Sokkoló tragédia: elhunyt Paul Walker
2013. december 01. 11:41
Szegények!
Paul nagyon jó ember volt! Nyugodjanak békében
2013. december 01. 11:45
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Nyugodjon békében.
Teljesen biztos voltam benne hogy ez valami szörnyű vicc,nem hittem a saját szememnek.
Egy órája csak azon agyalok hogy miért pont egy ilyen remek embernek kellett eltávoznia. Fantasztikus színész volt , ahol tudott csak segített másokon.Egyszerűen képtelen vagyok felfogni.
Teljesen biztos voltam benne hogy ez valami szörnyű vicc,nem hittem a saját szememnek.
2013. december 01. 11:46
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Úristen. :ooo
Nyugodjanak békében!
Nyugodjanak békében!
2013. december 01. 11:47
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Nem tudom felfogni,hatalmas veszteség,hatalmas tragédia.. Egyszerűen rettenetes és megrázó ami történt.. a képek pedig sokkolóak.
Nyugodj békében Paul.. !
örökké ♥
Nyugodj békében Paul.. !
örökké ♥
2013. december 01. 11:48
Neeee.....
Nagyon sajnálom és részvétem a szeretteinek!
Nyugodj Békéban Paul, meg Paul haverja...
R.I.P
Nagyon sajnálom és részvétem a szeretteinek!
Nyugodj Békéban Paul, meg Paul haverja...
R.I.P
2013. december 01. 11:54
|
|
prettygirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 184730 offline
|
egyszerűen nem bírom feldolgozni!
amikor meghallottam összeszorult a szívem és elsírtam magam...miért?? miért ő?? miért nem csak az a nyomorék sofőr??
hihetetlen. egyik legjobb színész és nem mellesleg egy kitűnő ember is volt
remélem mindenki így fog rá emlékezni! Kedvenc filmem tőle a Kutyahideg, amit már rongyosra néztem, hiszen a husky szeretetem és Paul együtt a tökéletes párosítás volt! Emlékére ma este ismét megnézem és gyújtok érte egy gyertyát. Nyugodj békében Paul, az angyalok vigyázzanak rád odafent!!!
<3
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. december 01. 11:54
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Úristen! Ez hihetetlen, ez, hogy lehetséges? Paul egy tehetséges színész volt. Fel sem tudom fogni, most egy kicsit le vagyok sokkolva. Nyugodjon békébe és a barátja is.
2013. december 01. 11:57
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
2013. december 01. 11:58
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
R.I.P
:'(
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.