Szabó Ádámnak véget ért az X-Faktor
2013. december 02. 16:00
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Igazságtalannak tartom, hogy ők párbajoztak. De elkerülhetetlen volt, mert már csak a legjobbak vannak bent. Én személy szerint nagyon szerettem Ádámot, de ha menni kell, hát menni kell. Hiányozni fog a műsorból, az biztos.
Az előadások most elfogadhatóbbak voltak. Igaz, Ákossal nem vagyok megelégedve. Nem volt 100%-os szerintem. A két lányt sem igazán pártolom. Tünde hangja nem tetszik, Dóra pedig unszimpatikus. Így maradt a BTW, akiket amúgy örömmel szólok le (
) De most tényleg jók voltak. Őszintén, senkinek sem szurkolok már. Minden jót kiejtettek. Igazából mindenki mehetne haza, és a háttértáncosokat kéne díjazni. :DDD
Az előadások most elfogadhatóbbak voltak. Igaz, Ákossal nem vagyok megelégedve. Nem volt 100%-os szerintem. A két lányt sem igazán pártolom. Tünde hangja nem tetszik, Dóra pedig unszimpatikus. Így maradt a BTW, akiket amúgy örömmel szólok le (
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 02. 16:07
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nem Ádámnak kellett volna kiesnie,és nem is nekik kellett volna párbajozniuk.Danics Dóra és Krasznai Tünde is sokkal gyengébbek,mint ők.
Big Like.Köszönöm ezt a hozzászólást!
Idézet (diamondflower @ 2013.12.02. 14:29)
Marha jó,hogy itt sz*rozzátok Ákost és Ádámot,de Danics Dóra és Krasznai Tünde persze hiper-szuper jó
Igen,Ádámnak és Ákosnak vannak gyengeségeik még és hiányosságaik,de amit azzal a két nővel leművelnak,az már szánalom.
Danicsnál túlértékeltebb személy még nem volt az X-faktorban.Az a nő egy nagy semmi.A hangja egyáltalán nem jó,és nincs semmi egynisége.Csak beállították úgy,mint ő akkora tehetség lenne,a sok birka meg benyelte
,tisztelet a kivételnek.Amit hétvégén művelt Cserhtáti Zsuzsa dalával,az valami gyalázat volt,de a Fireworkkel még Katy Perryt is alulmúlta.Az a nő maximun Lagzi Lajcsi műsorába és falunapokra jó.És ehhez jön még egy irritáló és antiptikus személyiség is.De a Krasznai Tünde is hogy juthatott el idáig?
Egy biztos Szabó Ádám,mégha az énelés terén még vannak is hiányosságai,de zenészként már most többet letett az asztalra,mint az a két nő valaha is fog.
Mielőtt elkezdenétek,nem vagyok már tini.Ákosnak és Ádámnak sem vagyok a rajongója,csak szánalmasnak tartom,hogy őket oltják,miközben náluk gázabbakat meg istenítenek.
Danicsnál túlértékeltebb személy még nem volt az X-faktorban.Az a nő egy nagy semmi.A hangja egyáltalán nem jó,és nincs semmi egynisége.Csak beállították úgy,mint ő akkora tehetség lenne,a sok birka meg benyelte
Egy biztos Szabó Ádám,mégha az énelés terén még vannak is hiányosságai,de zenészként már most többet letett az asztalra,mint az a két nő valaha is fog.
Mielőtt elkezdenétek,nem vagyok már tini.Ákosnak és Ádámnak sem vagyok a rajongója,csak szánalmasnak tartom,hogy őket oltják,miközben náluk gázabbakat meg istenítenek.
Big Like.Köszönöm ezt a hozzászólást!
2013. december 02. 16:10
|
|
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline
|
Gabika szinesznek kellett volna menned nem enekesnek:DDDd
2013. december 02. 16:13
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Kár,hogy kiesett.
Szandiiii
2013. december 02. 16:20
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy kiesett, mert ő volt a kedvencem.
Pont a két legtehetségesebb ember párbajozott, de én úgy gondolom, hogy nem nekik kellett volna. Persze jogos, hogy most Ádám esett ki kettejük közül, hiszen ő már egy ismert ember, míg Ákost kevesebben ismerik. Mindig is tudtam, hogy Ákos a fiúk között a legerősebb, így hát simán megnyerheti a műsort, mivel Ádámnak semmi esélye nem lett volna rá. Természetesen hajrá Ákos!
A másik pedig az, hogy a bájdövéjnek semmi keresnivalója nincs ebben a műsorban, nincs semmi tehetségük, csak a cuki pofijukra számíthatnak, semmi másra.
