam a cigire mert ugyanúgy rábeszéltek mint ahogy Joe említi akkor nem hibáztathatok mást mert ez csak is rajtam múlik e , hogy visszautasítom e vagy nem.
Akkor már elmondhatta volna , hogy füves. Tiszta óvoda:DD
2013. december 02. 18:07 #62
Fanny Holt
Fanny Holt

StátuszDreamin'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1014
Csatolások: 0
Azonosító: 208604
Mi vannn???? Ez szerintem egy nagy kamu. Szerintem a csávókám nem volt ekkor józan Miley akkor csak 15-14 éves volt. Úristen mekkora égéés! -.-
2013. december 02. 18:09 #63
Pocok
Pocok
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj egész nap!:) Sose tudhatod, ki fogja viszonozni!:)
Hozzászólás: 417
Azonosító: 186682
"De már nem füvezek olyan gyakran." Szóval még mindig füvezik. Régen csalódtam már ekkorát egy számomra kedves hírességben. Azt még elfogadom, hogy szívja, mert az Ő élete, azt tesz vele, amit akar. De az, hogy csak sajnálatból volt Demivel... Egyáltalán ezt miért hozta fel? Egy kis hírverés, meg ha már olyan jól megy a szekere Demiéknek, akkor miért is ne? Undorító. Demi jobban járt volna, ha Joe elhagyja már akkor, mert így semmi értelme nem volt, hogy támogatta, mert nem voltak őszinték az érzései. Hitegette Demit és önmagát is. Szánalmas ember. Amúgy meg, engem is noszogatnak erre-arra mégsem próbálom ki, ha nem akarom. -.- Úgy-úgy, jövőhéten már azt fogja mondani, miattuk lett függő..
2013. december 02. 18:10 #64
- törölt felhasználó -    
Annyira bírom, hogy mindenki csak azt írja, hogy Mileyról el tudja képzelni, de Demiről már nem... Demi volt rehabon, ahonnan egészségesen jött ki, míg Miley nem, viszont Ő most kezd majd szépen arra a szintre esni. Vagyis, hogyha választanom kéne, én Demiből nézném ki, de egyébként akkora kamu, Joe is fél, hogy tán a süllyesztőbe kerül? biggrin.gif
2013. december 02. 18:12 #65
Akhillesz98
Akhillesz98
új tag
Hozzászólás: 59
Azonosító: 171308
Ezt ő sem gondolta komolyan, ugye??
Demi nem azért ment a rehabra, mert drogproblémái voltak, hanem mert bipoláris depressziója van..
Miley lehet, hogy említette neki, de ha annyira tartózkodni akart volna a drogtól, akkor nem ment volna bele.
Hagyjuk már!
2013. december 02. 18:13 #66
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Na persze, a végén még Miley és Demi lesz a hibás azért, mert Joe füvezett biggrin.gif Ehhez két ember kell. Az egy dolog, hogy ők győzködtek, hogy füvezzen, de Joe meg belement... Nem kell minden másokra kenni, ezt rohadtul utálom.
2013. december 02. 18:15 #67
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Néhány részt kihagyott a cikk íroja. "Az a kapcsolat, ami a rajongók számára a legtöbbet jelentette, az a Demi Lovatoval lévő, akit már évek óta ismerek. Évek óta barátok voltunk, mindketten Disney gyerekek voltunk, és mivel szerelmes párt játszottunk a Disney Channel Rocktábor filmjében, és mivel a rajongók szerettek volna minket együtt látni, végül 1 hónapra össze is jöttünk. Volt alkalmam igazán megismerni és látni, mikkel kell megküzdenie, mint pl a drog használat. Úgy éreztem, vigyáznom kell rá, de ugyanakkor hazugságban éltem, mert nem voltam boldog, de úgy éreztem mellette kell maradnom, mert segítségre van szüksége. Nem tehettem semmit, természetesen, mert meg kellett óvni az imidzsemet. Őrült helyzet volt. A dolgok egyre csak gyűltek, és Demi végül megütött egy lányt a repülőn, mert azt hitte, a lány valamiért Őt hibáztatja. Mindenki kapkodott, és a lány elkezdett vérezni. Ez volt az a pillanat, amikor a csapata és a családja azt mondta neki: 'Rehabra kell menned!' Emlékszem Dél-Amerikában voltunk, és a rajongók azt szűrték le, hogy kirúgtuk a 2010-es turnéról, és gyűlöltek érte minket."
2013. december 02. 18:17 #68
Tejcike
Tejcike
visszatérő vendég

