Szabó Ádámnak véget ért az X-Faktor
2013. december 02. 14:00
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
nem bánom, hogy kiesett.. de Dórának semmi keresnivalója nincs itt. Jobban örültem volna, ha ő távozik a versenyből. Én dobogós helyre vártam Péterffy Lilit.
Mezőny 2 legjobbja a ByTheWay és Krasznai Tünde, egy ilyen döntővel megbékélnék.
Mezőny 2 legjobbja a ByTheWay és Krasznai Tünde, egy ilyen döntővel megbékélnék.
2013. december 02. 14:29
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Marha jó,hogy itt sz*rozzátok Ákost és Ádámot,de Danics Dóra és Krasznai Tünde persze hiper-szuper jó
Igen,Ádámnak és Ákosnak vannak gyengeségeik még és hiányosságaik,de amit azzal a két nővel leművelnak,az már szánalom.
Danicsnál túlértékeltebb személy még nem volt az X-faktorban.Az a nő egy nagy semmi.A hangja egyáltalán nem jó,és nincs semmi egynisége.Csak beállították úgy,mint ő akkora tehetség lenne,a sok birka meg benyelte
,tisztelet a kivételnek.Amit hétvégén művelt Cserhtáti Zsuzsa dalával,az valami gyalázat volt,de a Fireworkkel még Katy Perryt is alulmúlta.Az a nő maximun Lagzi Lajcsi műsorába és falunapokra jó.És ehhez jön még egy irritáló és antiptikus személyiség is.De a Krasznai Tünde is hogy juthatott el idáig?
Egy biztos Szabó Ádám,mégha az énelés terén még vannak is hiányosságai,de zenészként már most többet letett az asztalra,mint az a két nő valaha is fog.
Mielőtt elkezdenétek,nem vagyok már tini.Ákosnak és Ádámnak sem vagyok a rajongója,csak szánalmasnak tartom,hogy őket oltják,miközben náluk gázabbakat meg istenítenek.
Danicsnál túlértékeltebb személy még nem volt az X-faktorban.Az a nő egy nagy semmi.A hangja egyáltalán nem jó,és nincs semmi egynisége.Csak beállították úgy,mint ő akkora tehetség lenne,a sok birka meg benyelte
Egy biztos Szabó Ádám,mégha az énelés terén még vannak is hiányosságai,de zenészként már most többet letett az asztalra,mint az a két nő valaha is fog.
Mielőtt elkezdenétek,nem vagyok már tini.Ákosnak és Ádámnak sem vagyok a rajongója,csak szánalmasnak tartom,hogy őket oltják,miközben náluk gázabbakat meg istenítenek.
2013. december 02. 14:46
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Tóth Gabi valami eszméletlen szánalmas volt a párbaj alatt, túltett a Keresztes Ildikón, pedig ő is egy elég nagy primadonna. Szerintem nem feltétlenül nekik kellett volna párbajozniuk, bár egyikük sem a kedvencem.
Azt azért még mindig nem értem, hogy Tüncikében mit esznek annyira az emberek, de számomra a Dóra is rejtély, mert amit ő művel két-három hete, az egész egyszerűen irritáló. Kicsit vissza kéne venni az arcból.
Ez az első X faktor, mikor egyáltalán nincs kedvencem, sőt, egyiknek se kívánom a győzelmet...
Azt azért még mindig nem értem, hogy Tüncikében mit esznek annyira az emberek, de számomra a Dóra is rejtély, mert amit ő művel két-három hete, az egész egyszerűen irritáló. Kicsit vissza kéne venni az arcból.
Ez az első X faktor, mikor egyáltalán nincs kedvencem, sőt, egyiknek se kívánom a győzelmet...
2013. december 02. 14:57
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Szerintem Danics kellett volna párbajozzon ÉS kiessen. Tehetségtelen, beképzelt nőszemély az, nem is értem, hogy miért tartja bent az RTL. Ádám evvel szemben egy zenész, szerény ember, biztosan nagyon jó szívű és a hangja is messze jobb a Danics hangjánál. Szerintem nem neki kellett volna kiesnie, viszont a két párbajozó közül én is őt küldtem volna haza, pontosan olyan okokból, mint Gabi.
A két párbajdal kifejezetten tetszett és már nagyon vártam, hogy így megnyíljanak mind a ketten.
A két párbajdal kifejezetten tetszett és már nagyon vártam, hogy így megnyíljanak mind a ketten.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 02. 14:57
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
ő volt a legjobb pasi
Szandiiii
2013. december 02. 15:05
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Sajnálom hogy kiesett
de igazából Ákosnak szurkoltam.
de remélem hogy nem csak a harmónikázással fut be hanem majd az énekléssel is,mert igazán jó hangja van!
Szandiiii
2013. december 02. 15:11
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Az X-Faktor elején én nem nagyon kedveltem, de most pár adással ezelőtt olyan jól teljesített, hogy azóta ott van, vagyis már csak volt, a kedvenceim között. Sajnálom, hogy ő esett ki, szerintem jobb hangja van, mint Ákosnak. Remélem, hogy azért nem hagy fel az énekléssel.
Szandiiii
2013. december 02. 15:22
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Sajnálom, hogy kiesett.
Szerintem nagyon jó volt a hangja.
2013. december 02. 15:40
|
|
Bulovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 214700 offline
|
Nem szerettem túlságosan (idén mindenkit utálok) de a párbajdala egész jó volt. De ahogy Gabi a végén összepuszilta! Tiszta rúzs volt a feje!
. Szerintem Ákos fog nyerni, mivelhogy kit érdekel ha sz@r hangja van ha egyszer ő az egyetlen fiú. Remélem végre nem fiú nyer, ez az Ákos szörnyű! De Krasznaival mindenki előítéletes, Danics újabban tiszta nagyképű, az a csapat meg még is csak csapat és mindenki úgy gondolja hogy egy banda nem nyerhet, ami hülyeség lenne, de mivel ezeknek nincs túl jó hangjuk, megértem ha kiesnek. Mindenki mondja, hogy milyen erős idén a mezőny, de szerintem meg nagyon bénák, most először fotdult elő hogy nincs kedvencem és legszívesebben mindenkit hazaküldenék.
2013. december 02. 15:41
Hát én nagyon reménykedtem benne, hogy a döntőig eljut, tegnap, mikor Alföldi Róbert úgy döntött, hogy akkor most Ádám elköszön, és azt kiabálva, hogy "NEEE", elhagytam a szobát. Sajnálom, de bízom benne, hogy hamarosan hallani fogunk Ádám felől!
Szandiiii
2013. december 02. 15:42
|
|
Katie Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 214727 offline
|
Sajnálom, szerettem.
Szandiiii
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.