Pont a két legtehetségesebb ember párbajozott, de én úgy gondolom, hogy nem nekik kellett volna. Persze jogos, hogy most Ádám esett ki kettejük közül, hiszen ő már egy ismert ember, míg Ákost kevesebben ismerik. Mindig is tudtam, hogy Ákos a fiúk között a legerősebb, így hát simán megnyerheti a műsort, mivel Ádámnak semmi esélye nem lett volna rá. Természetesen hajrá Ákos!
A másik pedig az, hogy a bájdövéjnek semmi keresnivalója nincs ebben a műsorban, nincs semmi tehetségük, csak a cuki pofijukra számíthatnak, semmi másra.
selena_taylor_fan
2013. december 02. 16:29
Hogy őszinte legyek, egyik párbajozót sem szeretem, de amikor elmondták adöntést, hogy Ádám menjem haza, én legszívesebben pofánvertem volna, hogy ember, nézzél már magadba, kiestél, minek nevetsz? Végig nevette az egész döntést, helyette is leégett a pofán.. >_>
2013. december 02. 16:31
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Valahogyan éreztem, hogy ő fog menni. Viszont igazságtalan volt, hogy pont Ákossal kellett párbajoznia. Sajnáltam Ádámot, de abban igaza volt Gabinak, hogy ő már biztos helyen van. Mindig is biztos helyen volt. Én már a legelejétől kezdve nem értettem, hogy mit akar a Faktorban, hiszen neki már rendes (éneklős) fellépései voltak, a DAL-ban is szerepelt már és hiába volt már olyan a versenyzők közül, akik már énekeltek évek óta, azért ennyire nagy lehetőség nem adatott meg senkinek. Bozsek Márkot állandóan támadták, mert előtte mert színészkedni, meg néha énekelgetni, de Ádádmot érdekes módon nem fikázták annyian. De összességében kedves srác, sajnáltam is egy picit, de inkább Danics Dórának kellett volna mennie. Ritka irritáló az a nőszemély. Csak óbégatott szombat este.
Krasznait sem bírom, de az elmúlt két hétben odatette magát, a ByTheWay-el meg a végén még megnyeretik, milyen érdekes, hogy egyszer pedig már kiestek.
De ettől függetlenül nem voltak rosszak.
Én csak annyit mondok: Hajrá Ákos!
Krasznait sem bírom, de az elmúlt két hétben odatette magát, a ByTheWay-el meg a végén még megnyeretik, milyen érdekes, hogy egyszer pedig már kiestek.
Én csak annyit mondok: Hajrá Ákos!
2013. december 02. 16:40
|
|
marichuy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 182062 offline
|
Francokba máár!
Az Ákos már két kedvencemet is "kiejtette".
Egyszer a ByThewayt, most pedig Ádámot!! Nem igazz.
Nem nekik kellett volna párbajozni, de úgy könnyű, hogy Ákos mindenkit visz!
Az a kérdés, hogy Krasznai mit keres még ott?
Elvette a lehetőséget a jó énekesektől.
Pff.
De legalább a ByTheway még benn van (hála istennek)
Szóval HAJRÁ BTW!! ♥
Pff.
Szóval HAJRÁ BTW!! ♥
2013. december 02. 16:53
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Sajnálom Ádámot. Középszerű énekesnek tartom, viszont emberileg sokkal szimpatikusabb, mint Csordás Ákos.
Akinek mennie kellett volna, az Danics Dóra. Nem értem, hogy mit keres az X-ben. Szegény Cserháti Zsuzsa forgott a sírjában, szégyen volt, amit ez a csaj előadott. Krasznai Tünde pedig az elmúlt hetekben a legtöbb fejlődést mutatta eddig. Jó volt az elmúlt adásokban, magasan a többi versenyző felett teljesített.
Akinek mennie kellett volna, az Danics Dóra. Nem értem, hogy mit keres az X-ben. Szegény Cserháti Zsuzsa forgott a sírjában, szégyen volt, amit ez a csaj előadott. Krasznai Tünde pedig az elmúlt hetekben a legtöbb fejlődést mutatta eddig. Jó volt az elmúlt adásokban, magasan a többi versenyző felett teljesített.
Szandiiii
2013. december 02. 17:00
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Idézet (marichuy99 @ 2013.12.02. 16:40)
Francokba máár!
Pff.
Szóval HAJRÁ BTW!! ♥
Pff.
Szóval HAJRÁ BTW!! ♥
Már bocsi, de nem Ákos ejtette ki őt/őket, hanem a mentorok szavazták ki őket. Persze nem Ákos hibája az, hogy kiestek a kedvenceid.
2013. december 02. 17:05
|
|
Kristen18be kind |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 3340 Csatolások: 135 Azonosító: 200607 offline
|
Olvastam itt a kommenteket,és megint szóba került Tünde neve,pedig Tündének csodálatos mély hangja van,de visszatérve Ádámra...sajnálom,hogy kiesett,de büszke lehet rá,hogy idáig eljutott!
Szandiiii
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.