Nyugodjék Békében!
Sokkoló tragédia: elhunyt Paul Walker
2013. december 01. 19:31
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Nagyon sajnálom!
Amikor feljöttem az oldalra és megláttam ezt a hírt el sem akartam hinni.Fantasztikus színész és egyben ember is volt.Ebből látszik hogy csak a jók mennek el.
Nyugodjék Békében!
Nyugodjék Békében!
2013. december 01. 19:48
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Nyugodjon békében!
2013. december 01. 19:54
Ez szörnyű
Nyugodjon békében a családjának és a barátainak kitartást
2013. december 01. 19:59
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
Nyugodjon békében..
2013. december 01. 20:00
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Miért az ilyen remek emberek halnak meg miért? Egy fantasztikus ember ment el most aki egész életében jótékonykodott miért nincsen igazság? Miért az ilyen emberek mint ő halnak meg mindig miért? :'( R.I.P
2013. december 01. 20:02
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Amikor ma reggel először belebotlottam a hírbe, először teljesen hitetlenkedve álltam felette. Jó néhány más forrással is ellenőriztettem, mire nagy nehezen elhittem, hogy valóban megtörtént.
Walkert mindig is egy szimpatikus figurának tartottam, és... Nem, tényleg nem tudok mit mondani még most se. Nyugodjék békében.
Walkert mindig is egy szimpatikus figurának tartottam, és... Nem, tényleg nem tudok mit mondani még most se. Nyugodjék békében.
2013. december 01. 20:21
|
|
Katey88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 164111 offline
|
Teljesen ledöbbentem reggel....még most is nehéz ezt megemészteni. Nem voltam Halálos iramban rajongó, de a Kutyahidegben nagyon szerettem, és mindig is szimpatikus volt nekem. :-( Értelmetlen halál....felfoghatatlan....ilyennek nem szabadna megtörténnie, jó ember volt. Nyugodjon békében.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: