Sokkoló tragédia: elhunyt Paul Walker
2013. december 01. 09:52
|
|
Fanocska0303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 197584 offline
|
Először facebook-on olvastam, valami hülye oldalon. Azthittem, csak viccelnek..De láttam, h a Starity is kiírja..Nyugodjon békében.
2013. december 01. 09:52
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Senki nem tehetett róla de megtörtént.
Nyugodjon békében (utálom ha valaki azt írja R.I.P legalább annyit megadhatnának hogy kiírják)
2013. december 01. 09:53
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Ez szörnyű sajnálom a családját!!
Így meghalni megdöbbentett a hír, Rip!
Így meghalni megdöbbentett a hír, Rip!
2013. december 01. 09:53
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nyugodjon Békében Paul!
2013. december 01. 09:54
Sosem volt nagy kedvencem, de akkor sem tudom felfogni, hogy ilyen könnyen és hirtelen halt meg. Teljesen rendben volt az élete.. Istenem, a semmiért kellett elmennie... Bár ne ültek volna bele abba a SZ*R 'porséba'... Nyugodjon békében, nagyon sajnálom, ha nem is szerettem, akkor is.):
Én is néztem hogy a weheartit-on miért van annyi fotó róla?! Utána látom hogy RIP Paul Walker! Nem hittem a szememnek,nyugodjon békében!
|
|
Nevergiveup233visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 215533 offline
|
Nyugodj Békében, Paul! :'(
2013. december 01. 09:55
Jézusom! Ez a hír engem nagyon nagy sokként érintett. Éppen most jöttem fel, és el sem akartam hinni, hogy tényleg elhunyt. Bár nagy kedvencem nem volt, de szerettem nézni a filmjeit. Igazán tehetséges volt. És most vége. Elhunyt. Iszonyatosan sajnálom a családját. Nyugodjék békében.
2013. december 01. 09:56
Nem volt legnagyobb kedvencem,de ez eléggé lesokkoló.Nyugodjon békében!
2013. december 01. 09:58
|
|
Caravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 122 Csatolások: 121 Azonosító: 200171 offline
|
Ez biztos valami vicc!!! ugye?
ezt nem tudom elhinni hogy ebben a kib***ott 2013-as evben ket kedvenc szineszem is meghalt!!!!
Ez nem tortenhet meg ez LEHETETLEN!!!!!!!!
Nyugodj Bekeben! Sosem felejtunk el!!
ezt nem tudom elhinni hogy ebben a kib***ott 2013-as evben ket kedvenc szineszem is meghalt!!!!
Ez nem tortenhet meg ez LEHETETLEN!!!!!!!!
Nyugodj Bekeben! Sosem felejtunk el!!
2013. december 01. 10:00
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Nem vagyok egy érzelgős ember, de erre a hírre ébredni...egyszerűen sokkot kaptam. Rendkívül szerettem Pault mint embert, nem a külseje miatt és nem is a színészi tehetsége miatt, hanem mert egy fantasztikus személy volt..Az Ő halála igazi veszteség a világnak..nyomott hagyott maga után és kevés hozzá hasonló embert tudnék mutatni a sztár világból. Nem volt hivalkodó, csak egy egyszerű ember volt, aki ott segített ahol csak tudott. Nem volt számára akadály..ha valamit akart, azt el is érte. Sajnos tegnap hatalmas akadály került az útjába, amit már képtelen volt 'megugrani'. Nem tudom szavakban kifejezni azt amit most érzek..Nyugodj Békében Paul!
off: Remélem itt lesz annyi eszük az embereknek, hogy nem azon kezdenek el sírni hogy most mi lesz így a filmmel..Egy ember életéről van szó!
off: Remélem itt lesz annyi eszük az embereknek, hogy nem azon kezdenek el sírni hogy most mi lesz így a filmmel..Egy ember életéről van szó!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: