Az Amerikai botrány után végre Martin Scorsese legújabb filmjéről is lehullt a lepel. A fogadtatások alapján A Wall Street farkasa is eséllyel indulhat az Oscar-díjért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Állva tapsolták Leonardo DiCapriót
2013. december 01. 18:41
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Nem csodálom, biztosan remek lett a film is, Leo alakítása pedig annál inkább! 26-án már a képernyő előtt csücsülök én is
2013. december 01. 18:41
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Kíváncsi vagyok a filmre, biztosan jó lesz. DiCaprio filmjeit szeretem, így ezt is biztosan megnézem majd
2013. december 01. 18:49
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Leonak évek óta érik az Oscar. Vagyis inkább; kijárna Neki az Oscar. Emberileg lehet, hogy kifogásolható a nőügyei miatt, de vitathatatlanul generációja egyik legtehetségesebb színésze. Hollywood nem becsüli meg, de mindezek dacára örülnék Neki ha végre legalább egy szobrocskát kaphatna. Megérdemelné nagyon.
2013. december 01. 18:57
kapja már meg azt az oscart teljesen megérdemli
)))
2013. december 01. 19:03
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
A moziba Futótüzön láttam ennek a filmnek is a promoját és nekem nagyon tetszett az a 3 perc ami látszott belőle, az is.
2013. december 01. 19:15
2013. december 01. 19:31
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Az igazat megvallva, nem ezt várom a legjobban az idei évből, de a trailerek kétségkívül ígéretesek. A Scorsese-DiCaprio páros pedig azért nem kevés jó filmet tett már le az asztalra. Viszont bármennyire ütős is A Wall Street farkasa, a 12 év rabszolgaság vs. Gravitáció párharcba nem hiszem, hogy komolyan beleszólhat majd. (Ahogy valószínűleg az Amerikai botrány sem.) Arra azért kíváncsi leszek, hogy a rendezői ötösbe bekerül-e Scorsese, vagy akár Russell.
DiCaprio egy remek színész, ez egyértelmű, de itt lenne az ideje az Oscarjának? Nem tudom. Elég erősnek tűnik az idei férfi mezőny, kérdés, hogy egyáltalán meglesz-e a jelölés. Ha meg valamiért ki is kerülne a képből egy biztosnak tűnő esélyes, akkor én Joaquin Phoenix jelöléséért drukkolnék inkább. Tavaly Leo a Django-ért az ötösbe nálam is belefért volna, de azért mondjuk Philip Seymour Hoffmanéval nem tudott volna versenyezni az alakítása.
DiCaprio egy remek színész, ez egyértelmű, de itt lenne az ideje az Oscarjának? Nem tudom. Elég erősnek tűnik az idei férfi mezőny, kérdés, hogy egyáltalán meglesz-e a jelölés. Ha meg valamiért ki is kerülne a képből egy biztosnak tűnő esélyes, akkor én Joaquin Phoenix jelöléséért drukkolnék inkább. Tavaly Leo a Django-ért az ötösbe nálam is belefért volna, de azért mondjuk Philip Seymour Hoffmanéval nem tudott volna versenyezni az alakítása.
2013. december 01. 19:36
Tuti,hogy megnézem a filmet,és ahogy a többiek is írják... Leonak kijárna az Oscar,megérdemelné.
2013. december 01. 19:45
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
2013. december 01. 19:49
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Megérdemli az Oscart!!!
2013. december 01. 19:57
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Aszondik még, hogy 3 órás a film, de nyilván ez Scorsesétől nem újdonság, és az Akadémia szempontjából inkább még hasznára is válhat. Leónak nem lesz könnyű dolga a kategóriájában, de hajrá, világszerte mémgyártók milliói várják s egyben rettegik azt a bizonyos pillanatot, amikor búcsút mondhatnak kedvenc témájuknak.
No, ezzel is megvolnánk; a Wall Streetet feldobtuk egy előkelő helyre a nézendő listán, jöhet az a fránya díjszezon.
No, ezzel is megvolnánk; a Wall Streetet feldobtuk egy előkelő helyre a nézendő listán, jöhet az a fránya díjszezon.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

1 felhasználónak tetszik: