A kollégák Paul Walkerre emlékeztek
2013. december 02. 16:25
|
|
barbyyyDV&LM♥VINAI♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 6158 Csatolások: 0 Azonosító: 165850 offline
|
Kegyetlenül sajnálom ezt a szeretetteljes embert, a szívem szakad meg hogy pont ő nincs. Pont ő akire nagyon felnézek mert egy végtelen kedves és odaadó ember volt. Nagyon nehéz ezt feldolgozni ráadásul az egyik kedvenc színészem volt. Imádtam ahogy alakította a Halálos Iramban Brian-t. Sajnálom az családját is elhiszem hogy nekik még nehezebb. Nyugodj Békében Drága Paul
2013. december 02. 16:29
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Én még mindig nem tudom elhinni, hogy tényleg igaz. Valahogy nem megy, nem merek róla múlt időben beszélni, mert nem hiszem el, hogy tényleg elment közülünk. Ez olyan borzalmas.
Folyton azon jár a fejem, hogy mennyi mindent tehetett volna még meg az életben.
Amikor olvasgattam az üzeneteket a kollégáktól, én már sírtam mire a végére értem.
Paul egy nagyszerű színész, és még nagyszerűbb ember volt. (Olyan rossz ezt kimondani, hogy "volt")
Annyi jót tett, 10 ember nem tesz annyi jót életében, mint amennyit Paul. Én nagyon szeretem, és nagyon fog hiányozni.
"Ha egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok."-Paul Walker
Amikor olvasgattam az üzeneteket a kollégáktól, én már sírtam mire a végére értem.
Paul egy nagyszerű színész, és még nagyszerűbb ember volt. (Olyan rossz ezt kimondani, hogy "volt")
"Ha egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok."-Paul Walker
1 felhasználónak tetszik:
barbyyy
2013. december 02. 16:32
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
R.I.P.
2013. december 02. 16:35
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Az összes gondolat könnyfakasztó. Egyszerűen hihetetlen, ami történt. Nem voltam hatalmas rajongó, mégis ismertem, rengeteg filmben láttam már, és nagyon szimpatikus volt. Igaz, hogy sajnos az élet rendje, hogy az élők egy idő után eltávoznak, de hogy ilyen szerencsétlen módon? Borzasztó. A cikk utolsó mondata... tisztában voltam vele, hogy mi történt a testével a tűz miatt, de ezt így olvasni szörnyű. Amikor ránézek az arcára, hihetetlen, hogy mivé lett. A kislánya, a barátnője, a családja, a barátai... nem lennék egyikőjük helyében sem. Ez a 2013-as év rengeteg tehetséget vesztett már el, most már elég legyen.
2013. december 02. 16:50
A kollégái belenevetnek a kamerába!!
Ez most komolyan normális egy megemlékezésen??
Ez most komolyan normális egy megemlékezésen??
2013. december 02. 16:54
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
Hihetetlen ezt még ma is olvasni.. és még egy ideig az is marad. Egyszerűen nehéz felfogni, hogy Paul már nincs közöttünk. A kollégák üzenete igen megható, főleg Tyrese Gibson sorai hatottak meg engem.Ilyen irónikus és tragikus halált..Előtte volt még az élet. Paul egy ikonikus ember volt és lesz is. Nyugodj békében!!!
2013. december 02. 16:57
|
|
fairywordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.12. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 211655 offline
|
Rettenetes hír!! Elolvastam az összes ,,üzenetet" és komolyan majdnem elsírtam magam! Nagyon szerettem a filmjeit, rettenetesen tehetséges ember volt!! Nyugodjanak békében!
2013. december 02. 16:58
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Nincs olyan más szó, ami jobban kifejezné, azt ami történt, mint a tragédia. Olyan ritka, amikor ilyen ember él Hollywoodban. Hihetetlen, hogy ez történt vele. Nehezen dolgozható fel.
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Nyugodjon békében!
|
|
Kristen18be kind |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 3340 Csatolások: 135 Azonosító: 200607 offline
|
Nem találom a megfelelő szavakat...1 nappal később sem tudom felfogni a történteket. Bárcsak,bárcsak nem lenne ez igaz. Annyira hiányzik Paul,hihetetlen. Csak rá bírok gondolni,és arra,hogy egy olyan embert veszítettünk el,aki csodálatos életet élt,és most mennyire hiányzik az egész világnak,és milyen szörnyű lehet a családjának,rokonaiknak,szomorú,és borzalmas.
Nyugodj Békében Paul!
Nyugodj Békében Paul!
2013. december 02. 17:00
|
|
Nancy_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 193173 offline
|
igazából filmjeit nem igazán láttam, túl sokat sem tudok róla, valahogy mégis nehéz elhinni, hogy egy ilyen szerencsétlen véletlennek "köszönhetően" nincs többé..borzasztóan sajnálom azt, hogy elment, és a családjának, barátainak, illetve a rajongóinak is kitartást kivánok.
2013. december 02. 17:01
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ezt nem kellett volna elolvasnom...
Még mindig nem tudom elhinni, hogy csak így, ilyen hirtelen és brutálisan... Ez egészen borzasztó. Még mindig nem találok szavakat arra, amit gondolok erről az egészről. Azt hiszem, a sajtó okoskodásán és pletykálásán túl, az álrajongók bömbölő hadán túl, a reklámfogások átlátszó nyálasságán túl én, innen egy őszinte szívvel a mellkasomban azt tudom mondani, hogy borzasztóan fog hiányozni nekünk Paul Walker. Nem a filmjei miatt. Az a legkevesebb. Annyi jót tett embertársaival, hogy mindemellett a filmjei jóformán eltörpülnek. Nem a filmsztárt gyászolom. Azt a klassz fickót, aki volt. Azt a segítőkész, talpraesett, önzetlen, remek fickót. Nyugodjon békében.
2013. december 02. 17:02
|
|
rencssúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 216188 offline
|
Igazán sajnálom, még olyan fiatal volt, élnie kellett volna!
Hihetetlen, hogy pont az ilyen jó embereknek kell eltávozniuk ilyen hamar, ráadásul a sors iróniájaként, hogy pont egy jótékonysági esemény után... :'(
2013. december 02. 17:04
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
Felfoghatatlan...
2013. december 02. 17:10
|
|
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline
|
kár hogy meghalt:/
2013. december 02. 17:14
|
|
joly87Shadowhunters |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 361 Azonosító: 146147 offline
|
Még mindig alig tudom elhinni hogy ez történt annyira sajnálom imádtam őt fantasztikus ember volt és még jobb színész.. Miért kelett így történnie???????????? El sem tudom képzelni mit érezhet a csaláldja.......
Nyugodj Békében!!!!!!!!!!!!
Nyugodj Békében!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.