Sokkoló tragédia: elhunyt Paul Walker
2013. december 02. 08:30
|
|
rio69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.17. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 37185 offline
|
Egyszerűen nem tudom elhinni, úgy sokkolt engem is, minden filmje szuper volt a Halálos Iramban pedig nélküle soha nem lesz már olyan mint ezelőtt! Nagyra becsültem mint magánembert is mert állatvédő mint én is! Rohadt igazságtalan hogy megint egy ilyen ember halt meg a sok barom helyett! Nyugodjon békében de ha valahogy vissza tudja csinálni akkor csinálja inkább mert több millió rajongót hagyott itt......
2013. december 02. 08:47
|
|
poni0073ulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 172525 offline
|
Tegnap reggel amikor megláttam a címet azt hittem hogy megint valami facebook-os tréfa hogy a halálhírét keltik, mint sok más sztárnak. De mikor olvastam hogy a családja is megerősítette, nem akartam elhinni. Még most is olyan hihetetlennek hangzik hogy Paul Walker nincs többé. Rengeteg dolgot vitt véghez, nagyon nagyra becsültem a munkásságát és nagyon tiszteltem azért amit az állatokért tett. Sok embernek volt a példaképe és még most is az. Egy igazán értelmetlen balesetben halt meg aminek meg sem kellett volna történnie. Tegnap nem is volt erőm ideírni ezeket a sorokat mert annyira letaglózott a hír. De most összeszedtem magam. Nagyon sajnálom, NYUGODJON BÉKÉBEN!! R.I.P PAUL WALKER! hiányozni fogsz!!!
2013. december 02. 10:29
Azt eddig is tudtam hogy az élet kegyetlen,de miért egy ilyen rendes és törődő személyt vesz el az emberektől??????? R.I.P. Paul
2013. december 02. 11:24
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Tegnap nem igazán tudtam, mit írhatnék. Reggel ez a hír fogadott, letaglózott. Dühös voltam és szomorú. Nem Paulra és a barátjára vagyok mérges, hiszen ez egy szerencsétlen baleset volt (bár a sebességhatárokat nem véletlenül állítják fel, ebből is látszik...), hanem az életre. Mindig rossz olvasni, hogy meghal valaki, és most ismét két embert veszítettünk el. Paul pedig az interjúi, jótékony tevékenységei alapján egy különösen jó emberi lény volt, most pedig már az angyalokkal van odafent, ebben biztos vagyok! Szomorú voltam, vagyok, leszek. Őszintén mondom, hogy megrázott a halála/haláluk, és még jó ideig nem fogok magamhoz térni. Az pedig biztos, hogy a Halálos Iramban-filmeket nem mostanában fogom végignézni...nem menne...Nyugodjanak Békében!
2013. december 02. 12:22
Irónikus, bizarr és tragikus, hogy éppen autóbalesetben. Nyugodjék békében!
2013. december 02. 12:32
hát ez egyszerűen felfoghatatlan számomra!
szörnyű hír.. nagyon sajnálom, mert igazán jó színész és ember volt! sokak számára nehéz lesz feldolgozni! :'( R.I.P Paul! <3
2013. december 02. 13:46
Szörnyű tragédia a filmszakmának, a családjának és a rajongóknak egyaránt. A sors iróniája, hogy szegénynek pont így kellett meghalnia. Nyugodj békében Paul
2013. december 02. 14:37
|
|
DiaKatonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 211467 offline
|
Mindig csak azok mennek el az elok sorabol akik rendesek, segitokeszek, artatlanok... en, en nem tudom felfogni... masadjara elem ezt at hogy aki kozel all hozzam az meghal... legyen eleg ebbol ne mar miert mindig a jok ?
:'(
(
2013. december 02. 14:39
Jézus,isten. szegénykém.
nyugodjon békében ,még szerencse ,hogy nem ismertem.
nyugodjon békében ,még szerencse ,hogy nem ismertem.
2013. december 02. 15:01
|
|
Miruskaa2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 213223 offline
|
nyugodjék békébe
<3
2013. december 02. 15:08
R.I.P. ♥:'( És nem is az ő hibájából..Á istenem....
2013. december 02. 16:29
|
szabinaa13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 177032 offline
|
Nagyon sajnálom hogy egy ilyen jó ember halt meg.Aki ilyen sok jó dolgot csinált. A Halálos Iramban már nem lesz nélküle! Nyugodj Békében Paul!!!! RIP♥♥♥
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: