Miley és Demi beszélte rá a fűre Joe Jonast!
2013. december 02. 17:11
|
|
cissssssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 208845 offline
|
Diala és Delenator2002 egyet értek veletek!!! Joe-t szerintem nem kellet rábeszélni, de ha még is akkor a kútba is beugrott volna?? Amúgy meg ez szép barát!!!
2013. december 02. 17:12
na ezek után mondjátok, hogy Demi mekkora egy szent asszony XDXD
2013. december 02. 17:14
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Mit is mondjak... Ha valaki nem egy határozott személy, azt bármire rá lehet beszélni. És az olyan barátok, akik a rosszba viszik szándékosan, azok nem barátok.
2013. december 02. 17:14
|
|
Badriennúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 197157 offline
|
Ez milyen kamu már... -.- Tudtommal nagy szerepe volt Joe-nak szegény Demi tönkretételében... Még a füves részt el is hinném, de, hogy hazugságokban élt volna Demi miatt... Szánalmas!
2013. december 02. 17:16
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
ez baromság hogy valakit rá beszélnek szerintem ha valaki nem akarja ki probálni akkor nem fogja ....én ha nem akarnék valamit megcsinálni vagy beszedni felőlem a római pápa is jöhetne úgy se csinálnám meg
2013. december 02. 17:17
Micsoda??? Miley oké.....de - de Demi??? Úristen! :/
2013. december 02. 17:18
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Na jó Joe is úgy hazudik mint a vízfolyás. Megértem,hogy szinte utálja Demit mind azért ami volt, DE nem kéne ilyeneket mondani róla ... Szánalmas ez az ember komolyan. Miley-ról sem tudom elképzelni, hogy ilyet tett volna. Pláne nem ,hogy együtt füveztek. Ez egy hatalmas kamu.
2013. december 02. 17:20
Idézet (Delenator2002 @ 2013.12.02. 17:04)
Hát.. Mileyről eltudom képzelni de Demiről! Nem hiszem hogy ők beszélték volna rá! amúgy meg Joe magára vesse! Ha zt mondják neki hogy ugordjon a kútba beleugrik? xd Meg miaz hogy csak azért maradtam vele mert ő beteg volt! Meg segítenie kellett volna! Segített volna más neki!... Akkor még ott volt SElena is Miley is biztos segített neki meg hát gonodolom a családja! Meg bztos van még jópár barátnője barátja! Nem értem Joe-t! ://
Kár h nem a kútba ugrásra kérték.
Aki meg azzal jön h "Na most mondjátok hogy Demike szent" csak úgy közlöm h senki egy szóval se mondott ilyet, mivel köztudott volt h régen használt drogokat. Joe meg bújjon el a bukott karrierjével. Tudta hogyha ennek a 2 embernek megemlíti a nevét rögtön címlapra kerülhet, szánalmas.
2013. december 02. 17:22
Haha, tiszta óvoda.
Ha füvezik, vállalja már fel a pofáját, és ne másra kenje, hogy de ez is csinálta, meg az is csinálta, meg ez mondta hogy csinálja. Ő meg volt olyan retardált, hogy meg is csinálta, csak mert Demi és Miley azt mondta. Wtf. Hatalmasat csalódtam Joe-ban, ez egy iszonyat gerinctelen húzás volt tőle.
2013. december 02. 17:23
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Ez azért érdekes... Ha ő akkor volt 17-18 éves, akkor Miley és Demi pedig kb 14-15, ami azt jelentené, hogy az akkor még bőven Hannah Montana-t forgató Miley füvezett. Ezt valahogy nem tudom elképzelni, bocs.
2013. december 02. 17:25
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Ezt most nem feltétlenül hiszem el. Chocoberry, egyetértek.
2013. december 02. 17:26
Idézet (HB08 @ 2013.12.02. 17:22)
Haha, tiszta óvoda.
Ha füvezik, vállalja már fel a pofáját, és ne másra kenje, hogy de ez is csinálta, meg az is csinálta, meg ez mondta hogy csinálja. Ő meg volt olyan retardált, hogy meg is csinálta, csak mert Demi és Miley azt mondta. Wtf. Hatalmasat csalódtam Joe-ban, ez egy iszonyat gerinctelen húzás volt tőle.
2013. december 02. 17:32
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Igen, igazad van chochoberry...ez nekem is feltűnt, és amugy ez régen volt, max. Joe eláshatja magát, mert nem bírt egyszerűen "nemet" mondani, én az ilyeneket nevezném gyengének, már bocsánat
de ezt tényleg nem lehet a két csajszira fogni, és ezt a "de már nem füvezem olyan ritkán" dolog is szánalmas, de nagyon...
2013. december 02. 17:33
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
De könyörgöm, miért olyan hihetetlen, hogy Demi esetleg mást bujtogatott volna arra, hogy szívjon füvet? Legutolsó tudomásom szerint ő sem vetette meg sem az alkoholt, sem a tudatmódosító szereket (mindezt kb már 16-17 évesen...), de csak hogy folytassam a sort: bulimia, depresszió, önbántalmazás...
Lássunk is már, ne csak nézzünk, mert hihetetlen, hogy egyesek képtelenek túllátni dolgokon, és azt hiszik, hogy ez a lány az atyaúristen.
Lássunk is már, ne csak nézzünk, mert hihetetlen, hogy egyesek képtelenek túllátni dolgokon, és azt hiszik, hogy ez a lány az atyaúristen.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 02. 17:37
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Na ne adja már, hogy ő az áldozat. Azt lehet rábeszélni, akinek gyenge az akaratereje. Én 18 éves vagyok már, és annyiszor próbálták már rám tukmálni a cigit például, de egyszer sem fogadtam el. És miért? Mert van akaraterőm. Sajnálom, hogy szegény Joe ezt nem tudja elmondani magáról, és két lányra fogja. Nem mintha azok ártatlan báránykák lennének.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.