Adam Lambert tapasztalatai szerint Miley Cyrus sokkal földhöz ragadtabb, mint a hollywoodi sztárok többsége.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert szerint Miley Cyrus nagyszerű személyiség
2013. december 01. 20:40
Adam mindenkit szeret. Ő ilyen.
Csak lehet, hogy Mileyt nem kéne...Nem érdemli meg.
2013. december 01. 20:41
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
nincs igaza.
2013. december 01. 20:53
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Jajjj e már, nem hiszem el, hogy egy olyan ember mondta ezt mint Adam. Abban igaza van, hogy szubjektív dolog, de Májlika nem olyan nagy művésznő.................
2013. december 01. 20:58
|
|
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline
|
Az jól van, hogy földhöz ragadt, de azon el kéne Szájruszkának is gondolkodnia, hogy mennyi kislánynak ő a példaképe és hogy hányan utánozzák. Én a helyében elásnám magam nagyon mélyre. Nem azt mondom, hogy nem egy külön személyiség, de csak rohadtul árt azzal, hogy a tv előtt rázza a seggét. Adam-nek meg nagyon nem értem az érveit, azért mert valaki művész akkor magamutogató idiótának kell lenni?!
2013. december 01. 21:00
Miley hangja jó csak kár, hogy mindez feledésbe merül a magamutogatásától, jó nem tetszhet mindenkinek de ha a világ 70% a botrányosnak találja az már "tehetség".
2013. december 01. 21:05
|
|
Katie Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 214727 offline
|
Olyan igaza van megint:) Annyira szeretem Adamet: ')♥
2013. december 01. 21:06
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
imadom ot is es Mileyt is<3
2013. december 01. 21:18
Miley biztosan, valóban nagyon emberi személyiség lehet, a Hannah Montanás berobbanása óta is, ezt biztosan kétségtelen lehet (annak aki ismeri személyesen is) De a stílusáról van szó, szerintem vissza kellene vennie, nekem ez még mindig túl dúrva tőle :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: