A 2013-as X-faktor felfedezettje őszintén mesélt arról, hogy gyakran járt szórakozni és inni, és azt sem tagadta, mennyire szerette ezt az időszakot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Danics Dóra egykori szenvedélye az ivás volt
2013. december 01. 17:30
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Na mik ki nem derülnek!
2013. december 01. 17:38
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Az látszik is a fején.Ha nincs az X-factor akkor ugyan úgy iszik ,mint a kefekötő.Már csak arra leszek kíváncsi ,hogy ha kiesik akkor mi lesz a következőkben. Már ,mint szerintem nem ő lesz az akit mindenhova koncertezni hívnak hanem idézőjelben az "arcosobbakat" fogják. Szóval akkor sok szabadideje lesz és újra inni fog.Legalábbis nekem ez jött le
Szóval én 27 évesen nem a barátokkal lógnék és iszogatnék ,hanem a családalapításon gondolkodnék ,bár már meg sem lepődnék ha majd azt nyilatkozná ,hogy majd csak 50-en évesen hisz manapság ez a divat.
2013. december 01. 18:07
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Remélem ő esik ki. A tegnap nagyon hamis volt végig. Ez pedig csak egy olcsó reklámfogás, hogy ilyet nyilatkozik.
1 felhasználónak tetszik:
diamondflower
2013. december 01. 18:12
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én a hangjáért szeretem,és remélem nem ő esik ki.
2013. december 01. 18:13
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Xd Remélem párbajozi fog eddig szerettem ,de tegna nagyon hamiskás volt szegénykém ... :/ és most miatta nem eshetnek ki jók
Hajrá ByTheWay♥♥♥♥ Szabó Ádám ♥ Csordás Ákos ♥ *-* hajrá sracok dobogó
2013. december 01. 18:42
|
|
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline
|
MercuryFan vegyél hallókészüléket!!! szerintem meg ebben semmi szégyen nincs!!
2013. december 01. 19:01
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Remélem ma kiesik, mert a tegnapi Firework-je még Katy Perry-ét is alulmúlta.
Meg amúgy is idegesítő ez az erőltetettség, és rájátszás, ami ebbe a nőbe van. Mint valami drámakirálynő.
diamondflower
2013. december 01. 19:06
Egyetértek szavyval.
Teljesen elszállt magától, ráadásul minősíthetetlen volt a tegnapi produkciója.Amint kilép a színpadra le bírnám rángatni onnan. Nagyon megnőtt az egója. Remélem ma végre hazamegy.
Teljesen elszállt magától, ráadásul minősíthetetlen volt a tegnapi produkciója.Amint kilép a színpadra le bírnám rángatni onnan. Nagyon megnőtt az egója. Remélem ma végre hazamegy.
diamondflower
2013. december 01. 19:20
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Elragadtató a hangja...nem tudom, de tudomásom szerint sok fülészet van Magyarországon, ajánlom látogassatok el...
Drága szavy
Zavar, hogy tud énekelni?Szerintem igen. Nagyon jó hangja van. és megérdemli, hogy az az 5 között legyen. Meg....te nem is a cikk alapján írtál hozzászólást, hanem a véleményedet Danics Dóráról. Szokás vélemenyeket írni, ott tudod leírn a drága .JustAnOrdinaryGirl látszik, hogy nem olvastad el a cikket...hanem majmolsz másokat.
Dórinak nagyon jó a hangja, és a lenyeg, megválltozott és már nem iszik.... Eza fontos...
Drága szavy
Zavar, hogy tud énekelni?Szerintem igen. Nagyon jó hangja van. és megérdemli, hogy az az 5 között legyen. Meg....te nem is a cikk alapján írtál hozzászólást, hanem a véleményedet Danics Dóráról. Szokás vélemenyeket írni, ott tudod leírn a drága .JustAnOrdinaryGirl látszik, hogy nem olvastad el a cikket...hanem majmolsz másokat.
Dórinak nagyon jó a hangja, és a lenyeg, megválltozott és már nem iszik.... Eza fontos...
2013. december 01. 19:25
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Mik ki nem derülnek. Dórika kicsit alkesz volt....
Mondjuk a Tüncinek a múltjához képest ez semmi...
Mondjuk a Tüncinek a múltjához képest ez semmi...
2013. december 01. 19:30
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Idézet (GirlyGirl19 @ 2013.12.01. 18:42)
MercuryFan vegyél hallókészüléket!!! szerintem meg ebben semmi szégyen nincs!!
A kedvenc sztárjaidat elnézve nem nekem kell hallókészülék
diamondflower
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.