A kollégák Paul Walkerre emlékeztek
2013. december 02. 17:25
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
Még mindig nem tudom elhinni... Vasárnap reggel mikor géphez ültem és beírtam hogy starity és rámentem rögtön a legelső hír hogy meghalt a kedvenc színészem. Itt és rögtön sírógörcsöt kaptam és elkezdtem mondogatni hogy nem nem nem ez biztos nem igaz ez csak egy hazugság egy vicc. Elolvastam a cikket és egyszerűen nem kaptam levegőt egyszerűen nem tudtam felfogni hogy ez tényleg vele történt, arra gondoltam hogy pont egyik nap olvastam róla egy hírt meg megnéztem azt a videót amiben a Halálos iramban szereplőivel beszélnek a Taifun-ról és hogy segítenek a károsúltakon. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni a sírást kimentem anyukámhoz és a vállán sírtam egy ideig aztán visszamentem a szobámba és ott fojtattam. Ma reggel is iskolába menet rámjött a buszon és egyszerűen nem tudtam visszatartani. Azt kívántam egyfolytába hogy ez egy rossz álom legyen, de nem így történt. :'( Most egy órjási düh van bennem hogy annak a félnótás haverjának mi a fasznak kellett gyorsabban mennie a kelleténél, ezért az értelmetlen baleset miatt vesztettünk el egy ilyen nagyszerű embert akiről még egyszer nem halottuk hogy részegen vezetett vagy összeverekedett valakivel vagy bedrogozott. Egyszer se !! És pont neki kellett elmennie aki az állatokon és az embereken is segített. Egyszerűen nem tudom elhinni. Bárcsak az az ember akinek a maradványait megtalálták nem is ő lenne. Bárcsak!!!! Paul, mit fogok most csinálni hogy nem olvashatok rólad újjab híreket, nem láthatok tőled új filmeket és nem láthatlak megöregedni. :'( Már ettől a gondolattól elfog a sírógörcs. :'( Paul , te egy csodálatos ember és színész voltál. Örökre a szívünkben élsz és soha nem felejtünk el! Nyugodj békében. És imádkozom a családjáért de főleg a kicsi lányáért. :'( :'( :'(
2013. december 02. 17:33
Nagyon jó színész és ember volt, nagyot vesztett a világ vele! Nyugodj békében Paul Walker!
<3
2013. december 02. 17:34
|
|
reni1997916új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 185120 offline
|
Nyugodjon békében!
2013. december 02. 17:38
|
|
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 142 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline
|
nyugodjon békében!
2013. december 02. 17:43
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Nagyon jó színész volt
Nyugodjon békében!!
2013. december 02. 17:49
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nem jön,hogy elhiggyem,hogy meghalt,nyugodjon békében.
2013. december 02. 17:55
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Istenem
tegnap egesz nap ram jott a siras, ma pedig a buszon, suliban 2x, itthon is
annyira fajn a szivem. Miert ilyen nagyszeru embert kellett elvennie az eletnek?
bar visszahozhatnam!
Annyira csodas dolgott tett mar! Annyit adomanyozott, es o nem csak ugy, h alairt egy csekket! NEM! Vizet szalitott o maga a szegeny orszagokba.
Szornyu
SOse fogom elfelejteni! Nemtudom hogy legyek-e valaha kepes a filmjeit nezni ujra...egyelore meg nem, mert nagyon faj
alig tudtam elaludni tegnap este.
Egy ilyen jo embernek legalabb 100 evig kene elnie, es bekeben eltavoznia... :'(
Istenem Paul :'(
Annyira csodas dolgott tett mar! Annyit adomanyozott, es o nem csak ugy, h alairt egy csekket! NEM! Vizet szalitott o maga a szegeny orszagokba.
Szornyu
SOse fogom elfelejteni! Nemtudom hogy legyek-e valaha kepes a filmjeit nezni ujra...egyelore meg nem, mert nagyon faj
Egy ilyen jo embernek legalabb 100 evig kene elnie, es bekeben eltavoznia... :'(
Istenem Paul :'(
2013. december 02. 18:35
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Omg...Rest in Peace Paul! :"(((
2013. december 02. 18:35
Nagyon nehéz volt számomra végigolvasni ezt a cikket (a sírás kerülget), főleg a végére érni.. Nem is tudok mit mondani, tényleg még mindig hihetetlen. Nagyon jó embert és színészt vesztettünk el. Nyugodj békében!
2013. december 02. 18:42
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Nyugodj békében Paul! :'(
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: