Sokkoló tragédia: elhunyt Paul Walker
2013. december 02. 18:04
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
őszintén sajnálom, részvétem R.I.P.
2013. december 02. 20:03
Úristen ez szörnyű :"( Őszinte rész vétem a családjának
nyugodjon békében :"(
2013. december 02. 20:10
|
|
TomHiddlestonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 187251 offline
|
Úristen! Imádom a Halálos iramban filmeket! Hihetetlen, hogy meghal. Nyugodjon békében!
2013. december 02. 20:45
|
|
Brigitte123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 297 Csatolások: 11 Azonosító: 200534 offline
|
nem ismerem/ismertem de sajnálom a rajongókat! Nyugodjon Békében!
2013. december 02. 21:02
|
|
FallOutGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 216243 offline
|
R.I.P.!!!!!
2013. december 02. 21:19
paul volt a példaképem, a kedvenc színészem. felnéztem rá mint emberre :'( nem tudom felfogni hogy nem lesz több Paul Walker film.... és halálos iramban sem ( undorító és kicsinyes lenne ha folytatnák Paul nélkül)
olyan különleges ember hiszen nem ismertem de tudom hogy jó ember és csodálatos színész. és ha már valakinek meg kell halni az békésen legyen . nem egy autó balesetben felszaggatni az arcát és utánna élve elégni
bele gondolni és borzasztó részvétem a családnak, nyugodj békében Paul!! <"3333
olyan különleges ember hiszen nem ismertem de tudom hogy jó ember és csodálatos színész. és ha már valakinek meg kell halni az békésen legyen . nem egy autó balesetben felszaggatni az arcát és utánna élve elégni
2013. december 02. 21:23
Glorita milyen igazad van .... hiszen egy autós filmben vált híressé és egy autó balesetben halt meg
irónikus
((((((((R.I.P. <3
2013. december 02. 21:59
Borzasztóan sajnálom! Mndig a jó emberek mennek el...Elképesztő, hogy ilyen fiatalon halt meg..
2013. december 02. 22:52
pár nappal ezelőtt még senki nem ismerte, mára már mindenki írogatja a "R.I.P. Paul" és ehhez hasonló üzeneteket. minden estere érdekes.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2013. december 03. 08:57
|
|
Nika84új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 120831 offline
|
Kedves Strawberryman!
Azért, mert nem volt botrányhős, még nem jelenti azt, hogy nem ismerte senki. Ő egy olyan ember, akire fel lehetett nézni. Ha téged zavar, hogy sokan megsiratják, arról senki sem tehet. Keress másik oldalt, ami nem zavar ennyire!
Azért, mert nem volt botrányhős, még nem jelenti azt, hogy nem ismerte senki. Ő egy olyan ember, akire fel lehetett nézni. Ha téged zavar, hogy sokan megsiratják, arról senki sem tehet. Keress másik oldalt, ami nem zavar ennyire!
2013. december 03. 08:59
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
† † R.I.P. Paul ..
Kedvenc színészem voltál ♥
És Strawberryman: Igazad van!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.