Selena szerint csókját ki kell érdemelni
2013. december 22. 18:29
|
|
ilovejustinbieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 204286 offline
|
Selenának a csókját tényleg ki kel érdemeln mert hózá ilö pasit én még nem látam(csak Justint)
2013. december 27. 10:56
Ha egyszer Sel így gondolja! Bár eddig télleg csak Justin illet hozzá! (Bár ki nem állhatom Justint)
2013. december 28. 13:43
|
Vancicaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 215301 offline
|
Jelena..Jelena..Jelena. mindenhol ez a sz*r van? Ha majd tudjátok az igazat akkor írjátok . Selena átlagosan tök jó meg minden de szerelemben szánalmas. Nyugodtan kérdezzétek meg ....mert én tudom.
2013. december 30. 19:40
|
szoni2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 217509 offline
|
Nem tud ti hogy vagytok vele de szesrintem Justin és Selena nem illettek össze. Olyan furik voltak együtt de lehet hogy csak azért gondplom igy mert ki nem álhatom Justint de akkor is.:-C
2014. január 05. 14:25
Ha Selena így gondolja mondjuk szerintem se illetek össze Justinnal ezt nem azért mondom mert utálom de rajongója se vagyok ez végül is az ő dolga
2014. február 19. 17:28
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Csak imádkozom, hogy ne jöjjön újra össze Bieberrel...
2016. június 24. 09:35
Hát imádkozok hogy Justinnal megint együtt legyenek.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: