Adam Lambert szerint Miley Cyrus nagyszerű személyiség
2013. december 01. 21:25
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Nem szeretem Miley mostani stilusat,de Adamnek igaza lehet,mert vegulis ő talalkozott vele,mi rajngok igy kivulallokent nem tudink velemenyt mondani hogy miert teszi,es hogy mik az igazi okok.
2013. december 01. 21:31
|
|
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline
|
Adam.<3 Miley.<3
2013. december 01. 21:31
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Adamnak igaza van,szerintem! <333
2013. december 01. 21:42
Édes istenem. Adam mondatai annyira igazak, teljesen egyetértek vele.
2013. december 01. 21:44
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Adamnak mindig igaza van.
Tisztelem és szeretem őt. De most nem értek vele egyet.
Igaz, nem ismerem Mileyt, de attól még nekem is megvan a véleményem arról, amit csinál. És nem tartom helyesnek. Engem nem érdekel Cyrus kisasszony múltja, hogy ő volt Hannah Montana, és ki akar törni vagy mi. Arra, amit a klipekben csinál, nincs mentség. Egyedi? Aláírom, igen, egyedi! De én, ha ilyen munkát adnék ki a kezem közül, nem lennék büszke magamra. De mindenkinek más az ízlése, ugyebár.
Igaz, nem ismerem Mileyt, de attól még nekem is megvan a véleményem arról, amit csinál. És nem tartom helyesnek. Engem nem érdekel Cyrus kisasszony múltja, hogy ő volt Hannah Montana, és ki akar törni vagy mi. Arra, amit a klipekben csinál, nincs mentség. Egyedi? Aláírom, igen, egyedi! De én, ha ilyen munkát adnék ki a kezem közül, nem lennék büszke magamra. De mindenkinek más az ízlése, ugyebár.
2013. december 01. 22:06
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Most akkor még a világ összes énekese el fogja mondani a véleményét Mileyről, és mindegyikről lesz egy cikk is? Sosem fogunk megszabadulni tőle?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 01. 22:14
|
|
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline
|
Idézet
Most akkor még a világ összes énekese el fogja mondani a véleményét Mileyről, és mindegyikről lesz egy cikk is? Sosem fogunk megszabadulni tőle?
de...ha megöljük...vállalod eme nemes feladatot, vagy én dolgozzak?
2013. december 01. 22:30
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hogy őszinte legyek, most egy pillanatra elgondolkodtam ezen a nyilatkozaton. Tulajdonképpen májlus részéről lehet, hogy két lábbal áll a földön, hiszen fellengzős dumákat nem nagyon olvashattunk tőle, szimplán csak erőlteti ezt a "Felnőttem!" című történetet. Szóval így belegondolva, hogyha leülnék vele beszélgetni, lehet, hogy jófejnek tartanám, de inkább azzal van problémám, ahogyan viselkedik. Felnőtt, érett nő létének bizonyításának okán úgy lealacsonyítja a női nemet, hogy lassan már én szégyellem el magamat helyette. Ha egy kicsit visszavenne az ordenáré beszédstílusából és elkezdene normálisan viselkedni, akkor lehet, hogy kedvelném is annak ellenére, hogy nem tartom egetrengető tehetségnek. Adamnek sokszor vannak nagyon jó meglátásai, és ezzel is az bizonyosodik be, hogy májlika teljesen más milyen és a feslett r*banc imidzse meg van kreálva.
2013. december 01. 22:31
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ez már nem művészet hanem polgárpukkasztás -__-"
2013. december 01. 22:32
|
|
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline
|
Korinaa
talán azért látják sokan a botrányait mert mást nem mutat magából. Már hete óta tele van vele az internet és nem akarom elhinni, hogy ez számára nem megalázó. Ha nagyon jó ember, akkor k*rva jól rejtegeti az biztos.
talán azért látják sokan a botrányait mert mást nem mutat magából. Már hete óta tele van vele az internet és nem akarom elhinni, hogy ez számára nem megalázó. Ha nagyon jó ember, akkor k*rva jól rejtegeti az biztos.
2013. december 01. 22:32
Igaza van Adamnak. Mert Miley legbelul meg mindig ugyanaz a regi Miley.
A botranyos viselkedest (szerintem) csak megjatsza.
2013. december 01. 23:00
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Igen, most minden ismert és ismeretlenebb híresség is véleményezi Miley-t mert ő most annyira felkapott, hogy elég megemlíteni a nevét, és már benne vagy a médiában!
Véleménye mindenkinek van csak olyan mint az a bizonyos lyuk, amiből senkit sem érdekel a másiké!
Véleménye mindenkinek van csak olyan mint az a bizonyos lyuk, amiből senkit sem érdekel a másiké!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. december 01. 23:24
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Hogy mondhat ilyet? :'(
Adamért oda vagyok. Tisztelem nagyon és szerintem egy nagyon értelmes ember. Lehet, hogy Májlusz normálisabb, mint ahogy viselkedik, ebben az esetben érthető is lenne, amit Adam mond, de az emberek nem beszélgetnek Májlusszal, csak azt látják, hogy hogy viselkedik, a rajongók is csak azt látják... Ennek tekintetében egy szörnyű példakép, aki el van szállva magától :/ Adam biztosan csak azt értelmezte, ahogy a kamera mögött viselkedik.
Adamért oda vagyok. Tisztelem nagyon és szerintem egy nagyon értelmes ember. Lehet, hogy Májlusz normálisabb, mint ahogy viselkedik, ebben az esetben érthető is lenne, amit Adam mond, de az emberek nem beszélgetnek Májlusszal, csak azt látják, hogy hogy viselkedik, a rajongók is csak azt látják... Ennek tekintetében egy szörnyű példakép, aki el van szállva magától :/ Adam biztosan csak azt értelmezte, ahogy a kamera mögött viselkedik.
2013. december 02. 07:22
Nem tudok egyetérteni Adammel, pedig a legtöbbször nagyon is egyetértek vele. De lehet, hogy Miley a kamera mögött tényleg normális, és el lehet vele beszélgetni. Jó lenne, ha azt az oldalát megmutatná. Ha van neki.
2013. december 02. 07:36
Idézet (Lambika @ 2013.12.01. 20:35)
amúgy meg együtt járnak füvezni.. persze h bevédi.
Te aztán biztos tudod, mert veled megosztják ezeket az élményeiket, ugye?
Kötve hiszem, hogy Adam így akar a médiába kerülni, nyilván kérdezték róla, ő meg csak elmondta azt, amit gondol. Ő személyesen ismeri őt, úgyhogy valószínűleg más véleményt tud róla alkotni, mint azok, akik csak látják, hallják. De szerintem igaza van.
Amit a művészetről mondott, egyértelműen igaz. Örülök, hogy ő megtartotta a személyiségét és nem adta el magát, és nem olyannak mutatja magát, amilyen nem szeretne lenni, csak azért, hogy megfeleljen az elvárásoknak.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.