Egymillióért kelt el Harry Styles izzadt pólója
2013. december 01. 10:47
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Aki megvette az egy idióta!!!
2013. december 01. 11:07
Ennyire beteg embereket ez durva ha valaki ennyit kolt erre:D
2013. december 01. 11:20
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
az rendes, hogy jótékony célra fordítja a pénzt
de ki képes kiadni ennyi pénzt egy átizzadt pólóért?
2013. december 01. 11:22
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Oké, rendben.. tehát: ez a rajongási szint, már nem normális! Ez beteges. Az hogy valaki Directioner, nem ezt jelenti. Mondjuk egy részt örülök is, hogy vannak ilyen hülye emberek, mert az UNICEF végülis jól járt.
Nagyon szerethette apuci a kicsi lányát... kicsit furi, jelenet lenne, ha karácsonykor bontogatná az ajándékot a csajszi, és egy büdös póló lenne benne.. XD
De nem??? xdd
2013. december 01. 11:31
Jaj Istenem...Ti most komolyan azon vagytok kiakadva,hogy nem mosta ki?Hogy egyenlőek legyünk,én meg attól vagyok kiborulva,hogy csak annyit tudok mondani:"Fúj,ez gusztustalan...stb." Ahelyett hogy előnybe helyeznétek az adományozását az UNICEF-nek!Itt ez a fontos és erre kell felfigyelni,nem pedig arra,hogy nem mosta ki!A mai világban már kicsit gáz,ha nem ismeritek "mosógép" szót,vagy annak jelentését,hogy mire képes,mire használjuk.Nem ártana ezzel tisztában lennetek!Bocsi a sok szóismétlésért. (hogy)
A cikkez pedig csak annyi,hogy édes volt tőle és szerencsés az a lány aki megkapta!Ízléses póló,én is szívesen hordanám!
A cikkez pedig csak annyi,hogy édes volt tőle és szerencsés az a lány aki megkapta!Ízléses póló,én is szívesen hordanám!
2013. december 01. 11:43
|
|
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline
|
én is nagyon szeretem őt, de azért biztos , hogy nem venném meg az izzadt pólóját, főleg nem 1 millió forintért!!!
2013. december 01. 12:20
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Hát, akinek van pénze, az megteheti. Ha nekem sok pénzem lenne, én is vennék baromságokat.
2013. december 01. 12:52
Én bírom Harryt, de az izzadt pólóját egymillióért mésem venném meg... Egyébként is, mit csinálnék vele? Beakasztanám a szekrényembe, hogy a ruháim átvegyék az izzadságszagot? Ugyan...
2013. december 01. 13:06
Ennek a gyereknek ennyire ízléstelen cuccai vannak???? Az idióta(már elnézést, de aki ilyet vesz meg arra nem lehet mást mondani) rajongók meg rohannának mind megvenni. Fújjj... talán még ha ki mosta volna, akkor meg is érteném, de egy agyon izzadtat.... :X
2013. december 01. 13:08
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
jééézus ennek semmi értelme -.- aranyos, hogy jótékonykodik, meg minden, de egy kicsit hülyeség megvenni valakinek az izzadt pólóját ._.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: