Aki azt mondja , hogy kinézi Miley-ból az hülyeség szerintem. Persze jogosnak tartom , hogy el tudják róla képzelni azok alapján amiket most csinál és amilyen lett. De ha igaz amit mond Joe akkor Miley még csak 14-15 éves volt és mindenki egy aranyos kislánynak ismerte , Hannah Montanaként. És szerintem eszébe se jutott volna senkinek , hogy füvezik ilyen fiatalon és akkor még sokan is szerették. Lehet , hogy naív vagyok de ezen meglepődtem.. Eléggé szánalmas Joe , hogy rájuk fogja. Ugyanis ez a dolog csak benned dől el , hogy elég erős vagy , vagy nem. Biztos vagyok benne , hogy nem kényszerítették és fenyegették. Tegyük fel , hogy rászoktam a cigire mert ugyanúgy rábeszéltek mint ahogy Joe említi akkor nem hibáztathatok mást mert ez csak is rajtam múlik e , hogy visszautasítom e vagy nem.
Akkor már elmondhatta volna , hogy füves. Tiszta óvoda:DD
"De már nem füvezek olyan gyakran." Szóval még mindig füvezik. Régen csalódtam már ekkorát egy számomra kedves hírességben. Azt még elfogadom, hogy szívja, mert az Ő élete, azt tesz vele, amit akar. De az, hogy csak sajnálatból volt Demivel... Egyáltalán ezt miért hozta fel? Egy kis hírverés, meg ha már olyan jól megy a szekere Demiéknek, akkor miért is ne? Undorító. Demi jobban járt volna, ha Joe elhagyja már akkor, mert így semmi értelme nem volt, hogy támogatta, mert nem voltak őszinték az érzései. Hitegette Demit és önmagát is. Szánalmas ember. Amúgy meg, engem is noszogatnak erre-arra mégsem próbálom ki, ha nem akarom. -.- Úgy-úgy, jövőhéten már azt fogja mondani, miattuk lett függő..
Annyira bírom, hogy mindenki csak azt írja, hogy Mileyról el tudja képzelni, de Demiről már nem... Demi volt rehabon, ahonnan egészségesen jött ki, míg Miley nem, viszont Ő most kezd majd szépen arra a szintre esni. Vagyis, hogyha választanom kéne, én Demiből nézném ki, de egyébként akkora kamu, Joe is fél, hogy tán a süllyesztőbe kerül?
Ezt ő sem gondolta komolyan, ugye??
Demi nem azért ment a rehabra, mert drogproblémái voltak, hanem mert bipoláris depressziója van..
Miley lehet, hogy említette neki, de ha annyira tartózkodni akart volna a drogtól, akkor nem ment volna bele.
Hagyjuk már!
Na persze, a végén még Miley és Demi lesz a hibás azért, mert Joe füvezett Ehhez két ember kell. Az egy dolog, hogy ők győzködtek, hogy füvezzen, de Joe meg belement... Nem kell minden másokra kenni, ezt rohadtul utálom.
Néhány részt kihagyott a cikk íroja. "Az a kapcsolat, ami a rajongók számára a legtöbbet jelentette, az a Demi Lovatoval lévő, akit már évek óta ismerek. Évek óta barátok voltunk, mindketten Disney gyerekek voltunk, és mivel szerelmes párt játszottunk a Disney Channel Rocktábor filmjében, és mivel a rajongók szerettek volna minket együtt látni, végül 1 hónapra össze is jöttünk. Volt alkalmam igazán megismerni és látni, mikkel kell megküzdenie, mint pl a drog használat. Úgy éreztem, vigyáznom kell rá, de ugyanakkor hazugságban éltem, mert nem voltam boldog, de úgy éreztem mellette kell maradnom, mert segítségre van szüksége. Nem tehettem semmit, természetesen, mert meg kellett óvni az imidzsemet. Őrült helyzet volt. A dolgok egyre csak gyűltek, és Demi végül megütött egy lányt a repülőn, mert azt hitte, a lány valamiért Őt hibáztatja. Mindenki kapkodott, és a lány elkezdett vérezni. Ez volt az a pillanat, amikor a csapata és a családja azt mondta neki: 'Rehabra kell menned!' Emlékszem Dél-Amerikában voltunk, és a rajongók azt szűrték le, hogy kirúgtuk a 2010-es turnéról, és gyűlöltek érte minket."
A címszó hallatán le esett az állam. Amikor olvastam, hogy már nem füvezik... Olyan GYAKRAN! Azaz az azt jelenti, h még mindíg füvezik.! Attól még hogy azt mondják, hogy ugorj a kútba attól még nem kell megtenned...
Gusztustalan, szánalmas, gyáva emberre vall ez a viselkedés. Most már rögtön érthető, hogy anno a szakításukkor mért mondta Demi összes barátja azt rá, hogy egy gyáva ember. Hát ezért. Végül Demetria gitárosa zseniális üzenetet hagyott Twitteren keresztül a nyilatkozattal kapcsolatban. - "Hé Joe, klassz sztori, tesó! Az egy dolog, amikor valakibe úgy rúgsz bele, hogy épp padlón van, az viszont egy teljesen más dolog, amikor valakibe úgy rúgsz bele, mikor TE VAGY padlón!"
Hát persze hisz a karrierje most fellegzett be nemrég, érthető.
Igen Demiről azért már 14-15 évesen el tudjuk képzelni, ezután jött a rosszabb korszak mondjuk inkább már csak 17-18 évesen, meg oké Miley-val nagyon jó barátnők voltak lehet együtt csinálták, de az a Miley aki még a Hannah Montanát forgatta nem hiszem,hogy ilyeneket tett volna, a kor elég húzós ebben a sztoriban. Joe most úgy állítja be ezt az egészet, hogy ő mennyire félt mindentől, mintha ő lenne a szent. Érdekes eddig azt mondta, hogy szereti barátjaként Demi-t és Miley-t is mert, hogy nem rég valami díjátadón találkoztak és milyen kedves volt vele. Erre ő meg ezt csinálja, hogy ki teregeti a szennyest, bújjon már el. Ez olyan, hogy nem akar eltűnni a ködben, mert egyébként ez történik, ezért kitalálta, hogy kitálal. Kétszínű teljesen. Még képet is csináltak a TCA-n ahogy Nick is ott ül velük.
Miley-ban nem csalódtam, de Demi-ben és Joe-ban igen... A nagy szuper hírű keresztény Jonas család, akik a nevelés példaképei, közben a gyerek azért néha belövi magát... Képmutatás mesterfokon. Ez a kijelentés pedig Demi-ről... Ez azért már sok. Eddig, EDDIG nagyon szerettem Joe-t, de most összetörte bennem a képet. Demi-ben pedig azért csalódtam, mert ő vitte bele ebbe a hülyeségbe Joe-t.
Ez azért szerintem nem úgy működik hoigy gyere füvezz velünk mert tök jó ... ,,De mér nem füvezek olyan gyakran" xDD sírok komolyan xDDD Szegényke fél a közelgő süllyesztőtől )
Nehogy már azt higgye, hogy attól, hogy ezt elmondta most mindenki imádni fogja! Ezzel a nyilatkozattal azt üzente Deminek, hogy "Nem szerettelek már, de úgy éreztem jár neked!" és szerintem ez sokkal rosszabb, mint, hogy rávezették a fűre!