A kollégák Paul Walkerre emlékeztek
2013. december 02. 18:52
|
|
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline
|
Nagyon szépeket írtak, nyugodj békében Paul!
2013. december 02. 19:01
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Tyrese Gibson szavai mellkason vágják az embert..az instagramos profiljára már rá sem merek nézni..Elment a baleset helyszínére és egy marék hamut kapart össze, számára ez maradt a barátjából. Szívszorító és egyben lenyűgöző, hogy valakinek ilyen barátja volt/van. Ma sem tudtam még napirendre térni a történtek felett, és talán jó ideig nem is fogok. Sokat gondolkodtam azon, hogy egy számomra 'ismeretlen' ember, akivel még soha nem is találkoztam, hogy lehet ilyen hatással rám. Talán ebből is látszik mennyire remek ember volt Ő, hiszen képes volt eljutni az egyszerű emberekhez is, egy tettével akár egy interjúval. Ha gyermeteg énemnek lehetne egy kívánsága Karácsonyra, minden bizonnyal azt kívánnám, hogy a lánya kaphassa vissza az apját..
A legújabb hírek szerint egyébként nem csak a sebesség volt a probléma, hanem elszállt a szervo kormány, elfolyt a szervoból az olaj és ilyenkor kormányozhatatlanná válik a jármű...
A legújabb hírek szerint egyébként nem csak a sebesség volt a probléma, hanem elszállt a szervo kormány, elfolyt a szervoból az olaj és ilyenkor kormányozhatatlanná válik a jármű...
2013. december 02. 19:18
|
|
Cyntuskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 216135 offline
|
Én még most sem tudom elhinni. Ez tényleg megtörtént? Egy ilyen különleges embert vesztettünk el?
Gyönyörű sorokat írtak a barátai, de szerintem Paul meg is érdemli. :'(
Gyönyörű sorokat írtak a barátai, de szerintem Paul meg is érdemli. :'(
2013. december 02. 19:18
Olyan hírtelen jött az egész
sajnálom, nyugodj békében!
2013. december 02. 19:23
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Kiim @ 2013.12.02. 19:01)
Tyrese Gibson szavai mellkason vágják az embert..az instagramos profiljára már rá sem merek nézni..Elment a baleset helyszínére és egy marék hamut kapart össze, számára ez maradt a barátjából. Szívszorító és egyben lenyűgöző, hogy valakinek ilyen barátja volt/van.
Nekem ott tört el a mécses, mikor láttam ezt a képet, a szívem szakad meg...
2013. december 02. 19:26
|
|
Pöttömpanna99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 214652 offline
|
Nyugodj békében!
2013. december 02. 19:34
|
|
cajszi lilivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 214617 offline
|
nyugodj békében
2013. december 02. 19:35
|
|
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline
|
Én még mindig nem tudom elhinni hogy egy ilyen remek embert vesztettünk el mint Paul..Már ma rám jött a sírás és elég nehezen álltam meg..Bárcsak vissza jönnél közénk..Egy darabig még nem fogom ezt feldolgozni az biztos hihetetlen az egész minden olyan hirtelen történt..De abban igaza van másoknak hogy örökké a szívünkben élsz mindig emlékezni fogunk rád..Nyugodj Békében..
2013. december 02. 19:52
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Iszonyat, ami történt. Mindenhol találgatják, hogy mi volt a szerencsétlenség oka. Nem voltam rajongója, de számomra is hihetetlen és megrázó. Sajnálom a gyerekeiket, a párjukat és az összes rajongót, aki nem tudja elengedni Paul Walkert. Ebbe bele lehet őrülni..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: