Szabó Ádámnak véget ért az X-Faktor
2013. december 02. 17:24
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Nem nekik kelett volna párbajozniuk, és nem Adamnak kelett volna kiesnie.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 02. 17:34
|
|
Vic00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 652 Csatolások: 0 Azonosító: 211726 offline
|
Na igen.
1. Végre! Bár nem rossz hangja van, már ő bizonyított egyszer, és meg kell adni a lehetőséget másnak is! + jobban áll neki a harmónika! Gabi jól döntött.
2. Nem igaz, hogy ez a Krasznai miért van még benn. Ki szavaz rá? T_T Leginkább neki kellett volna párbajoznia..
1. Végre! Bár nem rossz hangja van, már ő bizonyított egyszer, és meg kell adni a lehetőséget másnak is! + jobban áll neki a harmónika! Gabi jól döntött.
2. Nem igaz, hogy ez a Krasznai miért van még benn. Ki szavaz rá? T_T Leginkább neki kellett volna párbajoznia..
2013. december 02. 17:38
Pedig meg voltam győződve arról, hogy a hátszele legalább az első kettőig nyomja. Hála istennek, nem így lett. Nem tudom, mitől olyan nagy szám, nincs olyan jó hangja, mint ahogy be volt harangozva. Ákos sokkal tehetségesebb, mégha ez a műsor nem is erről szól. Örülök neki, hogy kiesett, igazából jóval előbb kellett volna.
Én nem értem, hogy sokaknak mi baja Tündével. Az ő hangjában legalább van valami érdekes, nem erőlködik, csak jön belőle. Én személyszerint a Bytheway-t is szeretem, tetszik, amit csinálnak, legfőképp a két legutóbbi adásban voltak nagyon jók. Danics Dórától meg egyenesen rosszul vagyok. Annyira nagyképűnek tűnik így képernyőn keresztül és csak ordítani tud. A Firework-öt először fel sem ismertem, mert a ritmust egyáltalán nem találta el és a szöveget is eltévesztette néha. Vagy én hallok rosszul?
Mindent összevetve én a Bytheway-nek szurkolok (pedig nem vagyok oda az ilyen fiúbandácskákért).
Én nem értem, hogy sokaknak mi baja Tündével. Az ő hangjában legalább van valami érdekes, nem erőlködik, csak jön belőle. Én személyszerint a Bytheway-t is szeretem, tetszik, amit csinálnak, legfőképp a két legutóbbi adásban voltak nagyon jók. Danics Dórától meg egyenesen rosszul vagyok. Annyira nagyképűnek tűnik így képernyőn keresztül és csak ordítani tud. A Firework-öt először fel sem ismertem, mert a ritmust egyáltalán nem találta el és a szöveget is eltévesztette néha. Vagy én hallok rosszul?
Mindent összevetve én a Bytheway-nek szurkolok (pedig nem vagyok oda az ilyen fiúbandácskákért).
CandUs
2013. december 02. 18:24
Nem értem miért utálják ennyire Krasznai Tündét. A legtehetségesebb versenyző az összes eddigi szériából. Van egy borzasztó különleges hangja, amivel bármilyen stílusban megállja a helyét. Még egy produkciója sem, na jó talán egy produkciója volt olyan amire azt lehet mondani, hogy jobban is csinálhattad volna, de ennyi. Technikailag ő a legképzetteb és a legfejletteb is. Ha tényleg a hang számítana, simán nyerné az egész versenyt.
A Bytheway tagjai közül meg csak 2 tud rendesen énekelni, a másik kettő tucat, ahogy az összes többi versenyző is véleményem szerint.
A Bytheway tagjai közül meg csak 2 tud rendesen énekelni, a másik kettő tucat, ahogy az összes többi versenyző is véleményem szerint.
2013. december 02. 18:31
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
jájj, te szegíny
:D azért krasznaj vagy dánícs kellett volna menjen, mindkettő buta, mint a kő
2013. december 02. 18:33
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Ezt vártam! A 2 Lili ellene párbajozott, és vesztettek, hát most kiesett az is, akinek már Batánovics Lili ellen is el kellett volna vesztenie a párbajt! Amúgy hajrá Dóra!
2013. december 02. 19:14
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Az a furi, amit Gabi mondott, hogy Adámnak már megvan az utja, de Ákosnak még szüksége van rá, ez nagyon igaz volt...
Habár még marathatott volna, de na...
Így alakult, akkor így legyen... P. Lili, tényleg marathatott volna....nekem volt egy olyan elkébzelésem, hogy P. Lili, és Ádám kerüla döntöbe, de hát, most Tündi és Dóri lenne a döntöbe, az lenne durva...
Habár még marathatott volna, de na...
2013. december 02. 19:17
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Szabó Ádám egy Zenész és ez vitathatatlan, nem sirattam meg, de végig nagyon tetszett, amit csinált. A két Lilit nem szerettem. A BTW sem a kedvencem, de tetszik, amit néha csinálnak. Danics Dóra hangszíne idegesít, bár nagyon jól tudna énekelni, ha kordában tartaná a hangját és nem énekelne, olyan idegesítő fennhangon. Krasznai Tündének van a legjobb hangja, ha a külsejétől eltekintünk, azért mindenkinek akinek van egy kicsi zenei hallása, ezt tudja. Csordás Ákost úgy ki nem állhatom, ahogy van. Na most végig is mentünk az egészen. A lényeg, kedvencem nincsen ebben a szériában, senkinek nem szurkolok.
Szandiiii
2013. december 02. 19:31
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Úgy örültem neki! Akkora arca van a gyereknek, hogy alig fért el a színpadon... Az ilyeneknél mindig örülök, ha kiteszik őket.
Az viszont egyértelműen látszott rajta, hogy amikor a harmónikával ment ki a színpadra, jobban érezte ott magát. Jövő héten kieshetne Csordás is (vagy a művésznő - alkesz Danics). Énekelni nem tud, csak ordibálni. Azért mert valakinek mély a hangja, még nem feltétlenül jó is.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.