StátuszAshton thinks we are the most beautiful fans in the world. I LOVE THIS GUY!
Hozzászólás: 335
Csatolások: 128
Azonosító: 158106
A címszó hallatán le esett az állam. Amikor olvastam, hogy már nem füvezik... Olyan GYAKRAN! Azaz az azt jelenti, h még mindíg füvezik.! Attól még hogy azt mondják, hogy ugorj a kútba attól még nem kell megtenned... dry.gif
2013. december 02. 18:18 #69
Fanni_91
Fanni_91
új tag
Hozzászólás: 72
Azonosító: 215047
Gusztustalan, szánalmas, gyáva emberre vall ez a viselkedés. Most már rögtön érthető, hogy anno a szakításukkor mért mondta Demi összes barátja azt rá, hogy egy gyáva ember. Hát ezért. Végül Demetria gitárosa zseniális üzenetet hagyott Twitteren keresztül a nyilatkozattal kapcsolatban. biggrin.gif
- "Hé Joe, klassz sztori, tesó! Az egy dolog, amikor valakibe úgy rúgsz bele, hogy épp padlón van, az viszont egy teljesen más dolog, amikor valakibe úgy rúgsz bele, mikor TE VAGY padlón!"

Hát persze hisz a karrierje most fellegzett be nemrég, érthető. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2013. december 02. 18:20 #70
Kitti love J. B.
Kitti love J. B.
Hozzászólás: 656
Azonosító: 192145
Ez az ő döntése volt!
2013. december 02. 18:20 #71
xxxddd
xxxddd
Hozzászólás: 946
Csatolások: 561
Azonosító: 128694
Igen Demiről azért már 14-15 évesen el tudjuk képzelni, ezután jött a rosszabb korszak mondjuk inkább már csak 17-18 évesen, meg oké Miley-val nagyon jó barátnők voltak lehet együtt csinálták, de az a Miley aki még a Hannah Montanát forgatta nem hiszem,hogy ilyeneket tett volna, a kor elég húzós ebben a sztoriban. Joe most úgy állítja be ezt az egészet, hogy ő mennyire félt mindentől, mintha ő lenne a szent. Érdekes eddig azt mondta, hogy szereti barátjaként Demi-t és Miley-t is mert, hogy nem rég valami díjátadón találkoztak és milyen kedves volt vele. Erre ő meg ezt csinálja, hogy ki teregeti a szennyest, bújjon már el. Ez olyan, hogy nem akar eltűnni a ködben, mert egyébként ez történik, ezért kitalálta, hogy kitálal. Kétszínű teljesen. Még képet is csináltak a TCA-n ahogy Nick is ott ül velük.
2013. december 02. 18:22 #72
Directioner12
Directioner12
visszatérő vendég

StátuszI ♥ One Direction Forever
Hozzászólás: 275
Azonosító: 204410
Huuuuh....Miley-n nem lepődöm meg... De azt is tudom hogy Deminek AZ a korszaka volt... ,, De màr nem füvezek olyan gyakran˝ hàt ez a mondat...x'D
2013. december 02. 18:23 #73
hazza08
hazza08

Státusz"Ebben az életben vagy ölsz, vagy meghalsz..vagy meghalsz és ölsz.." -TWD
Hozzászólás: 674
Azonosító: 197566
Aki drogfüggő az az is marad..sajnos..
2013. december 02. 18:23 #74
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
Ő dolguk,mit tesznek.
2013. december 02. 18:23 #75
selena gomez 1
selena gomez 1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 467
Azonosító: 130627
Miley-ban nem csalódtam, de Demi-ben és Joe-ban igen... A nagy szuper hírű keresztény Jonas család, akik a nevelés példaképei, közben a gyerek azért néha belövi magát... Képmutatás mesterfokon. Ez a kijelentés pedig Demi-ről... Ez azért már sok. Eddig, EDDIG nagyon szerettem Joe-t, de most összetörte bennem a képet. Demi-ben pedig azért csalódtam, mert ő vitte bele ebbe a hülyeségbe Joe-t.
2013. december 02. 18:24 #76
- törölt felhasználó -    
Uhh egy kicsit meglepődtem!!!
2013. december 02. 18:30 #77
Cat13
Cat13
visszatérő vendég

Státuszbeautiful + Intelligent + talented + charming + hot = B.I.T.C.H *gondolkodó gej*
Hozzászólás: 236
Azonosító: 203405
Ez azért szerintem nem úgy működik hoigy gyere füvezz velünk mert tök jó ... ,,De mér nem füvezek olyan gyakran" xDD sírok komolyan xDDD Szegényke fél a közelgő süllyesztőtől smileeee.gif)
2013. december 02. 18:30 #78
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Mindenki tudja Demi múltját, Miley meg mindig ilyen volt, Joe meg egy álszent! biggrin.gif
2013. december 02. 18:33 #79
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2260
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
Ki nem él hazugságok közt manapság...
2013. december 02. 18:34 #80
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1796
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Nehogy már azt higgye, hogy attól, hogy ezt elmondta most mindenki imádni fogja! Ezzel a nyilatkozattal azt üzente Deminek, hogy "Nem szerettelek már, de úgy éreztem jár neked!" és szerintem ez sokkal rosszabb, mint, hogy rávezették a fűre!
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok