Palvin Barbival randizott Niall Horan
2013. december 02. 21:26
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
OMG Niall neee....magyar Cara Deligvane,ja csak egy kicsit szebb xd
2013. december 02. 21:28
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Vicces, hogy tízen egy néhány évesek mondják rá hogy mennyire buta. Meg olyanok akiknek a legnagyobb kedvencük Júsztin Bíber, meg az 1D. HAHAHAHAH
Nem lehet mindenki szép is meg okos is.
2013. december 02. 21:38
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nekem ne merje senki bemagyarázni, hogy ez csak véletlen, stb. Barbarát érdekes módon pont azokkal hozzák szóba akik körül a legnagyobb felhajtás van. Tavaly ugye a Selena-Justin ügy. Nem tanult abból, amit kapott Jussy rajongóitól? Én sajnáltam a csajt, pedig semennyire nem kedvelem, de amiket kapott az nagyon gáz volt... Most meg ez. A directionerek vannak olyan elvetemültek mint a belieberek, bár szerintem túltesznek rajtuk.
A másik amit már szóvá tett valaki. Van egy Axente Vanessánk, aki szerintem igen is van olyan sikeres, mint Barbi, és mégsem becsüli meg a hazája. Ő kitart a noname barátja mellett, míg Barbara inkább kidobta a régi barátját valószínűleg azért, hogy világsztárokkal smúzolhasson. Neki kell a hírverés, míg Vanessa gigahype nélkül is eszméletlen sikeres a modellszakmában. Itt a bökkenő...
A másik amit már szóvá tett valaki. Van egy Axente Vanessánk, aki szerintem igen is van olyan sikeres, mint Barbi, és mégsem becsüli meg a hazája. Ő kitart a noname barátja mellett, míg Barbara inkább kidobta a régi barátját valószínűleg azért, hogy világsztárokkal smúzolhasson. Neki kell a hírverés, míg Vanessa gigahype nélkül is eszméletlen sikeres a modellszakmában. Itt a bökkenő...
2013. december 02. 22:07
|
|
Officalmileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 216033 offline
|
NEEEEEEEEEEEEEEEE
2013. december 02. 22:14
|
|
NiallHoranLove4Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 214476 offline
|
NEEEEEE,HÜLYE BARBARA!!!!!!
oLYAN CSÚNYA VAGY BARARA NEM EMBEREK?
oLYAN CSÚNYA VAGY BARARA NEM EMBEREK?
2013. december 02. 22:42
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én is használom néha a pajtás szót!
Én csak annyit mondok, hogy irigy vagyok! De ebből se lesz semmi, nyugodjatok meg!
2013. december 02. 23:08
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jajj, ez olyan izgii, hogy mindjárt a gatyuszomba csinálok!! Níl gyerek randizott valami modell csajjal!! De érdekes!!!
Na, komolyra fordítva a szót, kábé az volt az első reakcióm, hogy ez ki a fenét érdekel?
Ehh, a csajtól feláll a szőr a hátamon, iszonyatosan buta, agresszív kismalac feje irritáló és a munkáját sem végzi profin. Mindig is tudtuk, hogy gondolkodásban az agya csak a híres cölöbökig jut el. Végülis van valamennyi esze - ha már nem a tehetségéről, de arról cikkeznek, hogy éppen kinek rakta szét a lábát. Fantasztikus. Most, hogy ezt a cikket elolvastam, holnap biztos olcsóbb lesz a kenyér a boltban.
Anyám, de unom már ezt az öt csipogi majmot...
Na, komolyra fordítva a szót, kábé az volt az első reakcióm, hogy ez ki a fenét érdekel?
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 03. 05:07
Úristen együtt mentek moziba, mikor lesz az esküvő?!*szarkazmus* amúgy Barbi 'buddie'-nak hívta Niallt twitteren, ami havert jelent lol.
2013. december 03. 09:16
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Ez a Barbi mindenhol ott van különben? -.- Az emberek nagy többsége utálja. És akit nem szeretnek, annak nincsenek rajongói, és ha valakinek nincsenek rajongói, azt lesüllyeszti a mélybe a média.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.